Bebelusi de mai-iunie 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 6
loreen spune:
Corni,Monicica ce mananca copii vostrii de sunt asa frumosi...?!Minunati...
Tdi nu-i asa cum spui...oricum oricand este bine binevenit orice cuvintel,ar fi bine mai multe ca sa aflam si noi mai multe,insa este bine cat se poate...cand aud la tine si la altii ca aveti probleme cu parintii,stau si ma intreb oare noi cum vom fi...daca ajung ca ai mei ma impusc cu pistolul din dotare...
Ioana sa sti ca nici Delia nu se sparge-n figuri dupa fructe...un sictir pe fata cand da de gustul lor...Iar bradul este mortal...daca nu sunt nesimtita cat a costat,ca sub 2 milioane la cum arata nu cred...Si lasa modestia si dai si scrie incontinuare...eu cu tine spargem piata...cine ne vede toata ziua calare pe taste zice ca nu avem copii mici...
Andreeaatan nu-i extraordinar de scump Humana fata de celelalte... este bun intr-adevar si au gama de cereale tare diversificata...dar nici nu suporta comparatie cu bebelac...
Pentru mine perioada de acum un an a fost cosmarul vietii mele...eram dupa o sangerare masiva si exact acum un an am facut morfo si m-a zis ca Delia nu are stomac..a si a doua zi m-am ipit de cerclaj...Nu mai aveam nici chef de brad nici de sarbatori...am plans o saptamana pana nu am mai avut lacrimi...Of...
Hai sa va mai zic ce-am patit in seara asta si gata ma retrag...
Ne-am dus intr-o vizita la niste cunostiinte care au un baietel de 1 an si 2 luni...Mergem noi cu cadou cu copil cu catel si purcel,adica cu jucariile noastre si premergatorul ca sa am si eu liniste...Toate bune si frumoase cand vede fiul gazdei mergatorul Deliei intra in criza ca vrea si el si nici una nici doua de suie peste fii-mea... asta foarte nedumerita ce se intampla...pana sa realizeze mai incaseaza si doua labe peste cap din acelasi motiv...Incepe sa planga o iau in brate enervata la culme de pasivitatea parintilor... Iar o pun pateste la fel...am incercat sa ma fac ca ploua desi mocneam ca vulcanul...Pai sa-mi bag eu picioarele undeva cu manisfestarile astea de neandertal...copilul meu nu va avea neam de neamul lui ce are ala,dar asta nu presupune ca trebuie sa o ia peste bot pentru simplu motiv ca-i needucat celalalt...Asa ca ce trebuia sa fie o seara relaxanta,cat poate fi cu doi plozi dupa mine,a rezultat una cu un car de nervi...
Gata va las ca-s fleasca de oboseala...is treaza de la 6 si am stat mai toata ziua cu maimuta atarnata..Noapte buna...vise placute
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andreea.a spune:
Va multumim din suflet pentru urari!!!!! Am intrat special sa va multumesc si sa va
! Ca sunt moarta de oboseala..
Zilele tracute, dupa cum va povesteam, m-am apucat de curatenie.. Azi am umblat prin oras dupa un cadou pt sot.. Culmea, umblatul prin magazine m-a obosit cel mai tare.
Trebuie sa-l laud pe fi-miu ca azi noapte a fost un ingeras!! Dupa luni de zile in care se trezea aiurea, dupa suzeta sau nici macar, azi dimineata s-a trezit direct la 7 jumate. Dupa care l-am luat cu noi in pat si am dormit ca porcusorii pana la 10!! Asta da viata!
Ma duc sa ma culc acum.. ca sunt varza cu carne. Loreen - multumesc MULT pt sfatul cu Omeran. N-a mai fost nevoie, dar mi-am notat numele medicamentului pt data viitoare. 
Am citit pe diagonala - imi pare rau!
Sper sa recuperez maine.
Va pupicesc si va doresc somn usor si linistit!
Andreea, mama lui Eric Andrei
(16 iunie 2005)
Pozele noastre
ioanailincam spune:
Sa traiti!
Iaca terminaram de facut si bradul. Adevarul e ca era mult mai frumos asa verde si gol. Prea l-am facut ca o sorcova. Cred ca maine il refac
. Culmea e ca nici nu a fost pe cat de scump ma asteptam, ca ma pregatisem intr-adevar cu vreo 2 bulioane. Dar sotul meu, negociator versat, l-a scos la 1.300.000 (de la 1.500.000). ASa ca de rest putem sa luam cadouri sau orice altceva ne mai tuna noua. In orice caz, cred ca e cel mai frumos/mare brad pe care l-am avut vreodata. EU aveam impresia ca avem tone de globuri, ei bine s-a dovedit ca nu erau destule. De-aia m-a mancat undeva sa pun toata beteala si acum arata asa, bietul. Vad eu maine, la lumina zilei. Cat despre miros, miroase si nu prea. Adica ieri cand l-a adus mirosea destul de tare, dar azi deja s-a potolit. AM remarcat ca brazii romanesti miros mai mult timp decat cei de import. Pe de alta parte, cei romanesti nu sunt atat de frumosi!
Monicica - Robert arata ca un copilas de 2 ani. SI asta e un compliment
. Mie imi vine sa rad si acuma cand imi amintesc de colega mea. Pana sa nasc eu ea nu a avut ocazia sa vada bebelusi atat de mici, ea ii stia pe cei din reclame, care stiti cum sunt: asa, ca ai nostri acum, cu carnita, bulanele, ochi mari si intrebatori. Eu am incercat sa o pregatesc sufleteste pentru ca vazusem la o prietena o fetita de 2.800 si nu era prea draguta la inceput (acum e o minuatie de copil). Si a venit ea la mine cand avea Ana vreo saptamana (si ea mai avea vreo 3 pana sa nasca). A nimerit tocmai la ora de baita, pe care i-o facea mama. A stat cam 3 minute, dupa care a iesit in tromba pe usa si s-a dus in balcon, la aer pentru ca literalmente i s-a facut rau. A zis ca ea nu si-a putut inchipui ceva atat de mic (si n-a adaugat, dar probabil a gandit, uratel). SI atunci a dat ea piept cu realitatea cruda ca bebelusii nu se nasc asa, frumosi si grasuti, ci sunt mai mult ca niste matze slabanoage (ma rog, cu exceptia celor care se nasc cu peste 4 kg). SI ca ce vede ea prin reclame sunt copii de 7-10 luni. Iar noi, iata, am ajuns la stadiul de a avea copilasi buni de reclama! De boraciuni nu stiu ce sa zic, e chiar ciudat ca a inceput acum (poate pt ca i-ai tot schimbat laptele?). Eu si acum mai astept sa vad suvoaiele cu care eram obisnuita si dupa fiecare masa ma minunez ca nu mai da afara. ASa, s-a potolit ca prin minune. Aleluia!
Cat despre Timeea ce sa zic, e frumoasa foc si pusa pe sotii.
De fapt toti sunt, ca am apucat sa mai vad neste poze de la semnaturi.
Margott - din piata de la Obor e bradul. Pana la urma acolo s-a dovedit a fi cel mai ieftin, ca am mai prospectat si prin altele. Si da, cateva zile a avut nasul portocaliu si nici macar nu i-am dat mult morcov. Adica ii dadeam in supa (compusa dintr-un morcov, un cartof, o bucata nu prea mare de albitura si telina + altele, deci cantitati aprox. egale din toate) si nu mai mult de 7 lingurite de suc de morcov (ca asta e maximul pe care mi l-a recomandat dr). Cu sucul am incetat ca nu-i placea la bibe si am pus si mai putin morcov in supica. Asa ca acum si-a revenit.
Loreen - multumesc de incurajari, ii dau inainte cu logoreea. Mandrete de fete ai! Sa-ti traisca!
Hai ca va las ca v-am facut capul tandari si barbatul ma spioneaza Week-end placut!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
patriciaRO spune:
Mai fetelor uitati ceva frumos aici:
http://www.kronprinsparret.dk/9b000c/img/3f0020 nunta
http://www.kronprinsparret.dk/b5000c/img/4a0020 nasterea
Sper sa va placa, ca mie mi-a placut! si nici nu le vazusem!
Beatrice, mami de
Alex pifos
Cornelia spune:
Buna, fetelor!
Vroiam si aseara sa scriu vreo doua randuri, dar m-a descurajat faptul ca am gasit vreo 5 pagini noi-noute! Acum au mai aparut vreo trei, asa ca am renuntat sa mai citesc. Chiar nu pot tine pasul cu voi.
Undeva, pe la inceputul cap. trecut
, ma intreba Newmami (cred
) daca ne-am hotarat ce facem cu Maria. Nu o luam cu noi. Psihologul ne-a zis ca probabil e mai bine asa, pt. ca nu are nevoie de multe schimbari si ar fi prea mult pt. ea un drum asa de lung cu masina! O fi zis asta pt. confortul meu, nu stiu...
Stefan e cel mai mare plangacios! Plange cand nu ajunge la jucarii, plange cand ma vede ca plec, plange cand trec pe langa el si ma duc la Maria! Tare sensibil
!
Azi a luat si el prima tranta din canapea
. A facut o tumba demna de un mare gimnast
, s-a dat peste cap in aer si a aterizat pe spate.
Pana la urma tot am citi ultimele postari
si am vazut bradul Ioanei si frumusica cu clamuta (manca-o-ar mama pe ea ce ochisori are). Zici ca bradul tau e sorcova? Pai predomina rosul si auriul. Noi nu am mai luat ormamente de vreo trei ani, asa ca bradul nostru va fi multicolor. Dar placerea de a impodobi bradul e aceeasi!
Imi este tare somn. plec la nani. Maine e sambata si nu o sa va prea inghesuiti la scris. Poate reusesc si eu sa citesc mai multe despre bb-ii vostri.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
patriciaRO spune:
Neatza la fete!
Astazi ii sarbatorim pe TUDOR CATALIN (Andra_bb) si ROBERT (monicica).
La multi ani!
copii frumosi!
Mai se trezi Alex speriat pe la 4 dimineata... L-am luat nite in brate, i-am dat sa si manance si a adormit la loc. Si s-a mai trezit acum pe la 8.30... Si eu sunt chiauna de somn, dupa ce aseara m-am culcat pe la ora 1... Dar el nu stiu ce are de se trezeste asa, ca de 2 zile face asta... O visa ceva urat? Nu stiu!
Wek. placut la fete!
Beatrice, mami de
Alex pifos
andreeaatan spune:
LA MULTI ANI PENTRU TUDOR CATALIN (Andra_bb) si ROBERT (monicica).
Neata, in alta ordine de idei. Sa vedeti ce am descoperit ieri seara. Stirbu' se ridica fain frumos pana in picioare, daca are motiv sa o faca. Deci, daca trebe sa ajunga la un mar, ceva papa bun, se poate, altfel, de ce sa se deranjeze. I-am tinut un mar la inaltime si s-a catarat frumos pana in picioare ca sa ajunga la mar. Statea cam cu statea printisorul Alex al lui Beatrice, asa ca sa va faceti o idee. Si cu marul in bot.
Ce credeti, ar trebui sa-i leg cu scotch niste mere pe balustrada patutului sa se ridice in picioare?!?!
Noi vom avea bradut special killerit pentru noi de la munte, cadou-cadou, cum zice italianul ala cu inelele. Stiu ce e tottal neecologic, dar...
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
gabitzam spune:
Mai Beatrice, cam galbior puiutzul ala de printz
Si printisorii fac icter se pare ![]()
Azinoapte am avut show gratis cu Andrei. Ieri a primit barbata-miu bonuri valorice pentru carrefour, de Mos, de la servici. Bonuri care trebuiau cheltuite rapid ca altfel frig prin buzunare
Prin urmare s-a destrabalat singurel pe acolo vreo 2-3 ore. Avea listutza de la mine, dar e greu sa ramai strict la lista. Ei, si a venit omul meu acasa dupa ora 11 noaptea. Dupa ce cu greu il adormisem, ne-a auzit fosnind la pungi si cine era motz in patru labe strigind la noi. O fi crezut baiatul meu ca s-a facut dimineata si neam sa mai doarma. Era tot un zimbet si un gangurit si mie imi picau ochii in gura. Ta-su facea ture cu el prin casa sa adoarma. Pe la ora doua mi s-a facut mila de Costi si l-am trimis la culcare pe canapea si am luat eu problema in mina. Adica virit tzitzi in gura, bagat sub plapuma si mucles, sa n-aud o vorba. A mai avut o tentativa de chicoteli dar s-a prins in sfirsit ca e inca noapte si e de somn. Nu stiu cit am reusit sa dorm, ca eu nu am dormit niciodata peste noapte cu el in pat. Se latise pe tot mijlocul patului ca o broasca si eu stateam intr-o dunga pe margine, il auzeam la orice geamat si respiratie mai adinca.
Ioana, ai facut bine ca ai lasat-o pe mindra singura in camera. Eu am facut chestia asta de la 3 luni si doar asa am reusit sa dorm si eu cit de cit. Ca oricum ma scol de doua ori peste noapte singura sa ma uit la el daca e bine, asta e altceva. Banuiesc ca se mai trezeste el, dar fiindintuneric si nesimtindu-ma, adoarme la loc.
Bradutul meu pe lumina nu arata spectaculos, nu va mai arat poza. E din cel artificial cu fibra optica prin el. Pe intuneric este superb, dar aparatul meu nu prea nimereste poze pe intuneric. Face niste jocuri de lumini grozave. Am intins si instalatiile pe balcon si figurinele luminoase la geamuri. Cred ca ne vedem din turnul de control de la Baneasa, ca stam linga aeroport
Daca stateam la casa Costi ar fi facut-o ca la americani, cu lumini si beculete sa se vada de pe luna. Dar e funny.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
babygirl spune:
constat ca tot mai multi romani impodobesc bradul inaintea Ajunului, lucru neobisnuit acum cativa ani. noi n-am apucat inca sa cumparam brad. voi de unde l-ati luat? vrem unul pitic si indesat. care sunt preturile, stiti?
PO
ZE
patriciaRO spune:
Gabitza, pai cica a avut icter cateva zile bune de l-au tinut sub lampa... Cica se speriasera si l-au dus la spital... acum este bine!
Beatrice, mami de
Alex pifos