Bebelusi de iulie-august 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 4
anis spune:
MAMINI.Drum bun si SARBATORI FERICITE!!!!!!!!!!!!
Parca vad ca intri de pe la un cafe ceva
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
MONAI spune:
Mamini, nu stiu cum de nu m-am gandit ca ai tai au net-ul, mai ales ca voi sunteti plecati si asa se comunica mai usor. Asa ca iti urez si eu drum bun si sa va distrati bine.
Anis, ce mai faceti?
Ica, Ema.nu.ela, bine ati venit.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
MONAI spune:
Diana Mirela, am vazut si eu pozele, aveti o fetita tare dulce, cred ca tare mult sunt pupaciti obrajorii aceia.
Mika1, sanatate multa micului Razvan si tie de asemenea, ca stiu ce mult se consuma mama cand copilasul are vreo problema.
Ema.nu.ela, Sara mananca in timpul zilei la 3h-3.5h(deci 4 mese), iar noaptea cum are chef, cam de doua ori viguros. Eu o alaptez si o hranesc la cerere.
, Corbioana si alte fete care ati inceput diversificarea, cum au acum scaun bebeii vostri? Eu am inceput sa-i dau fetei pireu de mar, para, banana (, nu v-am zis pana acum ca abia acum am gasit formula magica de a o face sa pape si alceva decat tzitzi si oricum cantitatile sunt infime) si am vazut niste galme in kk si m-am cam speriat, pentru ca sunt mai mari decat cele cu care eram obisnuita.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
Katink spune:
Ema.nu.ela, bun venit, sa iti traiasca Maria. Imi place tare mult numele, dar cum nu se pupa cu Emma... a ramas Andreea. Poate il folosim la urmatoarea fetita
Irinuca, nu venim in Romania, am scris ca plecam la sora mea... in Olanda... deci in directia opusa... Imi e putin teama cu masina asa drum lung... ma rog nu e chiar luuung, de obicei facem 5 ore, dar cu mandra mergem pentru prima oara si cum ea numai san mananca va trebui sa oprim mai des, plus ca nu stiu daca o sa stea ea cumintica atatea ore in scaunel...
Oricum la vara nu scapati de noi. Cum venim, va sunam sa ne intalnim.
Mamini, scuze, eu am zis sa urez toate cele, ca noi chiar ca nu mai vorbim... adica eu nu am de unde sa intru decat de la cumnatul meu de la servici, ca sora mea nu are acasa calculator ... asa ca ne auzim la anu'
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Katink spune:
Mika1, noi nu uitam pe nimeni. Toti sunt pruncii nostri, asa ca la multe luni inainte micutului Razvan Mihail, sa ii dea Dumnezeu sanatate! Sa ne mai spui cum se simte maine.
Irinuca, felicitari Ioanei pentru rostogolire. Sa vezi de maine cat o sa se rostogoleasca, Emma s-a rostogolit pentru prima oara acu' cateva zile si de atunci se rostogoleste din ce in ce mai des, pe toate partile, de imi este si frica sa o mai las singurica pe pat.
Noapte buna va doresc, noi maine dimineata avem control, vaccin.... va scriu cand venim acasa.
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
valcampan spune:
Bbdeiulie_august2005 multam pt adaugarea in listuta. Nu stiu sa dau un PM dar sper ca voi invata.
Mika 1 sanatate multa puiului tau. n-as vrea sa fiu in pielea ta acum.
Diana ti-am vazut fetita. Seamana cu tine si obrajorii sunt o minune.Sa-ti traisca ! Daca n-are pretendent am eu un baietel frumos, frumos.
Lory2004 spune:
Multumim la toata lumea pentru urari!
Si vrem sa spunem si noi La multi ani! pentru Iuliana Anastasia (Diana Mirela), Andrei-Mario (Andatudor) Paula Ioana(Ella200) si Razvan-Mihail(mika).Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si cumintei.
Am pus si noi POZE in albumele 4 si 5 luni.
Lory si bebe Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photos
ankak spune:
Buna seara!
Matei este surprinzator de vesel , toata ziua a ris doar cind dadea mai viguros din picioruse mai scincea, dar mai mult a alint cam de genul "vezi mama ca ma doare, nu ma iei in brate"? Acum pe seara am pus termometrul si avea 37,8 si am dat Panadol dupa care a adormit o juma' de ora si acum e vesel tare. Oricum, vaccinul asta al doilea a fost muuuult mai bine tolerat decit primul.
Katink, nu vorbi tu de kg in plus, tu care esti o rasfatata a sortii ca si Kulta de altfel! Ai sa vezi ca vaccinul de miine va fi mai usor suportat de Emma
Mamini, toate vrem ce e mai bun pentru copiii nostri! Eu nu ma mai recunosc, de unde eram foarte atenta la mine acum nici ca ma mai intereseaza...primul loc e al lui Matei.Locul 2 si 3 nu exista...inca! Drum bun in tara si Sarbatori fericite! Sa-ti implinesti in Anul Nou 2006 ceea ce a mai ramas de implinit din anii trecuti, asta daca mai exista ceva! Un Craciun imbelsugat va dorim!
Anis, multumim pentru "abgradarea" datelor noastre.
Ma duc si eu poate-l pacalesc pe Matei sa adoarma mai devreme. Slabe sanse, dar incercarea moarte n-are!
Noapte buna!
Anca si Matei (26 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
anis spune:
Fiindca fii-mea nu vrea sa doarma , i-am dat o noua fata listutei noastre ,plus ca am adaugat o noua rubrica, evenimetele comune ale tuturor bb, cred ca e o idee buna,nu?
Ingrid ,a dat sa doarma ca de obicei la 9.30 , dar a inceput sa urle, de mancat nu mai vroia, vroia sa se joace si uite ca sta in bouncer de 2 ore si se joaca
Ce o fi avand?? Sau azi e ziua ei de discoteca??
Monai, ce sa facem , ne rugam de Ingrid sa doarma..cel putin eu pic de somn...mi-am tot facut de lucru la pc..
Ankak
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Lory2004 spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Hai sa va spun ce face Tudor acum. I-am pus muzica. Cum se opreste o melodie cum plange. Incepe alta, se opreste. Si nu-i place orice: oac oac, un motan cat un pisoi (Cami!), Vulpea. Ceata lui Pitigoi e .
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE
Si Rares e fan Oac Oac ....mai ales cand o canta mami ...
Lory si bebe Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photos