Mamici de martie-aprilie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

he he tot e bine ca ride cineva, mai ales ca ultimele studii arata ca, de fapt, risul NU ingrasa, ci face bebele frumos si mancaciosasa ca imi permit sa mai pun un banc:

Doi soti faceau dragoste. La un moment dat, se aude un ciocanit in usa.
- Repede, fugi pe balcon! A venit barbatul meu!
El se duce pe balcon repede si dupa un timp vine inapoi si zice:
- Nevasta, cred ca suntem stresati amandoi...

Poze nunta & honey-moon:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diana_roua/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

e tare, tare asta Noe esti in top

Laura cu ? 26+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

hai ca sa nu radeti numai voi doua:Iata un cum decurge un curs de limba engleza...le asteptam pe fetele de peste hotare sa ne faca o demonstratie:

Engleza pentru incepatori: (English for beginners)

Traduceti in engleza: Trei vrajitoare privesc trei ceasuri Swatch. Care vrajitoare priveste care ceas Swatch?

Si acum, pe engleza:Three witches watch three Swatch watches. Which witch watches which Swatch watch?

2. Engleza pentru avansati: (advanced English)

Traduceti in engleza:Trei vrajitoare transsexuale privesc trei butoane pe ceasuri Swatch.Care vrajitoare transsexuala priveste care buton de ceas Swatch?

Si acum pe engleza:Three switched witches watch three Swatch watch switches.Which switched witch watches which Swatch watch switch?

3. Engleza pentru experti: (English for experts)

Traduceti in engleza:Trei curve vrajitoare elvetience care doresc sa fie curve vrajitoare transsexuale elvetience, vor sa priveasca trei butoane pe ceasuri elvetiene Swatch. Care curva vrajitoare elvetianca -care doreste sa fie curva vrajitoare transsexuale elvetianca - vrea sa priveasca care buton de ceas Swatch?

Traducerea in engleza:Three swiss witch-bitches, who wish to be switched swiss witch-bitches, wish to watch three swiss Swatch watch switches.Which swiss witch-bitch who wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch?

exersati, mama, exersati

un puiutz de moldovean

buritici la 6 si 1/2 si alte poze

catrinutza gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Din ciklu seci da' bune:

Ce spune spermatozoidul care fuge dupa un ovul ?- Daca te prind, om te fac !
- Cum se face intreruperea de sarcina la o gaina ? - Se ridica de pe oua !

- De ce sunt mai multzi oameni decat maimutze ? - Pentru ca e foarte greu sa te regulezi in copac !
- De ce sunt atat de multi purici ? - Pentru ca e foarte greu sa se faca niste prezervative asa de mici...
- De ce nu se fac prezervative negre ? - Pentru ca negrul subtiaza !
- De ce si-a pus Bula roti mai mari la Lastun ?- Pentru ca se urinau cainii pe geamuri.
- Ce animal poate sari mai sus decat casa ? - Toate animalele, pentru ca o casa nu poate sari.
- E adevarat ca barbatii impotentzi traiesc mult ?- Da, dar degeaba.
teapa in plus.
- Care este diferenta dintre un taur si un bou ?- Taurul poate deveni tata, pe cand boul numai unchi.
- Care este diferenta dintre un somalez si o minge de ping-pong ?- Trei grame.

Gata...pe ziua de azi...ma duc sa ma pregatesc de petrecere, ma duc sa ma fac si mai frumoasa...

Va pupacesc pe toate...
28+

un puiutz de moldovean

buritici la 6 si 1/2 si alte poze

catrinutza gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

Tina, aseara ti-am admirat toata seara bradutul, foarte frumos. Tata-socru era inebunit dupa brazi asa mari si frumosi.
Laura, sa stii ca tu ai fost prima la care m-am gandit cand mi-a spus medicul ca o sa mai am o fetita. Si acum povestind cum ai fost s-o susti pe surioara ta, nu ai facut decat sa-mi umpli sufletul de bucurie. Sper sa fie si printesele mele asa unite!
Ciuf, sanatate multa lui Luca! Imi pare tare rau ca e bolnavior. Stiu ce inseamna! Insa nu te mai chinui si tu ma tare decat e cazul, nu te mai gandi la prosti! Si nepotelul meu a avut dureri de picioare din cauza cresterii. Inca o data sanatate multa!
Fetelor, foarte frumoase bancurile.
Noi astazi am fost la gradinita de am semnat toate hartoagele. De pe 9 ianuarie vor merge printesele la gradinita. Am niste emotii cat casa, mai ales ca mi-a spus ca vor fi in grupe diferite. Nu stiu cum o sa fie ca ele intreba mereu una de cealalta. Nu-mi vine sa cred ca am fete de gradinita!
Va doresc o zi buna!

