Mamici de ianuarie-februarie 2006 (95)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara fetele!
Acum am sosit acasa...ma pun sa citesc din urma ca vad ca ati scris ceva azi!

MONI 36+ si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Alina Matei pai ai cu cine sa vb aici pt. ca mai avem fete care nasc cu dr. tau si DPN 20 ian.E bine ca ai cu cine sa te sfatuiesti pt. spital
Anda felicitari pt. testOribila limba
Fetelor eu abea ma misc, simt aproape tot timpul burta intarita, curios este ca la monitorizare nu se vedea nimic[alcool

34+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ursulino are dreptate Astery, cat as da sa fiu si eu sunata de mamaie!!! A mea avea ideea ca de la 6 luni bebeii pot fi pusi incet, incet pe olita
Bombonica dextroza aia era amestecata cu suc de cirese, aveam in gat numai gustul de cirese, era foarte dulce dar totusi a fost bine ca nu era lichid gros, mai mult asa credeam ca este....ca uleiul de ricin ala este grooooos si combinat cu un suc trebuie baut fara intrerupere ca sa nu simti gustul scarbos...abea la ultima gura se simteAm insistat pe uleiul de ricin ca poate vor fi puse unele fete sa bea cand sant in travaliu si daca aplica metoda asta se bea mai usor...

34+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ursoaica nu te mai stresa. O asculti si faci cum vrei tu.
Ce bine ca ale mele bunici nu zic nimic. Si oricum, ma bucur ca si-au mai schimbat mentalitatea, mai ales cea de la oras.
Alina.mattei am trecut datele tale pe lista.
Ti-a priit plimbarea Monica?
Anda stai linistita, nu e graba, dar nu mai stiam cine a zis ca pune colinde.Felicitari pt. calificativ!!!

Eu il simt pe bebe prin toata burta si cand se intinde ma doare, zici ca vrea sa iasa prin lateral. Saracul o fi lungut ca tat-su si nu are loc.

gio si bb Marco 36 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

Da am vazut ca nu sunt singura la Dr. Tutunaru - dar m-a cam pus pe ganduri ce am citit azi la subiectele "Elias" si "Corectura necesara" de la Odiseea sarcinii in 40 .......

La Nasterea pe glob este deschis capitolul Dr. Tutunaru(9) si de acolo am aflat despre aceste subiecte. Oricum incerc sa fiu optimista si sper ca totul va fi bine.

Si eu am burta mai tare in partea de jos - de prin luna a 5 cred ! In fiecare zi iau 3 No spa si 4 Magne B6. Dupa ce trec de 38 de saptamani si stiu ca pot sa nasc oricand o sa renunt la absolut toate pastilele.

Am zis ca nu iau nici o pastila in sarcina si acum uite ce fac ..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

MARAKI, este superb patutul!Imi place foarte mult! Sigur ii va placea si bebelinului! Si eu sper sa nu mai am greturi, nici nu stiu ce sa mai mananc. Tu vad ca te simti mai bine cu greturile in ultimul timp. Sper sa o tii tot asa .
DENISA, vreau sa nasc la 38 de saptamani si cateva zile pentru ca bebelinul este la termen atunci. Nu mai am nici rabdare sa-l vad si ma si simt asa cu greturile si arsurile la stomac.
ALINA MATEI, bine ai venit la noi! Ai si DPN-ul si dr. ca si CATA!
URSOAICA, frumoase pisicute ai!
ANDA, felicitari pentru test, este foarte bine! Ti-am zis ca te admir ca inveti o limba asa de grea, mai ales in perioada asta cand esti gravida.
Fetelor, o mai fi nascut cineva si noi nu stim? Ca sunt destule fete ce DPN-ul in curand si care nu au mai intrat pe forum.
DANA, ce mai faci?
JANINA, sper sa gasiti un apartament frumos si sa iti iei cat mai curand calculator!
Il astept pe Gabi cu ceva de papa.
36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor voua va este dor de bunicile voastre ... care probabil nu se crizau atat de repede... ESTE PREDATOR (de fapt asta este porecla ei)
Kiki si Maraki si cine o mai vrea ...v-o trimit voua...

poze pisoi
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Alina Mattei bine ai venit...ai incredere si fi optimista ca va fi totul ok ...Si eu am citit, dar stiu ca T va fi alaturi de noi si nu il cred in stare de ce s-a scris acolo! Si eu iau 2 No-Spa, 4 Magne, 1 Materna si 1 Bio Marin/zi
Alina nu-ti deschizi messengerul?

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 5 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Alina daca a mai nascut cineva, nu stiu, dar oricum nu a nascut cine trebuia...caci de fapt inca nu este vremea...

poze pisoi
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Giova ramai prin preajma, te rog frumos ca sa deschizi noul capitol.
Pe mine m-a "gonit" sotul de la PC ca sa calc hainutele.
Ne vedem mai tarziu...pe la 21.

poze pisoi
Ursoaica 37+

Mergi la inceput