Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Eu am un stres in ceea ce priveste cadita cu suport si vorbesc numai pentru baietei. Nu exista posibilitatea ca atunci cand se misca sa se loveasca la punguta cu doi bani...ca mie mi se pare ca centrul lor de greutate se muta tocmai in locul cu pricina. Ei? Cum sta treaba? Asa e? sau aberez eu dupa cum mi-e felul...nu de alta dar trebuie sa-i cumpar alta caditza lui Luca si nu stiu de care sa iau

Simona si bebe Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Buna mamici si bebici!
Noi tot suntem muciosi insa mai putin. Aspiratorul este folosit in continuare, desi doctora sustine ca nu trebuie.
In rest cred ca ne dau dintisorii, suntem catelusi de la o vreme, orice prindem bagam in gura, plus bale la greu. Aseara aveam 6.650 g.
Intreba cineva daca scoatem copii afara daca sunt muciosi, eu nu am scos-o si nici baita nu am facut pana aseara. Si ii dau din cand in cand putin Calpol.
Astazi am mancat mar la cuptor, ne-a placut si am mai fi mancat, dar paranoica de mine nu i-am mai dat ca mi s-a parut mie ca a mancat prea mult pentru prima zi.
Din pacate nu mai pot schimba vaccinul, continuam cu cel cu care am inceput, iar antimeningita facem la 8 si 9 luni.

Pupici

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Nicole, asa ti-a zis dr. ca nu poti schimba vaccinul? Naspa, si eu as fi vrut sa-l schimb.
Tonnia, imi pare rau ... ti-am zis cum l-am calmat pe-al meu. Insa al tau e mai micut, nu cred ca urla ca nu vede bine natura inconjuratoare.
Bai, da' cum rezolv una dau in alta. Acum nu-mi mai doarme ziua mai mult de juma de ora. Si in rest vrea atentie si joaca. Azi l-am redus la tacere cu un concert bee gees, asa se uita la nenea ala cu barba cum canta, era fascinat.

ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Da Locca asa ne-a zis. Intreab-o si tu pe a ta ca a mea e cam dusa cu pluta.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Simo, si eu m-am gandit sa nu se loveasca si de asta am luat cadita simpla, fara forme.

Locca, doarme foarte putin! Nu plange de oboseala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Pana acum, legat de cadita cu forme ce sa va zic, Radu nu s-a lovit la "punguta cu doi bani".
Se sprijina mai mult in fundulet, si am grija cand il asez sa trag punguta mai sus. Nu stiu cum e la partea pt. copii mai mari.
Kristinutza, imi pare rau pentru nasa ta. Te simti foarte multa vreme golita pe dinauntru dupa asa ceva.......
Nici noi n-am iesit pe-afara, voiam sa-l scot dupa papica dar a adormit beton. Cred ca de la vreme.

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Astazi sunt fixista! Raman tot la capitolul baie...voi fierbeti apa in care ii faceti baita? ca eu facusem initial o conventie cu al meu sot sa o fierbem pana la 3 luni si uite ca vremea trece, copilul a atins pragul de varsta, dar eu tot nu reusesc sa-l conving pe consort sa nu mai aplicam procedura ca zice ca vine apa ruginita pe teava de apa calda...ceea ce e complet neadevarat.E maniac cu fazele astea!

Simona si bebe Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Nici Vladut nu s-a lovit sau asezat pe "punguta". Si mie mi-a fost teama la inceput, dar sotul sustine ca nu te lovesti asa cu una cu doua, ca sta bine punguta . Si il las sa stea singurel sa se miste in voie sa faca stropi pe pereti de la datul din picioare ca eu pun baita la el in patut caci nu am unde in camera lui (comoda e prea sus). O sa-l mut in cada in curand ca nu se mai poate multa vreme asa...

Simo eu nu am fiert-o niciodata, eventual am incalzit apa rece daca cea care venea pe teava de apa calda era maronie.

Kristinutza imi pare tare rau pt nasa lui Raducu... Nu imi pot nici imagina cum e... ofofof...

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

mda, nashik mea e tare trista. nici nu stiu ce pot sa-i spun, cu ce sa o ajut... oricum, peste momente din-astea tot singur trebuie sa treci.

cat despre vorbele zilei, ma bag si eu (desi din nou voi demonstra ca sunt o mama denaturata):
- nici nu mi-am pus problema ca s-ar putea atenta la pretioasele bijuterii cu suportul de cadita. vom analiza cu atentie problema la baita de diseara.
- nici nu ma gandesc sa fierb apa in care spal copilul. n-auziti ca mie mi se pare greu si sa sterilizez pompa dupa fiecare folosire? in conditiile in care am sterilizator.

(sterilizatorul, pompa, cadita - toate sunt de la nasha in discutie... )

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

- si scot copilul afara cu tot cu mucii lui (dar v-am mai expus problema cu denaturata...)

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput