Mamici de ianuarie-februarie 2006 (95)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ia uite ce naiba am facut de mi_a aparut inca o data vechiul mesaj.
Si l amine pocneste da pe jos iar picioarele la bebe sunt pe la stomacul meu.
Ursoaica nu stiu dc e radiografie pt ca se numeste pelvis scanner deci nu o fi la fel.
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ursoaica, Cata eu nu aud asa ceva prin burtic. Poate numai voi cu fetitele simtiti.
Denisa, daca azi e luna plina si se nasc numai fetite, poate naste Ralu ca nu a mai venit de la dr.
Ingrid lasa ca mai ai timp sa-ti termine aia comoda.
Eu am dat comanda la un mag. de copii, si nu o fac ei, depinde cand vine masina din Ungaria. Poate or avea aia probleme pe la vama.

gio si bb Marco 36 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

Uitati si datele mele
27 ianuarie 2006 (22.04) – Alina Matei (01 octombrie 1976) - bb Carla Maria – Dr. Tutunaru – spitalul Elias

Bine v-am gasit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ursoaica, Cata eu nu aud asa ceva prin burtic. Poate numai voi cu fetitele simtiti.
Denisa, daca azi e luna plina si se nasc numai fetite, poate naste Ralu ca nu a mai venit de la dr.
Ingrid lasa ca mai ai timp sa-ti termine aia comoda.
Eu am dat comanda la un mag. de copii, si nu o fac ei, depinde cand vine masina din Ungaria. Poate or avea aia probleme pe la vama.

gio si bb Marco 36 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ursulino eu niciodata nu am auzit nimic in burta, nici trosnituri, nici baldabacuri! Prima oara am vazut ca spunea Catalina si m-am mirat, acum si tu....chiar habar nu am despre ce e vorba...

34+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,
Am aparut si eu pe aici, asta dupa ce am scapat de cosmarul de curs de germana, gata, ca ma saturasem in fiecare luni si joi. Am dat si testul, iar cursul l-am terminat cu calificativul "bine" (de, s-a dus memoria mea de cand sunt gravi, celelalte le-am terminat cu "foarte bine").
Ioana, multumim ca ai intrat sa ne dai vesti despre tine, bine ca e totul bine, bebe Razvan e un scump, sa iti traiasca!
Giova, eu am zis ca pun colinde, saptamana viitoare imi iau CDRom si ma ocup, pana la Craciun le pun. Mi s-a stricat CDRom-ul vechi si nu aveam cum sa bag CD-ul si sa fac conversia CDtrack in mp3.
Irina, bafta sotului tau cu operatia, sper sa se recupereze repede, iar tu stai cumintica, sa nu nasti!
Maraki, bine ca a fost ok cu testul de glucoza, vezi ca ai scapat?
Frumos patut, sa il foloseasca bebe sanatos!
Alina, nasol cu greturile astea, si eu mai am, mai rare ce e drept, dar eu am arsuri, cum mananc si eu o supa sau o ciorba, ma apuca arsurile! Sper sa iti treaca cat mai repede!
Ursulica, ai niste superbitati de matze, sunt asa de draguteeeeee!!!!
Maine am toata ziua la facultate, nu am nici un chef, abia astept sa se termine semestrul saptamana viitoare, ca am obosit!
Ma duc la spalat vase, ca e un teanc cat casa.
Pup fetele si intru mai tarziu.

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor m-a sunat bunicamea...si mi-a tinut o prelegere de 30 min de imi venea sa las tel in pat si sa plec...

Ca de ce vreau sa folosesc pempersi ca se cracaneaza fetita, ca ce mi-e lene sa spal niste scutece? Si ma mananca in si ii zic ca nu se mai folosesc scutecele si ca se opareste copilul la fundulet. Mooaama ce mi-a facut: ce am bani de scutece,ca ce eu cu ce cred ca am crescut si nu am mai fost oparita, ca daca vedea (am mai auzit placa asta acum 16 ani) spala ea scutecelele.....BBBRRRRR....sa ma lase in pace cu mentalitatile astea vechi.

poze pisoi
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Irina, bafta multa lui Marian maine! Sa se recupereze repede!
Piciorul meu este mai bine, din cauza ca am incercat sa nu calc direct pe el. Ar fi trebuie sa stau mult in pat, ceea ce n-am reusit.

Kiki 32w
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ursulina , lasa mai pe Bunica sa zica si ea... nu te mai supara.
Eu as da orice sa ma poata suna a mea, dar din pacate nu mai este...

Kiki 32w
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Salutare fetelor! Abia m-am trezit si eu si am dat fuga sa va citesc ...
Maraki felicitari pt. reusita testului si pt. rezultatele bune a fost chiar asa de rau siropul ala ? (nu ma batetzi dar mie mi-a placut )
Irina i-mi pare sincer rau pt. Marian dar las' ca o trece si asta si maine v-a fi acasa cu tine doar ca incearca sa nu te agitzi prea tare ca Mario simte tot .
Alina bine a-i venit in clubul nostru !
Si eu am mai citit la alte gravidutze ca aud "trosnituri " in burtic dar mie nu m-i sa intamplat , cred ca e ceva normal atat timp cat s-a mai intamplat si altora .La mine bebelina a facut un adevarat circ aseara , se impingea cu capul atat de tare in col de ziceai ca vrea sa iasa , daca stateam in picioare aveam impresia ca o scap afara iar cum m-am asezat in pat (crezand ca se linisteste ) a inceput dansul invers, cu picioarele , impingea in partea dreapta ...cred ca voia sa-si ia avant si am vazut clar cum a scos o talpitza pe langa coaste sotul care in general ii este frica sa atinga burtica ( sa nu faca rau la bebe ) se uita ca la SF-uri !
Mai fetelor la noi ninge de azi dimineatza de pe la 6 si deja zapada e 20-25cm si dupa cum zic astia la meteo nici nu are de a se opri pana la noapte , asa ca azi sunt sechestrata in casa , am de facut cate ceva prin oras dar sincer nu ma prea incumet sa ies cu masina pe vremea asta , ninge atat de tare ca nu se vede nimic pe geam , asta-i furtuna despre care vorbea Denisa , se pare ca a venit la noi intai

Craciun fericit tuturor !
www.GlitterMaker.com/created/7577927.gif" target="_blank">Bombonica-O mamica nerabdatoare 37+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput