Bebelusi de mai-iunie 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 4
Danelutza spune:
ioanailincam am tras cu ochiul la pozulicile Anei si drept sa-tzi spun te invidiez ca i-ai pus cercelushi 

, dupa cum am mai scris capcaunii astia din tzari, adica de aici, nu fac gauri la copii decit la 5-6 ani. Daca ma ajuta doamne-doamne, fug la anul pina acasa si dupa aceea va arat si eu pozulici cu cercei, dar tot trebuie sa mai astept si mie mi-ar fi placut sa-i aiba acum de mosh Craciun.
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
patriciaRO spune:
Am gasit colinde... Uitati aici cine vrea:
http://www.alex18.info/colinde.php
http://dayday.sytes.net/ si selctati mp3
Beatrice, mami de
Alex pifos
corni spune:
Astazi am profitat ca am avut-o pe mama in vizita si am dat o fuga in piata si ce vad acolo un puiut de tigan , doar fata i se vedea murdarica tare cu o suzeta la fel de murdara si am intrebat-o pe maica-sa ce varsta are, 7 luni si o chema Ana Maria, am inceput sa vorbesc cu ea si mi-a zambit de m-a topit. Era asa de micutza , zici ca avea 4 luni si infasurata intr-o patura,am inceput sa o intreb ce-i da sa manance si mi-a zis ca fata ei mananca lapte , banane cu biscuiti dar totusi este slabutza rau cu toate ca mananca. M-i s-a inmuiat inima si am ajuns acasa si i-am pus deoparte niste hainute, salopete si un combinezon gros,caciulitze,etc i-am dat si o cutie cu cereale cu mar si morcov ca Timeea m-i le-a refuzat si i le-am dus.S-a bucurat tare si binenteles ca a profitat si m-a intrebat daca nu am si un biberon ca ei i s-a spart sticluta, i-am trimis prin maica-mea cand a plecat si biberonul. Ma gandeam in ce conditii traiesc copii astia.
patriciaRO spune:
L-am pus pe Alex in scaunel din ala mic, pe care stau copii la gradinita, uitati si voi... si apoi langa masina de spalat in premergator... Mai, mai ca ma implora sa scot rufele din masina... Nu am surprins exact momentele, dar se tinea de usa de la masina, sa le scoata de-acolo, saracutzele...
ALEX IN SCAUNEL SI LANGA MASINA DE SPALAT
Beatrice, mami de
Alex pifos
corni spune:
Am uitat sa va spun ca am luat astazi din piata o bucata de dovleac si am fiert-o, am amestecat cu galbenus de ou , 2-3 picaturi ulei de masline si putin lapte, ma asteptam sa nu-i placa dar a mancat foarte frumos.Era prea monoton meniul nostru si cred ca vrea si altceva.
loreen spune:
Margott ma innebuneste David cu ochii lui...sunt asa negrii si frumosi,exprima atata viat...
Beatriced harnic foc Alex...asa si-a mea la masina de spalat prima...iar in scaunel parca-i prim ministru...
Danelutza sa sti ca si sa vreau lui Delia nu pot sa-i infund nimic in plus in gura...numai cat vrea ea...numai ca zilele aste este fonfaita si cand starnuta sau tuseste binenteles ca da afara....sau face altceva cu burtica plina o apuca abdomenele in scaunel si gata-i masa...Acum la banane la fel...
Corni nu ai intrebat-o pe tigancusa daca a facut antirujeolicul
...Poate suna a rautate insa sa moara Veta daca astia se imbolnavesc de ceva vreodata si vai mama lor cum stau pe strazi...
Ioana
Stefania,Laura,Lucas,Luluku,Mickyyy,Ada,Roisin,Carolinah,Anky,Red Rose,Iuliana,Sperantza,Corail,Andutzy,Aurasa...nu mai ziceti chiar nimic...restul nu au mai dat de la inceput pe la noi...Sunteti bine cu toti,nu?!
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andreeaatan spune:
Loreen-eu nu am greturi cu Humana, adika cu cat sunt de scumpe, altcineva spunea ca sunt mai scumpe decat milupa. Asa o fi,eu nu ma mai uit la altele decat la Humana. Am vazut ca a aparut un tip nou, cu scortisoara, dar nu am apucat sa iau inca. Luni sau marti merg la magazin sa fac un stoc de cereale, ca lapte am destul.
Mie nu mi-a crescut copilul de loc in sapatamana a doua cu Bebelac si le-am zis una de mama si am trecut la Humana, pentru noi sunt sfinte, poa' sa coste cat vor ei.
Ma duc sa frec mobila de bucatarie-e singura data cand ma bucur ca am bucatarie mica de cand m-am mutat aici. ![]()
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
Margott spune:
Corni buna ideea cu dovleacul, o sa incerc si eu.
Nasol la David este faptul ca ii place la inceput o mamcarica, un fruct, dupa care nu mai vrea. Azi i-am facut suc de portocale si nu a mai vrut; s-a strambat de mama-mama.
Da Ioana este tare nastrusnic David.
Beatricedulce baiatul tau. Pe mine David ma uimeste ca nu prea se joaca cu jucariile,in schimb este atent si atras de tot felul de alte lucruri. Azi s-a jucat cu un plic, de l-a facut franjuri.
Noi am ramas pe Milumil 2. Inca ii place.Incepusem cu Nan.
Loreensi eu patesc cu David cand insist sa-i dau mancare peste cat vrea el. Am mai patit-o si cand il iau brusc in brate. Imi este ciuda ca la David este un intreg spectacol cand mananca, spectacol facut de mine, se intelege. Si dupa ce mananca cu greu sa mai dea si afara...
Margott
http://community.webshots.com/user/arcultro
Tdi spune:
Salutari! Am revenit si noi...banuiesc ca nu v-am lipsit foarte tare
. Am citit tot (ioi da' ce spor ati avut!) si recuperam curand cu scrisul. N-am mai intrat pentru ca avui mosafiri...cum cine?!... maica-mea! ...pana la urma am obosit sa-i tot zic sa stea acas' si am zis ok, sa vina. M-am bucurat sa o vad si sa o vada pe Aly cat a crescut, era incantata si pitika mea de noua "jucarie" dar mi-a facut niste faze ca mai bine ma lipseam...asta e. O sa va povestesc cand ma mai calmez.
Alyssa e rupta de racita, azi noapte n-am dormit deloc ca se ineca cu mucii si cu tusea, plus febra de 3 zile incoace si si-a bagat si piciorusele in diversificarea mea ca nu mai vrea decat apa si eventual lapte...si asta descantat cu 7 popi.
E pe fir si dintisorul numarul 3...adio somn...parca ne-am intors la epoca colicilor
.
Va las ca poate vrea mancare...revin.
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)