Manu

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

stati ca m-am lamurit putin cu sutienele cred.
36DDD la mine inseamna 86.5/110, daca asta va sugereaza ceva!
36 sint in inches care inseamna 86.5
Andreea 26 sapt. +

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Ciuf, toata copilaria mea a stat sub semnul durerilor de picioare, mai ales daca mergeam/alergam mult. Si nu am nici un fel de leucemie. Despre maioneza cu oua crude pot sa va spun ca sunt experta la asa ceva, dar as fi vrut sa evit niste salmonelle sau gripe aviare, chiar daca iau oua din comert. O sa mai citesc cursul de macromolecule din facultate la capitolul emulsii, sa vad care este solutia antitaiere cea mai buna in cazul cu oau fierte.Sutiene 90C, inainte de sarcina. Cum acestea plesnesc, azi mi-am luat 95C. Sa vedem pentru cata vreme, dar mai mari nu aveau in magazin pe culoarea alba. Mi-au spus ca au si sutiene pentru alaptat, dar nu mi le arata pentru ca sunt doar 75 si poate poftesc....DianaD 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Hihi... iar mi s-a aratat o zi libera, deci am week-end lung: din cauza furtunii de zapada s-au inchis scolile! De azi-noapte ninge non stop, e asa de frumos, ca-n povesti, dar n-as vrea sa ma aflu in trafic la ora asta...

Mersi fetelor inspirate care mi-au dat idei de cadouri de Craciun. Am inceput sa iau notite, in caz ca ma lasa neuronii... si dupa ce se dezapezeste o tulesc cu listutza.

Bune bancurile si cursurile de engleza!

Adar, gluma gluma, dar n-ar fi exclus sa sforaie si bb, doar se stie ca de sughitat sughita in burtic la mami...

Ei, ce buna sunt la scenarii de bb, ma culc si ma trezesc imaginandu-mi in toate ipostazele frumusetea de bebelina. Si voi?

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Catrinel_17,
acu' nu zic ca ar fi de parada (chiloteii), dar merg. sunt de bumbac si-s cu talie inalta, deci peste burta. seamana destul de tare cu www.bumpsmaternity.com/item.php?prod_code=YEJ0050201" target="_blank">astia de-aici, doar ca astia ai mei sunt 3 perechi de culori diferite la $9.

bebe al nostru mi-a dat ieri una la ficat de am zis ca ma chircesc de durere. stateam pe scaunul de la bucatarie. abia am reusit sa ma ridic si sa ma duc in pat, ca sa ma asez pe partea stinga. daca mai continua asa, zau ca imi propusesem sa ma-nvirt ca sa-l ametesc un pic .

21+3

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze si eco 18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Catrinel eu zic mai bine sa-i iei un pulovar decat un beauty case la socru. La restu, cred ca o sa le placa cadourile.
Adar esti de coma! Acuma mai si sforai asa cevaaaa ofofofof
Laura Ioana daca ma fac suvitele renunt la culoarea neagra si ma suvitez!!!
Auleoooo Dea mama vin intai tzatzele si dupa 5 min vii si tu Ce sot fericit si invidiat ai :)
Catrinuta noi ne antrenam pentru cand vine bebe. Cand ma simt zombi mai dorm o tura mica dupa-amiaza. Se pare ca bebelina ta e la aceeasi greutate cu a mea. Si tie ti-au spus ca e cam cu 2 saptamani mai mare? Distractie placuta la petrecere. Si papusica mea a dansat saptamana trecuta la Christmass Party.
Ohh Manu ai deja fete mari de gradi ehh au si ele servici acuma si or fi importante dulcile de ele.
Kim tu trimisesi mama furtuna incoa catre mine? Da ce frumos e cand ninge ... numa mi-e cam frica de plimbat pe afara sa nu ma imprastii pe jos cu burtica cu tot.

27+

Mergi la inceput