Bebelusi de iulie-august 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Anis eu am urmatoarea metoda cu Rares: daca vad ca e in verva il scot 10 minute afara inainte de baita. Stii cum doarme...incredibil dar adevarat...
Pupici

Lory si bebe Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Lory2004

quote:
Originally posted by andre_ea

Hai sa va spun ce face Tudor acum. I-am pus muzica. Cum se opreste o melodie cum plange. Incepe alta, se opreste. Si nu-i place orice: oac oac, un motan cat un pisoi (Cami!), Vulpea. Ceata lui Pitigoi e .

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Si Rares e fan Oac Oac ....mai ales cand o canta mami ...

Si eu ii cant de obicei. Dar acum ma durea gura de atata cantat. Era obosit. Mi-a adormit stand in fund la mine in brate.

Avem si noi ratuste ca ale voastre!

POZE

Mergi la inceput

Irina felicitari pentru prima "tumba" a puiutului tau dragalas....Stai sa vezi de acum in colo... Iti spun din proprie experienta .

Caterina71 e super dragutza bebelusa ta. Felicitari pentru prima papica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Am intrat sa va spun Noapte Buna. Azi am avut zi agitata; nu se mai termina curatenia si colac peste pupaza (niciodata nu am inteles vorba asta), lui Dani i-a mers burtica. Sunt necajita tare.
Sa aveti somn usor.

mami de dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mamini, calatorie placuta spre Romania! Te asteptam cu vesti despre primul zbor al lui Veve.

Anis, arata frumos inceputul de lista.

POZE

Mergi la inceput

Andre_ea e super incantat de ratustile acelea in apa...mai ales de cand am inceput sa-i punem cadita lui in cada cea mare poate sa dea si el din manute si picioruse in voie. Lui oricum ii placea la baie, dar acum mai vede si jucariile si e foarte fericit. A mai primit azi de ziua lui si niste pestisori, broscute...Promitem poze .

Pupici

Mergi la inceput

Kulta am votat penttru soricelul tau....SUPER POZA ..SUPER FOTOMODEL...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

Mika, multi puiului tau, sa se refaca cat mai repede !

Fetelor, HELP!!!!
V-am mai intrebat si la capitolul precedent, dar nu am vazut nici un raspuns:
1) stie cineva daca e ok sa se amestece tipurile de formula (1 masa asa, 1 de-aialalta)?
2) daca incepem diversificarea, ce ne facem cu cei 500 ml de lapte care ar trebui bb sa-i bea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Fetelor sunteti tare harnicute la scris, Romania este la vreo 7 ore distanta + lipsa de timp = eu sunt mereu in urma cu cititul.

Despre kg mele ce sa spun, am luat vreo 15 la sarcina, am pierdut 8 la nastere si inca vreo 2-3 dupa, insa dupa un timp am inceput sa acumulez din nou, desi alaptez exclusiv si se spune ca alaptatul "arde" ~500-600 de calorii/zi. Nu vreau sa-mi imaginez cum va fi cand vom incepe diversificarea. Problema mea este ca nu fac miscare + cand sunt stessata dau iama la dulciuri , si am un stress care se pare ca o sa ma duca spre daca nu ma opresc las timp. Bicicleta zace intr-un colt, ma gandesc uneori ca o am degeaba ca ambitia mea a disparut complet. Sper sa-mi revin ca nu vreau sa fiu o mama ci una cat mai . Psihologii spun ca pentru fete mama are o influenta f mare, modelul de femeie spre care tinde; iar tatal - influenteaza alegerea de mai tarziu a partenerului. Nu mai spun ca kg in plus te fac sa pari mai "matura" ca sa ma exprim mai delicat+ stari de oboseala + nu face bine la sanantate + eu una nu ma simt deloc bine cu kg astea in plus.

Imi spun insa ca voi reusi sa depasesc si asta, "stimulente" ar fi - dupa cum v-am enumerat mai sus, important este acum sa am lapte ca am tot avut cateva momente cand a fost sa-l pierd, odata eram chiar f aproape. Bunul Dumnezeu a vrut insa ca gaza sa aiba laptic.

Va doresc tuturor numai bine, sa aveti parte de nopti odihnitoare si multa sanatate pentru voi si pentru bebelusi.

Ica si

Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

Ica, bine ai venit! VAd ca noi bantuim pe-aici la ora asta...chit ca eu sunt pe coasta de vest!
Mamini, KAtink si cine mai calatoreste : drum bun si lipsit de peripetii!

Am uitat sa va spun ca m-ati molipsit cu aranjatul: parul l-am lasat pe mai incolo, dar ieri am fost la pedichiura si cosmetica!. Ma simt ca un .

Multumiri Anis, Dede si Giana pt. retete diversificare, adevarul e undeva la mijloc...nici ai pe fonctii nu se pot pune de-acord, daramite novicii!

Va de noapte buna si

sa nu uitati de intrebarile ce le-am pus!!!!

Mergi la inceput