Mamici de martie-aprilie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 10
erika24 spune:
buna fetelor, hop si eu ca imi place pe aici va urmaresc de ceva timp si abia acum m-am decis sa intru si eu
poate aveti si pt mine un sfat. ce pot sa fac sa dorm ? nu pot dormi ma trezesc pe la 3-4 dimineata si bantui prin casa. si plus ca ma simt
desi nu sunt ffff tare numai burta mi mare. pana una alta va
si va doresc week end linistit.
erika
24 sapt
ANDREEA GEORGIANA spune:
Da,Laura Ioana,fac cozonaci si fara sa ma laud imi ies ca in povesti:pufosi,parfumati si evident,plini cu nuca,stafide,cacao sau mac.Ca sa nu mai vorbesc de felul in care miroase in casa...Dar nu stiu de ce se minuneaza toata lumea(inclusiv sora mea) ca fac cozonaci,pentru ca nu se fac greu deloc.
Bafta maine la eco!Sa vii cu vesti bune despre scumpitica mica.
Anairda,nu sunt indecenta,sunt doar uimita de pofta Tinei de
.Si uite,deja se pare ca i-am dat idei...
Ciuf,sanatate lui Luca si putere tie!Vine el,Mos Craciun si sa vezi cata bucurie va aduce in casa voastra,din care vor iesi toate relele.
Catrinel,ma gandesc cu groaza la zilele care vor urma,din acelasi motiv:pocnitorile.Ma sperii atat de tare,incat imi este frica sa merg pe strada.Iar in Bucuresti,toti nebunii se distreaza aruncandu-le printre oameni,pe masini,negandindu-se nici o secunda la finalul tragic pe care il poate avea o astfel de gluma idioata.
Si cica este interzisa vanzarea lor...dar le gasesti la fiecare colt de strada.
Ema,multumesc pt. sugestie.Eu ma gandesc la o geaca lunga pana la genunchi si Naf-Naf-ul(de unde imi luam de obicei un astfel de model) se pare ca s-a desfiintat(cel de pe Magheru).Voi incerca si la Unirea.
Andan,fratele lui Mos Craciun este Mos Nicolae...si el sforaie la mine...in gat(sau in creier?).Dar daca eu sforaiam inainte de sarcina,in primele 5 luni nu s-a mai intamplat si acum ...iaca s-au intors vechile naravuri.
Nu stiu cum dormiti voi,dar mie imi este tot mai greu.Daca stau prea intinsa ma sufoc,daca ma invelesc ma simt strivita de plapuma,atunci cand in sfarsit ma ia somnul...vine pisu si cand ma ridic sa merg la pisu(in ultimul moment...)se trezeste Thea.Asta de cateva nopti.Bebeii vostri sunt activi noaptea?Ca noi suntem si noaptea si ziua.
Nu am reusit sa pun poze noi,dar promit ca o voi face f.f.curand.
Mi se pare mie sau saptamana asta cu greu terminam un capitol?Unde v-ati retras?
ANDREEA GEORGIANA +24 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Tina_Welsh spune:
Andreea G da-mi si mie reteta cozonacior tai te rog!te pup!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
ciuf spune:
Salutare
Am pus pozele din Las Vegas . Sunt cam multe, peste 70, dar eu zic ca merita sa le priviti.
We placut cu multa sanatate,
Ciuf si Luca
kim spune:
Da! Da! AndreeaGeorgiana, vrem reteta de cozonac, please!
Nu eu am trimis furtuna la tine, Anairda, a venit ea singura ca nici nu mi-am scos nasul afara decat pe balcon (sa fac niste poze, normal, ia uitati-va aici ).
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
MP spune:
Buna seara,burticute!
Eu ca bufnita...bantui pe la 00:30 prin casa.Ai mei dorm dusi si eu nu imi gasesc somnul pe nicaieri.Asa ca mai bine stau cu voi decat cu ochii in tavan,rugandu-ma la mos Ene sa vina si la mine.
In rest totul bine,ceea ce va dorim si voua!
Andreea,da,sunt moldoveanca. Iata un motiv in plus sa organizam odata intalnirea aceea sa ne cunoastem si noi.
Ciuf,ma doare cand citesc despre copii bolnaviori,pentru ca imediat mi-l imaginez pe puiul meu...Si sa stii ca te inteleg asa de bine! Off...si eu cand are ceva Vladut imi fac tot felul de scenarii in cap,ma gandesc da n-o fi aia sau aia...Si nu-ti mai zic de tusea care ne omora(ca deja sunt celebra pe aici ca numai despre asta am vorbit);acum am mai scapat de ea,maine terminam tratamentul,dar tare mi-e teama ca va reveni.Si mi se intampla sa il sarut dupa ce adoarme si sa spun o rugaciune implorandu-l pe Dumnezeu sa imi dea mie boala lui...tot ce este rau...pentru ca eu sunt mare si altfel duc greul.Si mai vars cate o lacrima.Si uite asa e viata de mama.De aceea spun ca te inteleg. Dar-exista totusi un dar-haide sa incercam impreuna sa nu ne mai gandim la lucruri rele si sa fim tari pentru copiii nostri. Te imbratisez si va doresc tie putere si lui Luca multa sanatate! Multa multa!
Laura,felicitari surorii tale! Bafta la doctor maine/azi.Iar bancu cu organu sexual a fost de coma...Zice sotul meu:aha,de-astea bancuri ziceti voi pe acolo cand va intalniti,burticilor?
Manu,succes fetitelor la gradi.Al meu nu a stat decat o zi(pana la pranz adica) si a bocit non stop.Asa ca il mai tin langa fusta mamei unde-i caldut si bine.
Kim,ce frumos ca ninge...Vrem si noi macar un picut asa, de un om de zapada,nu mai mult.E de vis la tine!!! Ne primesti si pe noi?
erika,bun venit! Despre insomnii vezi ca toate se plang dar nu s-a gasit inca o solutie.Mai lucram la asta.
Pana atunci sarcina usoara si bebe sanatos!!
Ma alatur si eu corului format din Tina si KIm: Vrem reteta! vrem reteta!![]()
Va pup pe toate,oriunde v-ati afla!
26+
Pozele noastre
Monica,
Vlad
Matei
kim spune:
Ciuf, wow! Impresionante pozele de la Las Vegas! Cum ati reusit sa surprindeti atatea imagini frumoase?
MP, va primesc cu drag
. Trebuie insa sa-ti spun ca avem peste 40 de cm de zapada...
Nu fac fata masinile de dezapezit.
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
MP spune:
Super poze Ciuf.
Of,Kim,tu ne primesti...dar noi cum sa venim?
Vezi poate trimiti furtuna aceea de zapada si inspre noi asa. Te rugam!
Pozele noastre
Monica,
Vlad
Matei
kim spune:
Ok, MP, sa vad ce pot face...![]()
Pana una alta, am o ghicitoare pt voi:
Ce mi-a adus mie Moshu in poza 1, poza 2 ?
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
MP spune:
Kim,in poza unu cred ca m-am prins
,ca am primit si eu asa ceva. (am fost super cuminti daca am meritat asa un Dar,nu?).
Iar in poza doi...hmmm...parca ar fi o minge din aceea pentru gravi.Dar nu bag mana in foc.![]()
Pozele noastre
Monica,
Vlad
Matei