Bebelusi de mai-iunie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI! ERIC ANDREI, STEFAN-DAVID si BEN STEFAN sanatate, mult bine si bucurii!

Loreen tu o mai duci inca pe Bianca la scoala? Ce greu trebuie sa-i fie cand va scimba scoala.
Ioana o noua zi mai usoara ca cea de ieri (sufleteste vorbind)! Da-i ionatan ca nu e asa acrut.
Florentina greu e sa iei o decizie, depinde ce conteaza mai mult, sarac si cu rudele langa sau cu ele departe si o viata fara griji, am exagerat evident, ma scuzi.
NewMami acum stai linistita ca in mai putin de o luna o ai pe mami langa tine si puiut si va fi mai usor.

Ieri a papat Bianca mar ras cu galbenus de ou si l-a papat tot, adik un mar intreg. Nu cred ca mai cumpar cereale de la Nestle ca nu-i plac sunt asa de lipicioase, voi luat tot de la Milupa, ca cele de la Humana sunt scumpe rau. Loreen ai vazut ca aaparut Humana cu mar si scortisoara si solutie pt. nasuc? Parca tu ii dai humana.

Va las si va doresc un we placut, calduros, tihnit!

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Androix la farmacie mi-a cazut fatza cand am aflat cat costa pampersul la bucata 13.000 si in Carrefour, par examplu, e la 7.500. Ce jecmaneala, frate!

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Androix, chiar am ajuns cu cititul la zi ! Uraaaaaa ! Si iar vine week-end-ul ....
Florentina, cu Vigantolul mai poti incerca si alta kestie: pui cele 2 picaturi pe suzeta, si i-o vari in gura... Daca Maya accepta suzeta... nu mai tin minte daca da sau ba.
Mercedes, multa sanatate, acum am citit si eu ...
Tamar, si eu patesc uneori ce zici tu: scriu mesajul de raspuns, il trimit, si in loc sa ma duca la pagina unde apare mesajul meu, ma duce in "Toate forumurile".... Si ma enerveaza de mor!
Eli, apropo de torturi aratoase: cofetaria aceea de la Aro nu mai face minunatii dintr-astea?! Ca pe vremea raposatului aveau niste torturi expuse prin vitrina, de numa-numa!
In legatura cu termostatul vostru, am vrut sa iti spun si eu ca e de la tensiune, pentru ca asa au patit si prietenii nostri acum vreo 3 ani: aveau o lampa care, ca si la tine, li se aprindea netam-nesam...
Ciocolata - eu rad ciocolata Carrefour cu 72% cacao - super buna! Si Anidor cu menta... le-am descoperit acu' vreo doua saptamani.
Sa va povestesc cum a adormit Carina ieri: i-a dat maica-mea sa manance (in scaunel) 2mere + 2biscuiti + branzica. A halit copilu' de n-a mai avut aer! Cand a terminat de halit a lasat-o maica-mea in scaunel, si s-a dus la bucatarie sa puna apa in bib si sa ii aduca... si a gasit-o adormita, cu capul cazut pe "masuta" de la scaunel ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

LA MULTI ANI!
STEFAN DAVID, ERIC ANDREI si BEN STEFAN

Dupa cum va ziceam ieri, David sta invers in balansoar.Aici

Sa va spun ce patesc de la un timp si nu ma lecuiesc deloc. Dupa ce mananc ceva dulce simt un gust amar de zic ca n-o sa mai pun gura pe dulciuri. Ei, da de unde! O iau de la capat. Adica organismul ma ajuta sa ma mai indop cu dulciuri, si eu.....

Margott

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza si...

LA MULTI ANI...Stefan David...Eric Andrei si Ben,sa fiti sanatosi si cumintzi, sa-i facetzi pe parintzi fericitzi.

Loreen copilu'se uita cish la tine pentru ca ai lasat-o singura, asta asha ca sa te pedepseasca. Eu patzesc asha cu Isabella atunci cind n-o iau dimineatza la timp in pat cu noi, adica la ora 7, dupa aia sta in pat, noi ridem, vorbim cu ea, iar ea... nimic, parca e manechin , nici macar cu o privire nu ne onoreaza, abia dupa vreo 10 minute se sinchiseste sa ne priveasca .
Aaa, dar cupilu' meu a devenit gelos, adica am fost la o prietena in vizita, iar cind a vazut la plecare ca m-a sarutat pe obraz, Isabella a inceput... eeeee, intr-un mod cum ar fi spus "ce te atingi de mama mea".

Iaca a trecut inca o noapte fara al meu barbat, sper sa prinda avionul de la prinz ca nu stiu ce ma fac cu Isabella inca o zi fara tata. S-a obisnuit s-o aduca tata in pat la noi dimineatza, iar ieri si azi se uita cam dezamagita cind la perna lui tati, cind la usha ca nu aparea nimeni.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Neata, fetelor.
Ieri am cam lipsit ca mi-a stricat si apoi reparat sotul laptopul. Adik mi-a instalat tot felul de drivere aiurea, ca sa vada daca merg.

Thomas ieri si-a urcat fizicul in genunchi, calare pe un pachet de libero si cand sa-i fac poza, a alunecat si a dat un pic cu capul de usa, fara pericole, dar s-a terminat sedinta foto inainte de a incepe.

Am comandat de la Clip Trade premergatorul ala vesel cu m ult galben si verde si cu albinute, ca imi trebe si gata. Va sosi marti ca asa am zis eu, poate pana atunci incasez banii pe 2 lucrari, pe una deja am luat banii.

Mi-am definitivat meniul de craciun si lista de cumparaturi si arata sa, f. simplu, ca nu am timp si niic bani sa fac chestii exotice:
1. antreuri: oua umplute (reteta personala-chilli stuffed eggs with yogurt, ce bine suna in engleza), salata de boeuf "surpriza".
2.ciorba burta sau supa de legume, pentru mofturosi;
3.sarmale si /sau curcan cu salvie, rozmarin si telina cu pireu de cartofi.
4. Prajituri facute de cineva care se pricepe, cozonac de cumparat, bere, vin, tuica, cola, apa.

Felicitari pentru toti sarbatoritii, pentru Pisik, pentru dintisori si de la tot ce am ami lipsit ieri, acum imi iau restantele!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza la fete!

La multi ani! STEFAN-DAVID (Carmen-Emiliana); ERIC ANDREI (andreea.a) si BEN STEFAN (Pengunica)... Sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!

Noi ieri am papat o perisoara, adica carnita, pasata cu niste mancare de la borcan si nestiind s-o inghita a vomitat si mama lui laptele de la pranz... Si am zis gata! Daca nu-i place mai astept cu solide din astea! Ai vostri papa din astea?

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Beatrice ai reusit?

Margott

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Beatrice, eu i-am dat Isabellei peste si dupa citeva linguritze, ishi facea greatza, asha ca am renuntzat deocamdata. Vad ca-i plac fructele, crude, fierte, pireutz de cartofi, morcovi si ... lapte de la tzitzica

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Margot, da am reusit! Pai nu puteam sa va las asa!

Am venit de la doctor si ne-a zis ca petele alea sunt defapt aparute odata cu venirea vremii reci... Ca i se usuca pielea si ca nu are absolut nimic copilul. Si sa-i dau in continuare cu crema de galbenele ori de cate ori ies afara cu el...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput