Bebelusi de mai-iunie 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 7
andreeaatan spune:
Mey, ce frig am incasat. Am stat afara cu Stirbu' vreo 2 ore si am crezut ca-mi cade fata jos. El sub aparatoarea de carut a tras un somnic bun, eu nu puteam nici tine Catavencu in mana de frig.
I-am pregatit peste, cod de Alaska, lui Thomas, sa vad ce zice, ca la carne de vita si la ficatel se scarboseste.
Aveti idee cat timp poate fi tinuta in congelator carnea preparata, roasted, ca sa fiu mai exacta, de curcan, de exemplu?
Se pot da visine la bb-i ca eu i-am dat ieri suculet de visine si ia placut?
M-am scapat de cadoul pentru soacra-meu, despre care, apropo, nu am nici o veste de cateva zile.
Sa va zic cum am scapat eu de cele 4 telefoane pe zi de la ea: m-a sunat sa-mi spuna ceva lucruri nasoale despre propriul ei copil, ca e nesimtit, ca a plecat de la ei, fara sa o salute. Barbatu-meu a plecat ca sa se mai intoarca in 30 minute, deci nu era o plecare definitiva si vaca m-a sunat instant sa ma intrebe:"asta e crestere?" la care eu am zic:" Ce, eu l-am crescut?". Liniste totala. Apoi i-am zis lu' barbatu-meu , care normal ca s-a posomorat si i-a spus lui taica-so si baba a zis ca nu e adevarat, normal...
Dar, eu ma bucur, ca e o melita si o crizata, ma suna sa-mi spusa sa nu-i tai unghiile singura la Thomas ca sare in foarfeca, ca o mama cu doi copii au fost fulgerati in strada, etc, etc. E dusa rau cu capu' si foarte rautacioasa, ca si barbatu-so. Dar, ce bine e ca nu ma mai suna. Dar am mai parat-o odata si dupa o saptamana a uitat jignirea, sa vad cat o tine acum.
Ca mesaj nasol am scis, ma duc sa-i dau papa lui Thomas. Care apropo, nu are decat vreo 9,6 kg, ceea ce e f. bine ca nu vreau sa se ingrase.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
babygirl spune:
tocmai am vb cu Andutzy. Ea si bb Dragos sunt bine. Doar problemuta cu canalul lacrimar infundat nu s-a rezolvat, dar vor merge la dr dupa sarbatori. Bb inca papa tzizti, dar si milumil, iar nancarea este doar pregatita de mami, nu hipp sau nestle. Andutzy m-a rugat sa va transmit sarbatori fericite si sanatate.
PO
ZE
ioanailincam spune:
Salutare!
EU ma simt ca o doamna: azi-noapte somn pe saturate (doar 3 treziri, una ca-i era sete la copil (sau cel putin asa am preferat sa interpretez criza de la 4 fara un sfert), una pentru mancat la 5 si un pic si una pe la 7, ca picase intre saltea si laterala patutului si nu mai putea sa se miste. SI de trezit de tot tocmai la 8.50. Boierie, frate! Mor de ciuda ca nu m-am mutat de cand a renuntat la masa de la 1-2. Dar mai bine mai tarziu...
Iar de dimineata si pana acum am umbla lela prin Unirea si Mall. Singura prin Unirea si cu 2 prietene prin Mall! Bb cu tati, mami si-a luat campii
. Mama, ce bine e sa mai fugi cate un pic de la balamucul nou! Bineinteles ca nu am targuit nimic ca toate e scumpe
. Dar mai rau decat asta e ca nu am idei si vine tot familionul de Craciun, asa ca trebuie sa prestez din greu. Ce ma fac?
Babygirl - de cand ma stiu fac bradul mai devreme ca-mi place sa-l tin cat mai mult. Cat despre culori, am globuri numai rosii si argintii ca asa mi s-a pus mie pata, sa fie bicolor.
Cam liniste pe aici! Va las ca astept pe cineva in vizita. Sa aveti o zi frumoasa!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
mstroie spune:
Ne iese si dintisorul nr. 4 si avem un milion de nervi si treziri noaptea, de 3 zile sunt singura cu el ca sotul e plecat la tara la o inmormantare, vine azi de-abia astept sa-l pasez pe marait, nu va spun ca sunt nespalata, nemancata, nepieptanata, de mers la WC in ultimul moment ca sa nu fac pe mine.
De maine incep si eu actiunea cautat brad, globuri si restul am de anul trecut, rosii si aurii, a fost prima oara cand am facut bradul cu sotul de 5 ani de cand suntem casatoriti (ca pana atunci am stat cu socrii si nu aveam loc de facut brad). Anul trecut in seara cand am facut bradul am simtit prima oara ca a miscat bebe si acum am ditamai nazdravanul.
Mari si DAVID
andreeaatan spune:
I-am legat lui Thomas un ursulet de marginea patutului, de balustrada. Ca doar poate nu mai face pe puturosu' si se salta pana acolo, ca poate.
Pe unde umblati, taiati porcul??? Nu va mai zdrobiti, e gata taiat in Metro sau Selgros!
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
Tdi spune:
am revenit...am glumit cand am zis ca nu v-a fost dor de noi...daca-mi mai permiteti o gluma, nici la mama nu i-a fost!![]()
noi suntem varza, am luat raceala de la Alyssa si abia mai misc...ma gandesc biata de ea ce nasol s-o fi simtind. febra i-a scazut, avuse 39 alaltaieri, azi nu creste mai mult de 37.8, partea proasta e ca-i plina de muculetzi, respira greu si nu prea mananca. am descoperit cum sa-i desfund nasul fara circ si urlete...o pun in fatza oglinzii si-i arat cum se manevreaza pompa
...ii place si o distreaza!
in rest ok...suferim ca nu putem iesi afara ca-i soare dar trebuie sa o tin inauntru macar pana-i trece febra si tusea asta.
sa aveti un week-end placut!
