Bebelusi de mai-iunie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Bey, lu' asta nu-i plac fructele! I-am dat si de la borcanel si urla si manca si se stramba (ELisor, ieri ionatan i-am dat si inca bine copt si degeaba). I-am dat intai mar cu morcov la borcanel, care chipurile e mai dulce de la morcov, a mancat ea o vreme, dar cand am trecut borcanelul nr 2 cu piersica (nu ca ar fi terminat pe primul, dar asa de variatie) zici ca-i dadeam lamaie. SI femeia asta ma si batea la cap ca sa nu-i mau dau san ca nu o sa se dezvete niciodata de san la ora 4. Mama, imi venea sa-i mut falcile. Pana la urma am facut ca ea, ca stiu ca are dreptate, dar nici sa urle copilul de foame nu-mi convine! Cred ca era si obosita ca daca i-a stricat idiotul de vecin somnul! Asa ca a adormit bietul copil intr-un final si nesatul (cel putin asa cred). Vad eu ce zice cand se va trezi. Oricum maine si poimaine sunt hotarata sa-i dau si laptic pentru ca si la piure am dezvatat-o cam in 10 zile sa nu mai suga, nu in 3!
Ati vazut ce mandrete de brad a luat tati? In seara asta il impodobim ca aseara nu am mai avut putere, dar nici rabdare pana pe 24 nu mai am!
Dar pe fetita cu clamita ati vazut-o?
Corni - ia sa incerc si eu cu dovleacul. EU nu inteleg cum piureul il haleste ca sparta, barem azi avea un pepenas de ziceai ca pocneste zi de zi si nu face figuri. O sa-i dau cand incep si eu cu oul, adik probabil saptamana viitoare.
Beatrice - pai, da, mai ca e cavaler plecat in salvarea ... cuiva de mic. Cand o fi mare nici nu se va mai uita la rufe, va fi mereu cineva de salvat Sa vezi atunci ce socrosenie o sa fii tu!
Danelutza - nu-ti spun ce urlete a tras cand i le-am facut ca nu am stiut ca se pot face din maternitate (daca le spui la aia acolo o sa ne creada barbari) si i-am facut pe la vreo 2 luni. dar in cazul asta ei sunt tampiti pentru ca cu cat sunt mai fragezi, cu atat urechea are zgarci si nu doare!Dar Ana nu a plans de durere, ci din cauza ca trebuia sa o tinem. Asa ca vino negresit sa-i pui fetei cercei pana nu-si da seama ca doare. Prea rau.
Va pup, ca incep sa vina fetele pe care le-am chemat la impodobit bradul!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

P.S. Vedeti ce nas galben avea Ana in poza cu clamita? Am avut dreptate sa-i reduc portia de morcov, acum a revenit la normal!
Teddy - nu te-am uitat, dar nu putem sa obligam pe nimeni sa scrie. Uite, de ex. eu fac acum apel la toata lumea sa scrie, ca nu-mi place ca din 2 pagini jumate le-am scris EU
Corni - nu pot vedea pozele. Oare fac eu ceva gresit?

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Ioana ai o mandrete de fata! Chiar este pe bune faza cu morcovul? Cat suc ii dai? Eu i-am dat lui David de la 2,5 luni pana la 4, dupa aceea am rarit-o, dar nu am observat ca ar fi mai galben.
ce brad frumossss! Da-ne si noua adresa.
Loreen sunt negri ochii lui David si sper sa ramana asa. Exprima ochii multa vitalitate, dar cand esti langa el, parca iti da si tie. Misca mereu cate ceva, maini, picioare, oboseste de stat pe burta, dar el tot s-ar mai ridica. Astaptam sa vedem cand o lua-o de-a busilea.

Margott

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

ioana, am vazut primele si ultimele poze cu ana. ce frumoasa s-a facut! ce mult s-au schimbat bebelusii in 7 luni! nu-mi vine sa cred! si david alui margott imi pare tare diferit. probabil ca si a mea, dar nu realizez eu. sa ne traiasca minunile, sa fiti fericite si implinite ca aveti niste bebelusi frumosi si sanatosi!

eu abia astept sa merg sa-mi vad nepotica. azi au fost externate bb alexia si nasica emei. la elias nu se mai intra decat cu cantec..din cauza rujeolei. mai bine asa. cica nici flori nu-i e voie sa duca sotii.

am o nedumerire. cum se pastreaza hipp-urile 2 ani daca n-au conservanti? scrie clar p ambalaj ca nu au conservanti. da' ...io nu pricep. poate ma lamuriti voi. ieri am deschis un borcan care ar fi trebuit sa expire la anu' si era cu mucegai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Corni, nu pot sa-ti vad pozele!

Ioanailincam, moama ce misto bradut... ce fain trebuie sa miroase...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

uitati ceva sa radeti:

Un tip intra intr-o circiuma cu ditamai strutzu' dupa el.
Chelnerita vine sa ia comanda. Tipu zice: "Un hamburger,cartofi si o coca"
apoi intreaba strutzu' "Tu ce vrei?" "La fel!" zice strutzu'.
In scurt timp chelnerita se-ntoarce cu mincarea si zice: "poftiti, face
28,45". Omul baga mina in buzunar si scoate din prima, fara sa se uite,
exact suma care-i trebuie, cu maruntis cu tot.

A doua zi, omul si strutzul revin la aceeasi circiuma.
Tipu zice: "Un hamburger,cartofi si o coca". Strutzu' - "La fel!" .

Chestia devine rutina pina cind intr-o seara, chelnerita intreaba:
"Ca-ntotdeauna?" "Nu" zice tipul,"E vineri seara, asa ca vreau o friptura,
cartof copt, o salata si o sticla de vin." "Acelasi lucru si pentru mine"
adauga strutzu'.
In scurt timp chelnerita se-ntoarce cu mincarea si zice: "poftiti, face
72,38". Omul baga mina in buzunar si scoate din prima, fara sa se uite,
exact suma care-i trebuie, cu maruntis cu tot, la fel ca-ntotdeauna.

Chelnerita nu-si mai poate stapini curiozitatea. "Scuzati-ma domnule,cum
reusiti sa aveti intotdeauna pregatita suma exacta, scotind-o din buzunar
fara macar sa va uitati? "Pai," zice tipul, "acu' citiva ani faceam curat in
pod si am gasit o lampa veche. Cind am incercat sa o lustruiesc a iesit din
ea un duh si s-a oferit sa-mi indeplineasca doua dorinte. Prima a fost cam
asa: de cite ori va trebui sa platesc pentru ceva, sa bag mina in buzunar si
sa gasesc acolo intotdeauna exact banii potriviti."
"Dar e fantastic!" zise chelnerita. "Cei mai multi oameni si-ar fi dorit un
milion de dolari sau cine stie ce alte averi; insa dumneata vei fi atit de
bogat cit vei dori pentru tot restul zilelor!"
"E-adevarat. Fie ca e vorba de o sticla de lapte, un pachet de tigari, un apartament sau un Rolls Royce, suma exacta se afla pregatita la mine-n buzunar."

"Super tare!" zice chelnerita. "Auziti, da' care-i treaba cu strutzu'?"

Omul trage aer in piept, ofteaza apoi lung, si zice: "A doua dorinta a fost cam asa: O pasarica inalta, cu curu' mare, cu cracii lungi, si care sa fie de-acord cu tot ce spun."

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

hehe tare bancul..ca aia cu ai grija ce iti doresti.
Fara prea mare legatura dar mi-am amintit, o tipa era profa de sport mi-a povestit avea un baietel si isi dorea mult mult o fetita si cand a reusit sa ramana insarcinata a facut tripleti, fetite ....

eu ma tot gandesc de ce bebele meu a inceput de curand sa tot verse, cat a fost pe lapticul meu cred ca a varsat de 3 ori in 4 luni, apoi am trecut pe lapte praf nimic nu a avut, am inceput cu borcanelele iar nimic, de vreo 2-3 sapt in schimb, aproape zilnic varsa odata, da e smecher parca stie, foarte rar pune pe el...mereu pe noi..pe alaturi etc. Nu-mi dau seama ce e, ca am si schimbat laptele, dar mai multe marci noi i-am dat sau o fi ca a crescut si are nevoie de mai putin si de fomist ce e mananca la fel...ce parere aveti?

noi de saptamana viitoare o sa tot fim pe drumuri, maine astept cu drag facem si noi juma de an, sunt asa fericita...ma gandesc ca anul trecut pe vremea asta imi inchipuiam cum o sa fie peste un an ..si e de o mie de ori mai frumos :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

sa mai incercam album poze la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

Avem si noi doua poze noi, numai doua ca imi tot crapa upload-ul nu stiu ce are...

http://community.webshots.com/album/524029992bxytUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai, dar frumusei mai sint, si Timeea si Robi.

Monicica, asa-i, anul trecut deja impodobisem casa, ma mingaiam pe burtica si incercam sa ma imaginez cu bebe in brate, imi imaginam sarbatorile in trei. Nu mi-am inchipuit ca va fi asa greu dar atit de frumos. Toate cele care sintem la primul bebelus, imi dau seama ca nimic din ce am citit nu ne-a pregatit pentru ce va fi. Dar cind il vad pe banditul asta mic de Andrei ca ride sau cind chitzaie ca un soricel sau cind ma ia de git cu manutele, sau...sau...uit tot ce e greu si raman doar cu bucuria si duiosia in suflet.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput