Mamici de martie-aprilie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 7
kim spune:
Ciuf, sanatate la ala micu', si nu te gandi la prostii, s-ar putea sa fie pur si simplu de la crestere!
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
aida_o spune:
kim,
si eu ca si tine: stau prost de tot cu inspiratia, asa ca ma scuzi...
in afara de rame misto pentru fotografii, si tot felu' de obiecte decorative (am vazut azi la Winners), nu stiu ce sa zic...
Ciuf,
poate a racit puiul tau, o fi stat cu piciorusele pe rece? zic si eu... dar nu te mai gindi la asa lucruri grave, Dumnezeule! eu deja ma vad facindu-mi griji din orice pentru copilul meu, cred c-o sa fiu mai rau decit tine
. tu ne oferi un fel de "avanpremiera" a starii de mamica
. sanatate puiului 
21+2
Se mareste clanul :)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze si eco 18 sapt
anairda36 spune:
Aiaiaiaiaii Tina ai vazut cu ce propuneri indecente vone Andreea G ? Eu ce ma fac frate ca nu-mi incape burta sub brad, da poate asa pe covor undeva pe langa ca tare romantic arata bradutu asta.
Tina eu ma inscriu deocamdata pe lista "top sutiene" cu 40D in stadiu de crestere :)) adicatelea acusica da pe dinafara ...
Ciuf imi pare tare rau sa aud ca puiutu tau e bolnav. E sigur ca nu se simte bine din moment ce se poarta asa. Daca nu inghite medicamentele incearca sa i le dai pasirate in mancare. Ii doresc multa, multa sanatate. Iar tu, poti sa treci cu noi in clubul bufnitelor daca nu ai somn da macar lasa-l pe sot saracu sa doarma.
Kim draga nici eu nu am cumparat la nimeni nika de craciun, adica mint am trimis acasa pachete printr-un prieten: la mama un mos care canta si da din curulet intr-o veselie si o crema de fata cu strivectin ca s-o faca de 30 de ani :)) ; la soacra un servici de cafea chinezesc tare frumusel, la nepoata o jacheta din aia de faci 3 din ea, la cumnat iara o jacheta acelasi stil, iar la cumnata un set de parfum cu crema de corp si gata i-am linistit. La sot ma gandesc sa-i cumpar un GPS din ala care se monteaza la laptoapa ca am vazut ca a ramas cu gandul la el. Avand in vedere ca noi suntem 4 familii care facem craciunul impreuna nu stiu daca ma voi apuca sa cumpar la fiecare cate ceva .... mi-e cam prea leneee.
Vreau sa va spun ca de o saptamana tot ma duc la pedichiura si tot nu mai ajung. N-am facut aproape nimic saptamana asta si habar nu am cum a trecut. Azi eram convinsa ca e miercuri ... nush unde s-au dezlipit niste sinapse la neuroni de am pierdut o zi fara sa am habar ...
27+
Laura Ioana spune:
Mey fetelor, chiar asa, pe unde umblati voi seara? Ca eu vad ca vorbesc de una singura de doua seri incoace
Ciuf deci asa se panicheaza mamicile; eu cred la fel ca si fetele ca puiutul tau creste, asa ca nu te ingrijora si nu te gandi la asa chestii. Doctorul ce a zis? Vai, vai, vai eu cred ca voi fi paranoica: deja ma gandesc ce ma fac daca raceste sau daca... sau daca...
; voi sti sa-l imbrac suficient de gros sau suficient de subtire? Eeeee treaba grea cu mamicile astea![]()
Laura
cu
? 26+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Loriana27 spune:

Irina71 mi-a spus medicul ca utrogestan provoaca somnolenta si tocmai din cauza asta mi-a dat sa iau 2 pastile seara, numai ca surpriza: nu imi provoaca absolut nici o ameteala si nu dorm niciodata in timpul zilei iar seara ma culc destul de tarziu. Chiar si medicul de familie m-a intrebat daca n-am nimic, dar asta e norocul meu, il tolerez foarte bine. Oricum, cred ca va trebui sa-l folosesti pana la final, dar iti va spune sigur medicul.
dianad eu folosesc un ou crud,unul fiert,mustar si lamaie;n-am incercat niciodata alfel si iese foarte bine. Dar ce ai cu galbenusul crud?
+
30w
Catrinel_17 spune:
Ciuf, saraca de tine… dar se simte mai bine piticutzul? Exact asa fac si eu ca tine, caut simptomu’ pe internet si dau de cele mai amarnice chestii, stiu ca nu e bine sa fac asa, dar nu ma pot abtine. Ufff… prin ce trebuie sa fi trecut! Ma bucur ca adormit mai bine noaptea sta, sper sa-ti revii si tu repede 
Laura Ioana, da pe bune ca n-am glumit ca nu-s asa faine ca ale tale! Io nu am cine stie ce par sa-mi lucreze minunatii pe el. Asta e. si dupa nastere cica mai si pica, valeu!!!
Anairda, mistoace cadouri… Io n-am inspiratie pt socru…si mai am numai citeva zile si o intind…m-am gindit la un pulover sau la o gentutza din aia mica de voiaj in care sa-si puna aparatul de ras… cum ii spune frate – beauty case
![]()
kim, ce zici?
la socrela i-am luat o poseta si un parfum, pt mama am luat un mixer ca le-a stricat pe primele 2 ce i le-am dat pina acuma… pt tata un aparat de ras de pe eBay
Aida, ce chestii ieftine aveti acolo, la noi tot ce-i lenjerie (si mai ales de gravide) e tare scump. Cum arata chilotzii? Nu pe bune, ca nu stiu ce sa mai iau. Sunt din aia cu burtik? Io am niste caricaturi de chilotzi – am gasit cu 0,99 euro perechea, dar imi plac ca-s de bumbac, si nu ma strang, ca nu suport. Si-s mititeeei, ca sa fi pe sub burtica. Mi-am luat vreo 15…ca sunt aproape de unica folosinta ![]()
Andreea, m-ai dat gata cu descrierea piticului!
esti o artista!!!!! Piftia a fost cintecul meu de lebada pe anul asta, nu mai pun mana pe nimica, de Craciun mergem acasa (yummmyyyyy!!), si de revelion plecam 4 zile la Weimar. E un orasel mai mic, si sper sa nu fie atitia idioti cu pocnitori, ca n-am chef sa sar in sus la fiecare 3 secunde.
Tina, las ca gasesti tu un loc propice sa ne uluiesti pe toate
si sa ne roada pizma, vorba aia…. ![]()
Catrinel & bb mik
ema.72 spune:
Dianad referitor la maioneza am auzit la Tv ca s-ar putea face vegetala, din telina fiarta, pe acelasi principiu si cu restul ingredientelor de la maioneza obisnuita . O s-o incerc si eu desi ma cam indoiesc de reusita dar nici cu ou crud nu m-as risca cu gripele astea aviare si Salmonella.
Andreea Georgiana referitor la geaca eu am de anul trecut una ( luata cu perspective) si este de ski. Am luat-o de udeva de la Unirea - magazin cu articole sportive sau Timberland. Astea de ski sunt foarte usoare, are undeva la mijloc un snur care se stange- nu e cazul acum - si mai are si jos posibilitatea de strangere. Pare foarte subtire, dar are polarul care tine cald, eu am probat-o la snowboard si erau (-25°C).
Fetele care aveti idei de cadouri la sot dati-mi si mie ca parca ma vad iar cumparand vre-o camasa sau hanorac.
Manuela 28+
Tina_Welsh spune:
Catrinel,daca gasesc vreo pozitie sub brad va anunt!![]()
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
adar spune:
Laura - !!!Nu stiu!!! Cred ca vrea sa-mi fure vreo amigdala...da il urmaresc pas cu pas....
Pispi - manca-te-ar mama de fata desteapta, ca nu-mi trecea prin cap...dar oare cum sa fac? Sa inghit contractul de inchiriere????
Aida - mama, nu vreau sa te dezamagesc, dar la noi, dupa pat mare a venit sentinta: invelitori separate, ca unul din noi murea de frig noaptea...
Andreea_g. - tu chiar esti de belea...pai ce mama, asta-i fratele lui Mos Craciun????? EU mi-l imaginam asa:
un pitic mic, cu barba mare si alba, imbracat intr-o salopeta verde, cu un ciocan in buzunarul de la piept, care sta asezat pe omulet si fluiera intr-una noaptea intreaga, sprijinit intr-un toiag....
Fetili - am fost la eco, bebe e super bengos, sanatos...da nu vrea sa ne arate ce e. Important e ca e sanatos.
Problema mea e alta: am aflat astazi ca...SFORAI!!!!!! Mi-a zis sotzu...razand...
Pupici,
adar si bebel
minunea mea
adar spune:
TINA - esti de groaza!!! Cum ai facut aia cu semnatura "tinuta graviduta" ca e superba!!! Si de ce nu o pui la vedere...si ...eu cum imi fac, ca vreau si eu!!!!!!!!!!!
adar si bebel
minunea mea