Mamici de martie-aprilie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 8
Laura Ioana spune:
Pai mama lui de pitic, Adar, pai dupa ce ca te fluiera, acu' mai si sforaie

Catrinel sa stii ca si eu am par pentru o baie si un vant
dar suvitele avantajeaza foarte bine exact din motivul asta: te fac sa pari gagica, Ileana Cosanzeana
Pana sa mi le fac mi se vedea pielea capului
dar acum sunt mistoaca![]()
Azi am fost si am sustinut-o pe surioara mea cea mica (18 ani) ca a avut examenul pt permis cu politia. Si a luat, draga de ea
Nu-mi vine sa cred: mai ieri era o chistoaca si acum e mare soferita
Maine merg iar la Iasi sa vedem puiutul din burtica. Merg la eco 3D si sunt curioasa daca e tot fetita sau s-a razgandit intre timp![]()
Laura
cu
? 26+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Qamar spune:
buon giorno mamicutze!
Pispirica, foarte frumoase pozele, eu am reusit sa le vad...ce sa mai zic, motanul Toto seamana foarte mult cu motanul meu trimis pachet la Hunedoara...
danielaneda, felicitari pentru ultimele noutati si pentru fetita din burtica, si sa stii ca si sotul meu face la fel, mai ales cand ii vine burta(mea) in vizita atunci cand lucreaza...cred ca e singura chestie care il poate distrage de la laptop, ..iar eu profit la maxim
aida_o, beton faza cu patul, la noi era mare de la inceput, ceea ce e f bine acu, ca eu dorm cu perne si pernute, sub cap, picioare si pe unde mai incap...dar normalex ca se gaseste loc si pentru sot, ca fara el...parca nu as mai dormi deloc
Andreea-Georgiana, off cate planuri de piftii si cozonaci...la mine e primul Craciun cand nu sunt cu ai mei, si la capitolul delicii culinare sunt tot la inceput...cred ca o sa incep sa imi iau notite la greu...noroc insa ca sotul e vegetarian si nu trebuie sa ma stresez prea mult cu carneturi
Laura Ioana, cred ca e normala durerea aia...mai ales cand face bebe tumbe prin burtica, si de mine mai rade sotu cand ma cobor din pat...zici ca-s o baba de 90 de ani![]()
Ciuf, incearca si tu sa mai iei si o pauza de la nelinisti...sigur o sa fie ok cu problema cu durerile de picioruse, nu te stresa f tare, chiar daca e greu..gandeste-te la 

Tina, foarte frumos bradutu
scuze ca nu am fost pe faza azi pe Yahoo (ma indopam in alt birou), dar am inteles ca ai avut o companie din zona tatici de martie-aprilie
...cat despre pozitiile alea de sub bradut, sa aveti grija sa nu va intepati
fetele, nu mai zic decat ca in ultimul timp am re-descoperit salamul d e biscuiti si sunt in extaz, imi iau doza in fiecare zi
salutari si celorlalte mamici
Noemi
26+
Poze nunta & honey-moon
Bebelina
Qamar spune:
scuze pentru monstruozitatea de la semnatura, abia acu am observat
Poze nunta & honey-moon:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diana_roua/
Laura Ioana spune:
Uite un banc simpatic de la aspirante:
Organul sexual masculin a cerut o crestere de salariu din urmatoarele
motive:
- trebuie sa lucreze din greu;
- trebuie sa lucreze la mare adâncime;
- trebuie sa lucreze cu capul în jos;
- nu are ventilatie sau aer conditionat la locul de munca;
- trebuie sa lucreze în mediu cu umiditate mare;
- trebuie sa lucreze la temperaturi mari;
- nu are weekend-uri si nici vacante;
- nu are liber daca lucreaza ore suplimentare;
- are un loc de munca cu conditii periculoase, care de multe ori poate
cauza boli profesionale.
Cererea i-a fost refuzata din urmatoarele motive:
- nu munceste 8 ore neîntrerupt;
- nu raspunde imediat la toate cererile;
- dupa o scurta perioada de activitate, adoarme la locul de munca;
- nu dovedeste fidelitate fata de locul de munca;
- iese la pensie prea devreme;
- nu lasa locul de munca curat dupa ce termina treaba
- nu are studii...
Laura
cu
? 26+
Puiutul meu
Qamar spune:
si ca sa continui in acelasi spirit, ia uitati-va aici:
Doi stirbi faceau dragoste. Ea, foarte excitata:
- Mufca-ma de fife!!!
El:
- Cu fe, cu fe?!?
Laura Ioana spune:
Noe
Vad ca noi spunem bancuri si tot noi radem 
Laura
cu
? 26+
Puiutul meu
dea0277 spune:
Salutare fetelor,
voi ziceti ca 40DD si 44DD sint mari? Eu am inceput de la 36D sau 36DD depinde de stilul de sutien si acum sint la 36DDD sau E si trebuie sa ma mut la o marime mai mare adica la 36F. Deocamdata cred ca sint campioana pe aici ... mi-e cam groaza cand o sa-mi vina laptele, pana atunci, induram.
Si cu dormitul cu sotul, eu nu mai dorm cu el de vreo 2 ani ca el lucreaza numai in tura de noapte si eu lucrez de zi si ne intilnim de la 6-10 in fiecare seara, plus ca lucreaza in weekenduri. Are liber miercuri si joi seara, deh ... lucreaza in comert la Wal-Mart. Asa ca, atunci cand vrea sa doarma cu mine, nu prea dorm eu bine!!!
Eh, lasa ca tot e bine ca facem ture la bebe, el noaptea si eu ziua ca daca e huhurez si sta noaptea treaz!!!
Andreea
26 sapt. +
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
catrinutza spune:
bravo fetelor....care va sa zica va tineti de piftii....eu va dau o reteta si mai faina: La mama acasa....si in caz de nu se poate, exista soacra de rezerva...![]()
![]()
.
Mi-a ajuns experienta cu muraturile din toamna.....am niste gogosari de milioane...otetul cred ca doar a trecut pe langa ei...

.Sunt dulcituri nu muraturi....da ma laud cu gogonelele...partea naspa ca nu mai simt nevoia sa manac acru ca in primele trei luni...acum as manca numai chestii dulci.
Asa ca daca aveti retete de papa bun si dulce (dar fara cozonaci)turnati fetelor

.
Pt clubul bufnitelor: fetelor cum mama ei de treaba reusiti sa rezistati private de somn, ca eu deja sunt la capatul puterilor...nici laptele, nici ceaiul de tei si nici ceapa nu au avut efect...si sunt zombi de-a dreptul...
Tinutza, ti-am admirat deja bradul pe messenger....profitati de el![]()
...ce, nu poate sotzu sa mute canapeaua un pic??????
Noi o sa il avem pe holul de la intrare - stam la curte, asa ca iti inchipui ca iese din dicutie. salveaza tu onoarea burticilor
!!!!!
Stiu ca la sutien port acum 105...cred ca masura europeana...asa ca eu cred ca tot in top esti.
Si sa nu uit: trece-ma si pe mine in listutza cu bebelina mea Maria care la 27w0d avea 1,155 kg...
. Iar la doctori recamandati, trece-o si pe doctoritza mea...cred ca e unul din acei oameni care isi face meseria din vocatie si cu cel mai mare drag...
Merci fetelor care m-au incurajat cu BB mai putin miscacios....parca mi-e dor de suturile alea de fotbal american![]()
.
felicitari fetelor suvitzate...eu nu am curajul asta... o sa mi le refac dupa ce nasc. Aseara m-am multumit cu un tuns, ca astazi petrec: ori la firma lu' barbata'miu ori la firma care finanteaza fundatia la care lucrez...dar probabil ca voi alege prima varianta ca e mai linistita.
Asa ca voi veni cu poze proaspete cat de curand...
un puiutz de moldovean
buritici la 6 si 1/2 si alte poze
catrinutza gravidutza