Mamici de ianuarie-februarie 2006 (95)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cele care sunt pacientele dr. T se recunosc: toate iau aceleasi medicamente!!!! Nu pot sa cred ca toate pacientele au aceleasi carente.
Chiar asa de super e acest dr.? Sau e la moda?
Caci multe sunt la el.

Am inteles, sa traiti Ursoaica!!!

gio si bb Marco 36 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Giova pina acum T a fost impecabil...amu sa vedem si la nastere...sper sa fie la fel...iar medicatia care o da nu este pentru anumite carente...magne si no-spa sunt pentru contractii...Materna mi-a zis sa iau daca vreau si eu am vrut, iar Bio- marinul stiu ca e reteta lui miraculoasa sa creasca bb bine (regleaza circulatia singelui si ajuta placenta si pe bb sa se hraneasca cum trebuie)! Si am ajuns la el inainte de a ramine gravida...in martie m-am dus si in aprilie dupa ce bintuisem luni intregi la alt doctor! Asa ca sunt atasata sufleteste

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 5 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Si mie mi se pare bizar cu acest doctor ca bag de seama ca multe sunt multuimite ca stie sa le vorbeasca si cam atat iar asta e adevarat conteaza dar cum spune asi Giova e cam bizar ca aplica la toate acelasi tratament. Mie personal din tot ce am citit despre el nu imi inspira incredere si in plus ( acum nu vreau sa supar pe nimeni) am impresia ca multe fete merge la el doar dupa ce spune lumea si dupa cum arata doctorul( ca dc ar fi fost moshulica...).
Da importat e ca fiecare sa fie multumita de doctorul ei si ca sarcina sa merga bine si sa il lasam pe T ca prea a devenit o obsesie pe forum si mai ales pt unele.
Ma duc sa curat cartofi macar asta sa fac si eu azi.
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Fetelor, ce dor mi-a fost de voi .

Recunosc ca n-am apucat sa citesc tot ce s-a scris in urma, Oana e cocotata pe birou, trebuie sa-i cant colinde si sa scriu si mesajul .
E bine acasa... suuuuuuuuuper !
Stau toata ziua cu Oana, dimineata si seara iesim la plimbare, dorm dupa-amiaza zilnic, e tare frumos .

Ieri am fost la doctoritza de familie, m-a cantarit, m-a masurat, m-a "pipait"... de toate.
Si am facut si primul vaccin antitetanos. Mama-mia dar ce a mai durut !

Saptamana viitoare ma programez la ginecolog, fac si ecografie si abia astept sa-mi revad super-miscatoarea bebelina.

Noi am cumparat bradul, arata tare frumos, e bogat-bogat asa cum mi-am dorit intotdeauna.
Cei de la Ocolul Silvic au vandut anul asta brazii cu radacini cu tot, in cosuri de rafie, asa ca dupa sarbatori il putem planta in curte. Sper sa reziste, sa il avem si la anul.

Alina Matei, bine ai venit in grup !

Va imbratisez cu drag pe toate, acum ma apuc sa mai lucrez putin la site, sper ca maine cel tarziu sa-l actualizez.

Tatiana mi-a mai scris saptamana asta un mesaj, inca mai statea in spital cu gemenii, pentru ca trebuie sa castige in greutate.

Daniela (31+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

In sfarsit am reusit sa citesc tot!
Azi am cam pierdut ziua de pomana,dar totusi m-am ales cu ceva!
A venit fostul meu coleg la care-i tin contabilitatea si odata cu actele pe oct. si nov. mi-a mai dat si 2 mil. (plus doi pui congelati - din "ferma" proprie dar pe astia i-am evacuat la mami ca noi mancam nimai pulpele si pieptul...asa ca-i va gati ea!) Decat nimic....
In rest, am fost la oftalmolog si n-am decat conjunctivita,ca norocul,m-am iritat putin,in doua zile mi-a trecut cu picaturile alea,stiu ca am mai avut.
La Practiker n-am gasit covor sa-mi placa asa ca am lasat-o balta pe ziua de azi ca nu mai aveam timp sa mergem in alta parte!
Cand am iesit de la oftalmologie, numai bine am intrat intr-un magazin de alaturi cu lucruri pentru copii si mi-am luat si cadita cu suport si ...un set de perie + piptene. S-a dus aproape 1 mi. Nu m-am gandit ca va fi asa de scumpa cadita aia...dar mi-a trebuit "moderna" (italiana) ce sa fac? Macar sa nu ma chinui atat cu baita! Si voi tot asa scumpe ati gasit? (a fost 695000 lei!) Am vizionat si un sterilizator pt. 3 biberoane de la CHICCO dar era tot in jur de 600000 lei si....am lasat-o balta! Cel putin deocamdata! Mai trebuie sa iau termometru...e neaparat sa iau din ala special pentru bebelusi? Si a aparut si mami cu un material pentru cearceaf cu...ursuleti . Cica ala pe care il aveam e prea inchis (e albastru mult in el) si o sa faca din el huse pentru pernuta si plapumioara.Si mai cauta ea inca un material pentru alt cearceaf..ar trebui sa-i zic sa caute acum cu...pisicute
Am ramas inca restanta cu caruciorul,ea inca insista ca doar in februarie sa-l iau...mai vad eu, mai ales ca-s suficient de leftera!
Hai ca iau o pauza si va scriu la fiecare dupa!

MONI 36+ si DIANA

Mergi la inceput

Cata asa o fi, cum zici. Oricum multe sustin, din ce am citit aici pe forum ca e un super dr.
Doamne ajuta la toate!!!
Dana ce bine ca ne mai dai vesti!!!! Ma bucur ca totul e ok, si ca te odihnesti mult si ca iti petreci aproape tot timpul cu Oana.
Monica, dar scumpa cadita ai luat!!Si eu am vrut din aia, dar cand am vazut pretul am renuntat. Eu i-am luat una albastra,forma frumoasa si 400.000 lei.

gio si bb Marco 36 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Buna seara burtici!

Va citesc de mult dar de abia acum mi-am facut "curaj" sa va scriu. Treceti-ma si pe mine pe listuta voastra cu DPN 24 ian, baiat - Tiberiu Stefan, dr. Alexandru Badiu, Municipal.
Imi place sa va citesc, pentru ca sunteti vesele, guralive si sfatoase.

Maraki - si eu am facut testul de glicemie si chiar am fost diagnosticata cu diabet gestational, dar pana la urma totul a fost ok. E dr. Badiu foarte grijuliu sa nu pateasca bebe ceva. Poate totusi nu ai ghinionul meu.

Intru mai tarziu, ca venit sotul de la serviciu si vrea papa bun (i-am facut ciorba de burta).

ana 34+

ana sebe

Mergi la inceput

In primul rand MARAKI ma bucur ca ai rezistat eroic si mai ales ca a iesit rezultatul bun! Si eu am caciulite cu...broderie alba su roz.
IRINA ce sa-i faci cu sotii astia, trebuia sa ti-o faca el taman acum!Dar mai astepti tu pana in ianuarie,nu? Si pana atunci isi revine el...
URSULINA eu n-aud zgomote,poate la mine e prea putin lichid...
Apropo, fetele mi-a zis doctorita oftalmoloaga azi...sa vin sa-mi faca un control la fundul de ochi...cam pe cand voi ajunge in luna a opta Merita sa vedeti ce moaca a facut cand a auzit ca eu sunt de fapt deja in luna a noua
Asta ca sa vedeti ce burta am!!!
MIRA ma bucur ca esti mai bine!
SI tu ASTERY la fel! Spor la treburi!
JANINA apropo de mame si de "directivele" lor....sa vedem cum om fi noi...!
GIOVA ce fain ca aproape ai terminat geamurile! Cred ca si eu m-apuc...dar se enerveaza mami daca aude!
BOMBO noi in loc de zapada ne-am ales cu o flescaiala...Sper ca intri la noapte!
DANIELA ...imi pare rau ca acum te-a apucat pe tine!Trimite-ti sotul vreo doua zile undeva si cand se intoarce...iti trece
RALU te-ai intors de la dctor?
DENISA deci e luna plina trebuie avut grija mare la noapte

DANA bine ai revenit! Parca ziceai ca vi la schimbul 2!!!
PISOI,ALINA,CATA si restul
Nu mai stiu cine si ce s-a mai scris de dimineata,am uitat...imi mai amintesc pe parcurs!
ALINA MATEI bine ai venit printre noi!
Plec sa-i trag o "cina" sotului... ii fac gratar cu mujdei de usturoi si cartofi...
Revin eu repejor ca mai am treaba!

MONI 36+ si DIANA

Mergi la inceput

GIOVA la cat de zgarcita sunt, nu cred ca luam..dar daca tot au picat niste bani azi...am considerat ca daca nu-i primeam??? Si oricum nu am lucrat f.f. mult pentru ei...Am luat-o si gata, ca oricum imi pusesem in cap ca din aia vreau!!!

MONI 36+ si DIANA

Mergi la inceput

Monica lasa naibii geamurile, ca eu am reusit sa m-i ridic in cap pe Clau si pe mama. Nu mai fac nimic, m-am jurat!!!

Fetelor voi deschide noul cap., cand scrieti mai mult pe pag. asta treceti la urmatorul.

gio si bb Marco 36 fix

Mergi la inceput