Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 5
Simo74 spune:
Kristinutzatare greu trebuie sa fie pentru nasha ta...dar intotdeauna exista speranta si trebuie sa facem in asa fel incat sa privim partea plina a paharului.
Sa stiti ca dupa ce am analizat pozele din alubumul de la baitza, mi-am dat seama si singura ca nu exista nici un pericol pentru comorile familiei, pentru ele dragele de ele, stau cumva deasupra suportului
Oricum, b_irina_c, descrierea ta a fost extrem de profesionista si m-ai convins total.
Kristinutza, sa stii ca nu esti mama denaturata, de altfel nici una nu suntem, ci avem instinctul matern extrem de dezvoltat si stim noi ce e cel mai bine pentru bb-ii nostri...asa imi spun de fiecare data cand mai fac cate o traznaie si dupa aia ma mustra constiinta si imi trece gandul denaturarii pe la cerebel
Simona si bebe Luca
alinam spune:
quote:
Originally posted by nicole74
Astazi am mancat mar la cuptor, ne-a placut si am mai fi mancat, dar paranoica de mine nu i-am mai dat ca mi s-a parut mie ca a mancat prea mult pentru prima zi.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
Cum adika mar la cuptor??? spunene si noua...... :)
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
locca spune:
Nicole, o s-o intreb si eu pe doctorita si-ti spun.
Tonnia, al meu doarme noaptea de pe la 9 pana la 8 cu o trezire (sau doua) si apoi mai sta treaz cam o ora si doarme iar vreo ora jumate. Dar dupa nu mai vrea sa doarma decat juma de ora - 45 de minute pe la pranz. Cam plange de somn, de-aia si trag de el sa-l scot afara, doar doar mai doarme asa. Ieri de exemplu a dormit de la 12 pana la 12:30 si pe urma nu a mai dormit decat 10 minute cand l-am scos afara. Si s-a culcat tot la 9
ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)
Simo74 spune:
Locca - esti o fericita daca doarme de la 9 la 8 (chiar si cu mici treziri)...sunt aproape 12 ore. Cred ca de aia nu mai doarme ziua decat foarte putin. Dupa 3 luni ar trebui sa doarma cam 13-14 ore cumulat. Luca al meu iar s-a culcat azi noapte la 2:30, nu mai stiu ce sa-i fac. Este mega activ dupa 12, zici ca-i suna ceasu in turn si gata, viata nene, gangurim, tipam la jucarele si alte chestii, iar maica-sa mai are putin si adoarme cu capul pe patutul lui
Simona si bebe Luca
Ioana75 spune:
kristinutza, imi pare rau pentru nasik ta.
Si eu, si eu vreau loc pe podiumul cu inconstiente: am stat o ora jumate cu copilul afara, am inghetzat eu bocna ...
A observat maica-mea ca Miruna are un sfirc mai intarit; vad ca nu se moaie, dar nici nu comenteaza fata cind o pipai. Sper sa nu uit sa intreb dr data viitoare.
Eu cu doctorii astia m-am convins, sint de doo feluri: pe stil vechi si pe stil nou.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
nicole74 spune:
Alina, marul l-am copt la cuptor, invelit in poleiala, apoi i-am scos coaja si semintele si l-am pasat. I-am dat cu lingurita si i-a placut.
Pupici
Nicole&Ioana Alexandra
poze
Ioana75 spune:
Simona, cred ca sotii nostri se vorbesc, ca si al meu are unele fixatii cu igiena; i-am zis ca vreau sa cumpar de la Bazarul de la Umanitare niste hainute sa ajut un copil bolnav, si s-a strimbat, ca ce, ca cum, ca daca ia fata boli. Fantastic, ca parca la magazin nu pot pune o suta de oameni mina pe acelasi body si pe care il cumparam noi.
Azi am facut si eu o duma: i-am pus gresit pampersul (dar gresit rau), si s-a kkt fata mea in bouncer.
alinam spune:
Nicole buna ideea, da mai avem putin pana la diversificare, da o sa tin minte, si mie imi plac merele coapte. inca o intrebare ... abia ati inceput diversificarea??? cu mar copt?? sau atimai papat si altceva inainte de mar copt ?
Ioana si eu ma gandisem sa cumpar de la bazar ...da la fel de bine poti sa trimiti niste bani in cont ...fara sa iei ceva. se mai intampla si la altiisa puna pampersul nasol, ba mai mult, eu seara inainte de baita il las fara pampers fara nik vreo jumatate de ora, e fericit si de atata fericire nu odata m-a umplut si pe mine de fericire :) odata am fost de sus pana jos numai kk galben-auriu pe treningul meu albastru electric hehehehe .......singurul lucru care la- zis sotul a fost: se asorteaza ....
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
Ioana75 spune:
Tot eu. Am inventariat fata: are 7 kg si 67 cm, la 3 luni si 20 de zile. Cu inaltimea e iesita rau din grafic. In ultima saptamina a luat 250g, mai mult decit scrie in carte. E clar, a avut puseul de crestere de la 3 luni defazat, de aia a mincat din 2 in 2 ore si m-a trezit noaptea de 2-3 ori.