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
ioanailincam spune:
Ah, ce mamica desteapta si inventiva sunt
. La 4 trebuia sa-i dau fructele si deja mi-era frica ca mi le scuipa-n fata. Si cum ma gandeam eu asa cu ce sa-i mai schimb gustul, imi pica ochii pe piureul care ramasese de la pranz si pe care nu apucasem sa-l arunc. Am amestecat imediat piureul cu borcanelul si mmm, ce bun era. A mai vrut si cum piure nu mai era i-am dat borcanel gol si nu si-a mai dat seama de diferenta. A halit ca lupul, sa mai fi fost! Asadar am gasit solutia, sunt f. incantata.
Ce ziceti ca faceti? Ca nu prea va vad in verva! De, e week-end. Pupici!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Florentina G spune:
Maya nu a mai vrut azi pure-ul de legume cu carnita. A papat in schimb iaurt, cereale cu mar copt si cred ca ma duc acum sa-i fierb un ou.
De mult vreau sa va intreb, ati dat vreodata struguri la bebei? Eu i-am dat de cateva ori din aia fara samburi, dulci de tot si vad ca ii plac la nebunie. Am citit ca se pot da insa cu moderatie ca irita colonul.
Abia astept sa facem si noi bradutul! Nu stiu de ce, dar am impresia ca mai este inca mult pana la Craciun! Sa fie din cauza ca nu m-am pregatit cu nimic pana acum?
Ce planuri aveti de Sarbatori? Noi ne-am hotarat sa facem o petrecere mica la nasi, doar noi patru si inca o familie de prieteni apropiati. Am mai facut noi suete de genul asta si au iesit bine. Insa nu prea stiu ce sa fac cu Maya. Cred ca o iau cu mine chiar daca sunt sigura ca nu va dormi ca acasa, daca as lasa-o cu mama!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra
patriciaRO spune:
Florentina, noi am facut deja bradutul ca noi o sa fim in Germania de Craciun si cu ocaziunea asta va zic de-acum... Incepand cu data de 23 pana pe 27 decembrie o sa fim plecati la nasii lui Alex in Germania si nu o sa mai pot intra pe net... Iar listuta se va afisa cand voi veni... Oricum, dupa sarbatori incepem in fortza cu slabitul ca atunci chiar ca nu mai aveti nici o scuza... Acum va las ca sarbatori, bunataturi, dar pe urma la slabit, frate! Ia-uite! Da' sa nu mancati chiar asa de mult, da?...
Noi am fost si ne-am plimbat nitel pe-afara si este un frig de ingheata pietrele plus ca am ajuns acasa bocna, abia mai puteam respira si vorbi... Asa de tare imi inghetase fatza! Ce-or face frate aia in SiberiaŽla -45 de grade? si noi ne plangem cu - 4 grade... Hm!
Beatrice, mami de
Alex pifos
ChrisDun spune:
Buna seara si de la noi
! Da, Ioana scriu in week-end!
Am adormit copilu' si acum n-am kef sa ma apuc de smotru... Deh, maine am musafiri... Si apropo de musafiri si meniu... andreeaatan, meniul tau de sarbatori suna tare bine ! 
Eu am luat vineri bradut romanesc, din piata, cu 400 k. Daca apuc sa-l impodobesc maine, incerc sa-i fac o poza.
Noi tot in ajunul Craciunului impodobeam bradul, insa acum realizez ca e prea scurt timpul cat stau acasa sa ma bucur de pom daca il fac ca pana acum. Mai ales ca de patru ani incoace tot mergem la Moeciu, si bradul se ofileste bine-mersi in Bucuresti... asa ca am decis sa-l fac maine, macar sa ne bucuram si noi de el o tzira...
Pe Carina am pus-o azi pentru prima data in premergator si, normal, n-a stiut ce sa faca cu piciorusele
Nici macar marsarier n-a bagat! S-a zgait la jucarelele din dotare, si atat!
Cu mancarea nu prea avansam mare lucru. Pedi nici macar nu ne-a zis cum sa continuam, asa ca ii dau dupa ureche, mai bine zis dupa ochi - adica ma orientez din ce citesc la voi
. In mare, nici o masa fara mar! Bine, probabil ca si cerealele alea cu morcov si mar sunt nasparlii, dar n-a fost chip sa le haleasca decat cu mar ras in ele.
Pana acum, am mancat mere, biscuiti, supa de morcov cu morcov (pasat cu furculita), cereale Milupa cu mar si morcov, cereale Milupa cu banana si inca ceva (imi scapa), cereale Milupa 7 korn. Acum mi s-au terminat cerealele, si o sa caut sa iau alt soi... Ziceti ca Humana sunt mai bune?
Am impresia ca s-a mai ingrasat - n-am cantarit-o demult - asa ca o s-o mai rarim cu cerealele si ne dedam la supe... Pot sa-i bag carnita acum?
Pentru la munte i-am luat borcanele (2 de la Nestle, 2 de la Hipp) cu mar, piersica, banane si morcov in diverse combinatii.
Stiti ce am realizat azi? Ca nu ii dau apa Carinei! Doar vreo 30 ml in fiecare zi, cu vitaminele, si atat! Sunt mama denaturata?
Va uram de-acuma duminica placuta si multa sanatate!