Mamici de ianuarie-februarie 2006 (95)
Raspunsuri - Pagina 15
ellarad spune:
Buna seara!
Sunt si eu o mamica de ianuarie-februarie si va salut pe toate chiar daca mai tarziu.
Termenul pentru nastere este 8 Ianuarie desi in ultimele 2 zile tot am contractii nedureroase sau putin dureroase, asa ca nu stiu exact daca o sa nasc in Decembrie sau in Ianuarie...
As avea si eu o intrebare pentru voi. Doctorita mea m-a anuntat ca o sa fie in concediu de pe 20 pana pe 27 Decembrie. Nu am apucat inca sa o intreb ce se va intampla cu mine in aceste zile cat ea lipseste. Imi este putin teama sa nu ma apuce nasterea exact cat este ea plecata. Care este practica cand un doctor pleaca in concediu sau din tara? Cum se procedeaza in astfel de cazuri? As vrea sa stiu inainte de a vorbi cu ea despre aceasta situatie.
Merci!
Ella 37+
Bee spune:
BUna fetele.
Am cam citit ce-ati scris, dar am ramas restanta la raspuns.
Rali, n-a venit de la doctor? Sper ca nu e in spital.
Astery, sper sa scapi de grija piciorului. La cine faci eco la Medlife? Eu am facut la Chitescu. NU prea comunicativa, dar buna ecografista (ceea ce e cel mai important pana la urma).Iar in legatura cu ce ziceai ca te-a luat dotorita tare cu triplul test........Parerile ai vazut ca sunt impartite! Eu am 27 de ani, l-am facut intr-o doara, a iesit prost, nu l-am mai putut reface (e concludent pana in 20 de saptamani), amniocenteza am refuzat sa fac si teoretic n-ar mai fi trebuit sa dorm pana la momentul nasterii! Mai bine ca nu l-ai facut!Sper sa fie bine cu ecografia.
Maraki, vezi ca ai scapat de ce-ti era frica?
Giova, era bine daca mai amanai geamurile vreo 2 saptamani! PArca m-ash apuca si eu de spalat geamuri, dar ale mele sunt curate (le-a spalat sotzul pana acum, ca eram obsedata), asa ca eu ma multumesc cu frecat baia.
ALina
sa-ti mai treaca starile de rau si durerile alea rele!
Anda, hai ca mai ai si tu putin pana stai acasica linistita. SI bine ca ai terminat-o cu germana!
Janina, tu cand lasi balta serviciul? Tine-ne la curent cu apartamentul si PC-ul.
Ursoaico ai fost mortala cu bunica.
Irina, sanatate sotzului. Azi n-ai voie sa nasti! Ai si tu asa o bafta cu doctorii..........
MOnica, si la mine parchetul era "golutz"- adica avea sotzul niste covorase dubioase, dar momentan chiar nu ne-am aruncat la investitii gen covor! 695 cadita cu suport cu tot? CA eu am tot vazut cadite 350 + suport 300. Iar sterilizatorul la 600 000, era cu abur? Ca nu prea ash crede doar la banii astia (eu l-am vazut pe cel mai ieftin cu aburi, la peste 1mil).
Alina Matei, bine ai venit in clubul vorbaretelor miorlaite (vezi ca la noi cu cat te plangi mai mult e mai 
. Macar noi intre noi sa ne spunem pasurile).
Denisa sper sa nu te fi prins zapada pe drum!
Si cum nu ma mai ajuta neuronul, va
pe toate.
Bee
si Fetitza
asteryaro spune:
Bee, echo 4D fac la o d-na dr. Steriu. Abia astept, sa-mi iasa din grija. Chestia cu triplul test si amniocenteza... la mine n-a tinut. Ani in urma, cand abia aparusera aceste investigatii, mi-am spus: o sa fac si eu, si daca este ceva in neregula cu copilul, renunt la sarcina, caci vine alta, logic, nu? Ei, si a venit vremea sa ne "apucam" de bebe, si n-a iesit nimic mai mult de 2 ani. Tratamente, investigatii, monitorizari, laparoscopie, lacrimi, deznadejde, disperare, ura, invidie, m-au trecut toate aceste sentimente... recunosc acum cu oarecare rusine. Si a venit vremea ca medicul din Buzau care m-a monitorizat pana acum sa-mi sugereze sa fac aceste investigatii. Am refuzat, categoric. A fost o decizie de moment. Nu doresc nimanui sa fie pus sa aleaga asa ceva. Vorba ta, teoretic n-ar trebui sa mai dorm, dar sper in mila lui Dumnezeu. Asa ca... vedem ce va fi, dar eu sunt convinsa ca va fi bine.
Kiki
32w
http://community.webshots.com/user/astery100
maraki spune:
Astery si eu tot in situatia ta am fost pusa, eu nu mai ramasesem gravi de 15 ani
Mie mi-a fost frica de amnio ca citisem ca poate avea urmari nefaste pt. bebe si am preferat sa nu risc nimic.

Bee stai cuminte ca vine bebelina cand vrea ea, menajeaza-te
Monica ma bucur ca si-a platit in sfarsit datoria tipul ala, din vara te tinea parca
Si mie imi plac caciulitele cu broderii, volanase...
Are dreptate mama ta cand spune de carut sa mai astepti,o sa fie prea frig ian-feb si o sa te uiti la el prin casa.Eu am luat devreme pt. ca am avut sansa sa fie reduceri mari,sa fiu sincera nu stiu cand o sa il scot prima oara cu carutul, mai mult va fi cu masina cand mergem la cumparaturi.
Fetelor nu va mai ganditi la ce au scris altele despre doctori, ganditi pozitiv acum inainte de nastere,sa iasa totul bine, asta conteaza in final!
34+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
monica70 spune:
BEE si GIOVA poate nu m-am exprimat eu gresit cadita cu suport de fapt e cadita simpla din plastic, iar in interior are niste ridicaturi tot din plasticul din care e facuta, pe care poate sta bebe fara sa trebuiaca sa-l tii...plus ca are furtun pentru evacuarea apei,suport pentru sapun,sampon...ma rog...Nu e nu stiu ce suport separat de ea!
Iar sterilizatorul cu pricina era de fapt o cutie din plastic in care incapeau 3 biberoane+suzata si care se baga la microunde...sa dau 600000 de lei pe asa ceva? Eventual daca mai primesc niste bani asa mai neasteptati ![]()
ASTERY stai linistita, n-are cum sa nu fie bine!!!
MONI 36+
si
DIANA

monica70 spune:
MARAKI de fapt ne intelesesem la 2 mil.(si inca e putin la ce tarife sunt) pe luna,dar asa de "bine" ii merge afacerea ca ...ce sa fac cu el,am zis sa-mi dea cat poate si cand poate, am fost totusi colegi 6 ani, eu ma bucur si de atat! Sper sa-i merarga mai bine pe viitor...si precis nu ma uita...macar niste pui sau sorici de porc
...acolo
ca tot e medic veterinar si creste de toate pe acolo! (are casa la tara, langa Arad)
MONI 36+
si
DIANA

Giova spune:
Fetelor haideti la noul cap.
A mai aparut o mamica, merg sa fac o baie si o trec pe urma pe lista.
gio
si bb Marco 36 fix