Bebelusi de mai-iunie 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 8
patriciaRO spune:
Chris, pai stai mama linistita ca nici Alex nu bea multa apa, decat foarte putina sa-si clateasca gura dupa legume si ce mai bea cu laptele, adica formula... In rest, nu prea se omoara!
Beatrice, mami de
Alex pifos
ChrisDun spune:
Multam' Beatrice, m-am linistit!
Mi-am dat seama azi, cand am fost la prietenii nostri care au un baietel de 9 luni. Ei au un bib cu apa, pe care i-l mai mufeaza din cand in cand copilutului, nu ca ar cere el... si am realizat ca poate i-o fi sete si fetei mele, si mie nici prin cap nu mi-a trecut sa ii dau apa (cat alaptezi se zice ca nu e nevoie, dar am terminat alaptatul de vreo luna jumate!!).
Stefania, nici o veste? Iar nu va merge netu'?
gabitzam spune:
Si eu ii dau citeva lingurite de obicei, dupa piureul cu carne si dupa cereale. Am vazut ca nu-i trebuie mult, primele lingurite le inghite imediat dupa care incepe sa dea afara pe la coltul gurii. Si atunci ma opesc si nu-i mai dau.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
pisik 4ever spune:
ioanailincam, seamana matzicile noastre ca 2 picaturi de apa! m-a distrat rau faza cu prietena ta!!! desi nu prea e de ras! ne faci chef de impodobit bradut! 
am reusit sa vad si pe timeea, creste mandruta ca din apa! mi-a placut poza in care e concentrata...
Cornelia, ce drum aveti de facut? noi am fost cu mandruta cu masina la trei luni jumate si la 5 luni la 800 km departare, ca acolo sta familionu sotului...
andreeaatan, un pupic de la noi pentru urarile de bine... multumim!
You're unique. Just like anyone else.
... si
bursuca 08.05.05
elisor spune:
In clipa asta stirba rade in hohote la frate-sau.
CrisDun ma bucur ca mi-ai zis de prietena ta ca zau daca mai inteleg ce se intampla, o explicatie tre' sa fie ca doar nu suntem in carti sf, azi a venit bunica-mea si ma cheama in camera ca cica i s-a aprins tv???? in timp ce se juca cu fata.
Ce se gaseste acum la ARO nici nu are importanta in comparatie cu ce-am vazut prin alte orase, in special Buc.
Loreen eram sigura ca imi vei da replica la humana, o asteptam
, pai de la Milupa cereale de 250 gr. in Carrefour costa 134.000 si Mariei sale ii plac.
Beatrice superba poza Mosu' cu strumfita aia mititica. Si Crazy frog cu colinde e tare! Ce scump e Alex, si smecheras, cu ochii lui mari, rotunzi mai si ce bine stapaneste mersul cu rotobilul.
Margott ce strengar sugubat ai, parca ar zice: credeati ca nu pot?
Andreeaatan da' ce meniu sofisti faci, sper sa pui ceva si pe aici! Eu zisei de milupa vs humana, dar nu ca o polemica era doar o constatare de-a mea.
Ioana dar chiar e o frumusete de brad si de fetita cu clamita. In borcanelul cu piersici ai incercat sa pui 1-2 linguri de cereale?
Danelutza eu i-am pus in maternitate cercei si nu a zis nici pās, dar de ce se pun asa tarziu la voi, care e explicatia?
Babygirl si Bianca are pe pleoapa stg o pata rosie nu e cine stie ce estompare, dar neonato mi-a zis ca pana la 1 an dispare, asa sa fie? Si are si pe ceafa la baza o pata rosie. Si la noi in maternitate sunt interzise florile, decizia sanepidului.
Corni ce dulce e Timeea cu ochisorii mari, mirati, ce forma frumoasa au!
Monicica si Robert are niste gene superbe, parca tocmai ce l-ai rimelat!
Loreen da' pe mine nu ma bagi in seama la calarit netul, ai?
Tdi sanatate Alysiei! A plecat mama?
Sunt la zi cu cititul, in sfarsit!
CrisDun distractie placuta la Moeciu!
Cornelia drum bun si sarbatori fericite pe meleaguri latine iti urez de pe acum ca poate nu ne mai auzim. Cand mai spui una alta de Stefan trag si eu nadejde ca poate ne dam si noi pe brazda...curand.
Stiam ca va fi lung mesajul ca nu merge netul de 1 ora si cum nu-l pot trimite tot scriu la fiecare cate ceva. De vazut poze kanci asa ca tastez.
Ieri si azi am facut smotru, in principal geamuri la greu, balcoanele si restul, aragaz si alte tampitenii de curatat, noroc ca le-am facut in tandem.
No, am net asa ca...vi-l trimit!
Eli, Bianca & Andreas
elisor spune:
CrisDun acum ca ai adus in discutie realizez ca nici eu nu-i dau strop de apa, ceai nici atat. Sa iau aminte!
Fetelor voi la strampi le ziceti dresuri ca pe voi v-am "auzit"?
Azi am bagat in mine (tot familionul) shoric de porc nesimtit, buun, cand mi l-a adus bunica-mea instant mi s-a declansat apetitul, parca simteam si mirosul de porc parlit, doamne copilarie pe unde naiba esti?!
Maine continuam cu smotrul si poate spre seara facem bradul, daca nu pe marti incolo. Asa cuminte a fost Bianca azi, parca a stiut ca n-avem timp de ea, i-am dat sa pape si am pasat-o la Andreas in camera sa se uite la el cum se joaca, apoi nani si tot asa...pana pe la zece cand am zis hai ca merita si copilul asta atentie, mai ales ca azi cica vroiam sa-i serbam juma de an si ne-am facut ca ploua, dar daca nu profitam de una bucata sot cand mai faceam eu curatenie. Nu-mi mai simt degetele (la tastat sunt functionale), unghiile le-am tuns zero, febra musculara tipa peste tot, dar curatenia se apropie de finish.
Ma bag sa vad niste poze si va zic noapte buna!
Eli, Bianca & Andreas
Androix spune:
Am intrat doar sa citesc dar nu ma pot abtine:
Elisor, eu la strampi le zic "hamletzei"
Asta la copii, la ai mei de mare duamna le zic dresuri.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
patriciaRO spune:
Elisor, eu le zic in toate felurile lumii.. strampisori, dresuri, impielitati, cate si mai cate...
Mai sa stii ca merge prin casa cu premergatorul de m-a omorat! Se loveste de toate alea de ai zice ca de maine, gata pe picioarele lui... Si eu ii zic cateodata! I-a mai stai mama si linistit! Ce atata energie si il pun jos pe paturica... Sta 3 minute si incepe sa maraie, pesemne ca si-a dat seama ce a facut mama lui, adica ca l-am pus jos!... hihihi...
Beatrice, mami de
Alex pifos
mygirl spune:
Neatza...suntem treze de la 4 din cauza de.....muci. Nu stiu cum s-a pricopsit Alex cu o viroza nasoala, cu muci multi care-i ajung pan' la calcaie. Nu poate sa respire, iar cand ma vede cu uneltele de desfundat incepe instant sa urle. Si asa nu dormeam noi ine noatea, acum e si mai rau.
N-am avut net 2 zile si voi ati scris romane. Asa ca daca tot bantui pe aici, sa ma apuc de treaba...la citit cu mine!
PS. La ora asta ninge asa frumos...parca suntem la munte![]()
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
Stefania Nicolae spune:
Buna la fete.
Am reusit in sfarsit sa ma actualizez cu cititul, ca de nu pute-am intra asa fara sa stiu ce mai facurati zilele astea.

Ana (Carolinah), David (Mstroie), Sergiu (Ada),Freya (Nefertari), Timeea (Corni), Adina (Tamar), Cristian (Anky), Filip (Androix), Daria (Mamaruta), Daria (Kasky),Tudor (Andreea), Alexandra (Oana),Irina (Rosini),Maya (Florentina), Maria (Red Rose), Alexandra (Corai), Sara (Sufletica),Patrik (NewMami), Bianca (ELISOR), Teo (Crissi), Eric (Andreea), Ben (Penguinica), Julia (Speranta nu moare - ce faci nu ne mai spui nimic?), Robert (Monicica), mai mamici sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta cu ei ca uite cum zboara timpul si acum se fac de 14 - 15 ani si nu mai dau pe acasa cu noptile si iar nu mai dormim, sa va traiasca sanatosi si voiosi.
Acum trecem la recuperari.
Androix - felicitari pt. dintisor, cat despre mancat-ul de pe capac eram singura in momentul ala si nu avea cine ne poza, dar i-am trecut in agenda sa se distrze si ea mai tarziu, cand o creste.
Gabita - mai ce burticica dulce, e duce rau zau asa, si multumesc tare mult pt. link-ul - de ras.
Beatrice - bine ai revenit in direct, sa-i traiasca Anastasia Alinei si sa bea ceaiuri multe de anason si soc pt. laptic, poate ma insel si nu e vorba de ea? Mai dar tare dulce mai e pifosul, da in poza cu limbuta pe afara e mortal.
Elisor - bine ai revenit si bine v-am regasit, mai dat gata cu torturile alea, deja imi facuse-m planuri si cand vad ca sunt din Timisoara.
Loreen - felicitari pt. dintisor sa iasa si celalalt mai repejor, m-am cracanat de ras la faza cu plimbarea Deliutei moca cu premergaretul, barbatemi-u "super".Ce mandrete de fete ai, parca as mai vre si eu ![]()
.
Penguina - e tare dulce Ben in rosu si ce frumos rade.
Androix - felictari pt. al doilea dintisor, eu ii tai unghiile in somn cu mare greutate ca simte tot, iar treaza risc sa-i tati degetelele ca nu mai sa locului o clipa.
Simona - bine ati venit.
Chris - ii dau vitamine si anume piticovit (a se citi picovit)10 ml/zi 15 zile /luna, deja le uraste e unadevarat chin s-o conving sa le ia prima portie o i-a in laptic dar pe urma nu se mai poate m-am gandit si la vi-sol, dar parerea mea e ca la ea nu au nici un efect piticovitul, tot zic ca il intreb pe dr. de b complex sau altele, multumim.
Florentina - cerealele de la Ulker nu au zahar?
Tamar - felictari pt. cetatenie
.
Andreeaatan - subscriu la faza cu nasii, ai nostrii sunt plini de bani si de mos Nicolae i-au trimis fetii o banana, da nici eu nu m-am deranjat.
Pisik - 

, sa fii sanatoasa sa ti-se implineasca visele si aspiratiile.
Mercedes - bine ca ai scriis tu de faza cu manutele si piciorusele inghetate, ca eu nu mi-am dat seama sa scriu - Doamne fereste dar asa ca un avertisment.
Olga - mai sa fie intr-un ceas bun, sa-l stapaniti cu placere si mai ales sa-l locuiti cu placere si poate isi reconsidera si Tony "atitudinea".
Daniela - super meseriasa faza, multumim si lui Bea ca te-a asutat sa ne-o arati.
Ioana - mai ce clamita frumoasa la asa o papusica cu ochi ca si cerul, te invidiez, nu cu rautate evident, cat despre bona succese.
Pai sa va spun ce face bumbu , chiar acum se frichine ingrozitor eu inca nu m-am asezat in pat, mai scriu doua cuvintele o mai i-au in brate, pt. ca dupa somnul de infrumusetare de la pranz mi-sa trezt cu niste mucisori si acum se chinuie ingrozitor saracuta, cu tot cu karvol, wick marimer si vidanja are o productie mai nene sa te tii, si mai e si suparata foc, unde mai pui ca se pare ca ii mai da un dintisor , dar tot jos ei ramane de vazut, ca si comportament si aspect al gingiutei asta ar fii, in rest cu mancatul stam destul de prost a avut 2 zile in care nu a vrut pur si simplu nimic, a mancat cu greu 300 ml lapte si asta in mai multe etape, in a doua zi deja ma jeleam cu ea in brate, ea sa o ia la fuga nu alta si radea la mine, si uite asa bag eu bani in c....l dr-ului in loc sa ii bag in al ei, in concluzie iar am luat peritol 7 zile si chipurile am mancat ceva mai bine dar in greutate am luat practic 300 g dar teoretic 200 g, pt. ca de la 6000 g am scazut la 5900 g si acum avem doar 6200 g, de vaccin nu ne-a zis nimic si nici eu nu am intrebat, in rest ziua vesela nevoie mare noaptea suparare suparare, cat despre schimbat pampersi si noi avem un intreg sow, iar cand vine ora de iesit afara e jale mare ca nu suporta fata imbracatul nici cum, ei la vara in curutul gol o dau afara.
A, m-am dezlipit si eu de ea cateva ore ca nu o mai facusem de la 1,5 luni, neam intalnit cu niste amici si am lasat-o acasa in grija mamei, am inebunit-o cu telefoanele si spre ciuda mea a mancat de a rupt in alea 4 ore si culmea mancare facuta de mine, cu care pe mine m-a refuzat categoric, de dr-ul mi-a zis sa mai las si pe altcineva s-o hraneasca, dar eu si cand are cine parca am impresia ca nu ii da cum trebuie si alte pasarici de om cu boi plecati de acasa. Hai ca nu am scris cateva zile dar acum v-am secat cu postarea asta.
A si inca ceva, pai a mea bumbuta daca de foame nu se vaita, de sete plange, da rau, si bea cam 125 ml/ 24 ore. 

pt. puiutici si mamici.
Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez