Bebelusi de mai-iunie 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 3
patriciaRO spune:
Uitati o poza de la Chris Dunare,
http://photobucket.com/albums/c155/alex_ro/?action=view¤t=untitled.jpg
Beatrice, mami de
Alex pifos
ioanailincam spune:
URAAAAAAAAAAAA! Am reusit!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
gabitzam spune:
Ioana, atit de laconica? Am vazut ca e mesaj de la tine si deja ma bucuram ca am ce citi. Dezvolta! ![]()
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
babygirl spune:
imi amintesc ca atunci cand s-au nascut beblusii nostri cineva spunea ca bb are niste pete de culoare rosie pe fata. un bebe avea o pata pe ochi. despre cine este vorba? cumnata mea a nastut in sfarsit. cezariana pt ca bb nu mai dadea sa iasa si era si mare. are o pata rosie in jurul ochiului. trece? ce este?
ChrisDun spune:
Meyyyy, acum cand am si eu timp de DC, unde ati fugit?!
Ioana !!!! In viata mea n-am vazut mesaj asa scurt de la tine!!! Ce-ai patit?! In alta ordine de idei, imi pare bine pentru tine (ca ai reusit). Tine-o tot asa!
ChrisDun spune:
Babygirl, multa sanatate bblui si cumnatei tale!!!
Si noi am avut o pata rosie pe pleoapa stanga, insa acum nu se mai vede nimic. Ca regula am inteles ca petele rosii trec pana pe la 1 an. Am mai auzit de pete rosii si pe ceafa.
Multa sanatate!
Danelutza spune:
Babygirl si eu am nascut tot prin cezariana si Isabella a avut pete rosii pe ambele pleoape, de pe una i-a disparut complet iar la cealalta se mai vede dar foarte putzin.
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
loreen spune:
Mai Ioana ai facut exact ca-n bancul cu spovedania...banuiesc ca te referi la chestia arzatoare cu bona...bravoo any way la ceea ce spui tu ca ai reusit...
Elisor sa sti ca Humana nu-i asa scumpa cum spui,la noi cel putin nu...eu iau cereale de la Selgros si sunt 163000...iar pe cele cu scortisoara binenteles ca le-am luat le-am si testat pe mine sunt mortale...nu aceeasi parere are si Delia...nu-i plac cerealele in general...
Andreeaatan ziceai ca Humana 3 este mai gros...unde naiba ca asta al meu e zeama curata...cel de mere mi se pare mai bun,mie personal...o zi ii de mere o zi de banane...ca-s dusa cu pluta la canalizare...si ma gandesc sa nu se plictiseasca de lapte...
Iar am dat chix cu mancarea cu Delia ...de dimineata a baut asa bine laptele si pana sa zic au mi l-a turnat in decolteu de mi-a ajuns pana la chiloti...apoi la pranz a halit tare bine niste vitel cu rosii si legume,edivamente la borcan,si cand sa-i zic sa-i fie de bine a pus totul la loc in tavita de la masa pentru mai tarziu...Nu stiu cand o termina cu boraturile ca-s satula zau...
Daca vreti ceva dulce bun...am gasit la Metro turta tulce de la Aro cu ciocolata ...este o nebunie...nici nu ingrasa![]()
![]()
![]()
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Loreen da-i sa manince mai putzin ca sa nu mai verse, eu asha fac cu Isabella, cind vad ca urlaaaa ii bag suzeta in gura sa taca. Stii cum se spune ca batrinii si copiii, maninca nu au satz si nu-shi dau seama cit baga in ei, apoi le e rau.
Iaca mi-am dat si eu cu parerea de mamica ![]()
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
ioanailincam spune:
He, he, v-am pus pe ganduri, nu? Marturisesc cinstit ca am vrut sa vad cum e sa pun si eu un mesaj scurt, nu sa umplu km, spre disperarea/incantarea voastra. Nu mi-a placut!
Asa ca hai sa detaliez!
Ce-am reusit? Pai nu va spusei ca aseara eram hotarata sa ma-ntorc in dormitorul conjugal? SI asa am facut. In final nu a fost asa de bine cum ma asteptam, dar nu din cauza plodalinei. Desi m-am culcat inainte de 12, am reusit sa adorm abia la 1 ca barbatul tot se fataia prin casa si mi-a speriat somnul de vreo 2 ori. Dar si cand am adormit, mai nene, am picat ca lemnul. Nu stiu ce-a facut bietul copil intre timp, dar la 2.30 am sarit ca arsa. M-am dus sa verific situatia de fapt si bb dormea bine merci... cu paturica in cap, dar dezvelita de la brau in jos, semn ca daduse tare din picioare saraca, doar doar i-o da cineva suzeta. Dar mami era lipsa la apel
. Am invelit copilul si m-am culcat la loc. Am picat iar intr-un somn groaznic pana pe la 4 si ceva. Iar m-am dus sa o verifica, iar era cu patura-n cap. Noroc ca stiu de pe la voi ca unul doarme cu carpita pe ochi, unul cu pernuta, asa ca nu m-am speriat. Pe la 5 si un pic a inceput sa planga de-a dreptul si atunci am stiut ca e semnalul pentru papica asa ca i-am servit cu drag o portie de tzitzi. Iar trezirea finala a fost la 8.20 ca a sunat ceasul pentru barbat
. Nu stiu la cat s-a trezit mandra, ca scandal nu a facut, dar eu cred ca din vreme ca daca nu-i bagam suzeta in mod repetat la 7 era in picioare. Sau o fi dormit asa de rau saraca, tot cautand suzeta ca intr-un final a dormit neintoarsa? Ca barbatul a zis ca a auzit-o tusind toata noaptea (asa cere ea suzeta). Bine, ca el aude o data un sunet si pe urma afirma ca nu a dormit toata noaptea, cand eu cu ochii mei vad ca poti sa tai si lemne pe el
. Una peste alta, cele mai mari deranjamene le-am avut de la barbat si de la mine insami ca ma tot trezeam singura
. Eu sunt multumita si repet experimentul la noapte.
SI cu bona m-am mai obisnuit, le-am lasat si singure o vreme ca aveam de targuit diverse si cand m-am intors am gasit-o pe Ana dormind, i-a dat si la pranz sa pape, ce sa mai incepe sa-si reintre in mana. M-am gandir si la ce a zis Floerntina, ca poate o s-o iubeasca mai mult pe ea si o sa ma deranjeze, dar, cel putin rational ca am tot citit pe tema asta, sunt constienta ca parintii sunt si raman parinti, cu dragostea aferente. Totusi, teoria e doar teorie, mai avem de vazut cum voi reactiona. Dar pentru asta, trebuie sa fie mai mare, sa stie ce inseamna iesitul pe usa. Intr-un fel, daca stai sa te gandesti, cred ca e mai bine sa o iei din timp. Ca stai 2 ani acasa cu copilul si cand o iei de coada si il lasi indiferent cu cine va fi destul de mare sa simta lipsa mamei. Ei, ce sa zic si, imi tot gasesc justificari ca trebuie sa plec si sa o las atat de mica.
Andreeatan - super meniul. EU am noroc ca mama a zis ca se duce la tara sa faca mancarica si vine cu oalele dupa ea. Asa ca va trebui sa ma ocup doar de ceva antreuri, dar astea la noi intotdeauna sunt muschiulet, cascaval si alte de-alde de-astea.
Margott - e ghidus fos David!
Babygirl - daca e intr-adevar ce cred eu, se cheama popular ciupitura berzei. SI intr-adevar dispare spre un an. Si fetita colegei mele a avut cand s-a nascut pe pleoapa si deja se estompeaza tot mai mult. De regula, roseata are corespondent si pe ceafa. Fratele meu a avut pe frunte si i-a trecu, dar si acum daca se infurie sau face efort ii mai apare o umbra rosiatica. Sanatos sa fie copilul, ca in rest... se rezolva toate.
Of, vaca asta incaltata de vecin iar a dat cu bormasina. Iar Ana dormea in hol ca tocmai venisera de afara. Bineinteles ca s-a trezit plangand ca s-a speriat. SI ce credeti? A dat doar 2 gauri si gata. Numai asa, de control.
In fine, divaghez. Dar nici altceva nu mai am sa va comunic asa ca va las cu bine!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...