Mamici de martie-aprilie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 11
nshiro spune:
Salut burtici!
Am fost joi la doctor, am vazut-o pe bebelina la 4D dar nu prea sunt multumita caci ori se vedea imaginea aiurea in reluare, ori e ea prea mica... a reusit sa o prinda cumva din profil dar nu i se vedea nasucul si parca avea botul adus in fata ca la maimutica...
. Doctorul a spus sa nu-mi fac griji ca imaginea nu e fidela si ca nu e absolut nici o problema...
. In fine... cat despre masuratori, greutate de un kilogram fara cateva zeci de grame (de data asta cat un carton cu lapte
) diametrul capului mai mic cu o saptamana si lungimea femurului mai mare cu o saptamana. Insa doctorul a spus ca ecograful e setat dupa masurile standard japoneze, deci totul e normal... de aici sa inteleg ca va semana cu mine?!
Cat despre kilogramele mele, am ajuns la venerabila greutate de 60,5 mai mult cu exact 10 kg!
Mai am putin si termin cu curatenia, m-a apucat harnicia si am spalat peretii (intr-o camera unde se fumase), am vopsit usi... norocul meu ca m-a ajutat o prietena!
Craciunul il vom face la niste prieteni, si va trebui sa aducem fiecare cate ceva de mancare. Eu pofta de sarmale nu mai am, caci am mancat luna trecuta de vreo doua ori, la fel si piftie... In schimb as face moarte de om pentru un cozonac cu vin! M-as incumeta sa fac daca as avea reteta si daca as sti la ce temperatura se pot coace in cazul cuptorului fara gaz. Cat despre mancare mi-e pofta de o tochitura de aia moldoveneasca de se face cand tai porcul proaspat, cu cat mai multa carne grasa daca se poate
, cu carnati si afumatura, cu branza de oaie, cu ou si cu mamaliguta
. As putea sa incropesc ceva asemanator aici, gustul nu va fi aceelasi in veci si pururi dar asta e... Si probabil voi face o salata tzatziki (nu stiu daca asa se scrie) cu castaveti in otet, usturoi si iaurt. Cam asta ar fi pofta mea de Craciun.
rocsana si bebe chan
nshiro spune:
Incerc sa va raspund la fiecare, am cam ramas in urma, deci o sa am ceva de munca...
Anairda se pare ca te-ai distrat nu gluma la petrecerea de Craciun! Pacat ca ai uitat aparatul acasa! Dar macar pune niste poze cu burtica! Felicitari pentru bebelina grasulina!
Ama kaly ce mai faci? Nu prea ai mai scris pe la noi. Esti OK? Pe bebe o sa-l tinem cu siguranta fara caciulita, iar sosetele ii voi pune doar daca va avea piciorusele reci.
Lumysti iti raspund cu intarziere, La prima intrebare si aici pentru a verifica colul am inteles ca te urca pe masa, iar la a doua eu nu am dar stiu ca fetele cu pielea mai pigmentata sufera astfel de transformari la sani si ca oricat te-ai da cu crema nu are nici un efect.
Andreea Georgiana
faza cu Fulga. Ce bine de tine ca ai femeie la curatenie. Pe aici nu se poarta asa ceva, e ceva de-a dreptul rusinos sa chemi om strain cica sa-ti faca curat...
. Nici femei de serviciu nu au... in scoli sau in institutii, fiecare trebuie sa-si faca curat la locul de munca! Eu nu am avut probleme la sani, sunt exact ca inainte si ma cam ingrijoareaza.... nici mai mari nu au crescut, sunt si moi, nici dungi maron pe ei, nici exfoliat, nici colostru nimic nimic... oare e OK? te laudai ca pui niste poze... cat despre dormitul in pat cu tati nici eu nu as putea sa dorm fara el... chit ca ma sforaie uneori sau ma enerveaza cum se aude cand respira....
Pispirica bine ai revenit in forta! Ma bucur ca ai lipsit din cauza conexiunii la net si nu a fost ceva grav! Felicitari pentru printesica bamboocica, perfecta, frumoasa si desteapta! Nici eu nu as concepe sa fie baiat, asa de mult m-am obisnuit cu ideea ca voi avea o fetita. Uneori ma apuca groaza la gandul ca s-ar putea sa am surpriza sa fie baiat. Nu am vazut decat o singura poza de la 3D.
faza cu chiloteii. Eu am patit asa cu majoritatea pantalonilor... nu ca nu m-ar ajunge la burta (caci sunt cu talie joasa) dar nu-mi intra pe fund... Cat despre insomnii stai fara grija, ca si eu dorm bustean! Maica-mea imi zice ca o sa planga copilul si eu o sa dorm in continuare ca o nesimtita...
(mai am si obiceiul de a dormi cu dopuri in urechi sa nu-mi aud consoarta cum respira sau sforaie...)
Ema72 bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos si frumos! Succes la analizele la sange.
Catrinel mersi pt sfatul cu Word-ul, de lene... uite ca nu o fac... mai pun un emoticon, mai scriu colorat si dupa aia mi-e lene sa revin... Si eu am burta tare uneori mai mult timp... poate chiar jumate de zi... Poze cu suvitele vrem!
Tina frumoasa garderoba si la fel si mamica!
Honeypuma felicitari pentru cavalerul Eric. Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.
Catrinutza pe mine ma intreaba astea pe aici daca mai am greturi...
si cand le spun ca sunt in luna a saptea fac niste ochi.... Faine poze!
burtica si miresica! Si eu ziceam la fel de bebe, daca misca prea mult oare ce are, ce nu-i convine, daca nu misca oare de ce nu misca?!
Nu stiu exact cand se intoarce bebe cu capul in jos si ramane definitiv asa caci a mea la controlul de 24 de saptamani era cu capul in jos iar acum la 26 era cu capul in sus.... Doctorul a zis ca nu ramane asa, ca se va intoarce...
Tcelen chiar ca te tii tare sa nu-i spui sotului... Ce mai faci? Esti bine? Da un semn!
Aida, Dea, Tina eu cand va aud cu asa masuri la sani ma crucesc! Eu tot la cupa B cred ca am ramas!
. Si imi pusesem atatea sperante in sarcina asta... Chiar nu am mai purtat sutien demult... de fapt iarna nu port niciodata!
Biuta imi pare rau ca mama ta nu a primit viza... Tu ce mai faci, esti bine?
Serj cam dificila treba cu dormitul... dar cred ca decizia cea mai inteleapta ai luat-o deja... baieteii cu baieteii si fetitele cu fetitele... Cel putin pana vor mai creste. eu am o prietena care are 3 copii (4 ani jumate, 3 ani, 1 an jumate) i dorm toti in aceeasi camera cu mami si cu tati desi au ditamai casoiul. Mami si cu tati in pat normal iar copiii in pat etajat lipit de patul lor... Si pe mine ma deranjeaza uneori miscarile lu bebe...
Kim esti campioana la cumparat haine pentru bebe. Eu nu stiu de ce dar parca nu am asa tragere de inima... imi place sa ma uit dar de cumparat .... nu pot... Ma gandesc ca nu a vazut doctorul bine si e baiat sau ca daca ii iau haine de iarna acum si la iarna viitoare nu le va imbraca? Si tot asa...
foarte frumoase culorile din semnatura ta, numai ca mie imi apar niste hieroglife...
Aida poate si bebe tau e cavaler ca al Deliei de zici ca loveste asa strong... Il faci pe socru fericit....
Aileana felicitari si tie pentru bebelinul grasulinul. Si eu sunt cam in aceeasi stare cu tine, "nesimtirea de sarcina" zici ca-i spune?
Mamaariadna sa-ti traiasca baietelul! Ma bucur ca totul e OK. Mai usor cu stresul si cu pregatirile. Da sa ne zici totusi ce bunuri faci...
Ciuf si mie mi-e ciuda ca o sa trebuiasca sa o impart cu sotul, si la fel am sentimentul ca e numai si numai a mea. Uneori ne si luam la harta a cui e... si eu ma scap pe mine uneori cand stranut...![]()
Noe da ce s-a intamplat cu corabiile tale? Sper ca ti-ai revenit.... Uite o floricica sa te mai inveselesti 
Cristina30 felicitari pentru cavalerul Magnus Tiberius! sa fie sanatos si sa iti aduca numai bucurii.
rocsana si bebe chan
lumysti spune:
Catrinel17, Pispirica, MP, Serj, Ciuf, Tcelen, Nshiro va multumesc ca m-ati mai linistit cu raspunsurile voastre!
Si eu am probleme cu insomnia asta, bat-o vina! De exemplu, in seara asta am iesit cu niste prieteni la un pahar de vorba (intr-un bar in care puteai sa tai fumul cu cutitul) si am ajuns acasa pe la ora 02:00. Pe la ora 03:00 ne-am culcat, iar la ora 05:00 eram deja in fata computerului sa vad ce s-a mai scris pe forum.
Acum am mustrari de constiinta ca mi-am intoxicat bebe-ul vreo 2 ore cat am stat in barul ala plin de fum (eu n-am fumat niciodata)si stiu ca fumatul pasiv e mult mai daunator!
Cat despre retetele vostre de piftie, maioneza, sarmale si altele...
, va rog sa AVETI MILA!!! 

Va doresc un week-end cum va place si cat mai multe ore de somn, ceea ce imi doresc si mie!
Pupici 
Lumy
27+
Laura Ioana spune:
Am intrat pe fuga sa va pup
Vreau si eu reteta de cozonaci! Nu am facut niciodata, dar cand vad cum povestesti mi se face pofta de facut![]()
![]()
Gata am plecat la drum. Intru deseara sa va zic ce-i si cum
Laura
cu
? 26+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
anairda36 spune:
Adar fit`ar piticu de ras!!!! A inceput si la mine sa fluiere mai ales atunci cand respir pe gura ca nasul mi-e prea infundat. Iar cand tin gura inchisa, are nervi frate, parca maraie, plange nush ce face. Si nu`s nebuna a auzit si barbatu-meu.
Erika bine ai venit in clubul bufnitelor. Cat despre ce sa faci, sfatul meu este sa deschizi comp si sa stai la povesti cu noi ... incet, incet obosesti si iti vine somnul asa dupa vreo 2 ore.
Andreea G nu am zis iubita ca esti indecenta, glumeam. Iar pofta de
am si eu si mi-ai dat si mie ideei, pe curand prestatie sub brad ![]()
Pocnitorile oooofffff fetele din tara aveti grija dragelor ca o sperietura de genul asta chiar va poate face rau. Aici nu se intampla asa ceva dar imi aduc aminte cu groaza cum era in Timisoara in perioada asta ca pocnea in toate partile si cand ti-era lumea mai draga.
Ce faineee poze Kim, gata te-am iertat
Nshiro bine ca e sanatoasa papusa, ca ceea ce vedem noi la eco nu ne prea pricepem sa interpretam sau nu avem vederea in spatiu necesara ...Ai grija cu curatenia ca nu e cazul sa te obosesti acuma si nici mirosul de vopsea nu e tare indicat. Cum e reteta aia cu tzatziki? Ca suna bine ...
27+
Tina_Welsh spune:
Ciuf,etraordinare pozele de la Las Vegas.Am zis cand o sa aibe puiutzul nostru vreo 5 anisori sa mergem si noi,dar o sa te contactam,daca mai tinem legatura,ca sa ne zici asa cat de cat un traseu cu masina!
Kim,vreau si eu zapadaaaaaaaa!

Andreea,vrem reteta,vrem reteta,vrem reteta!
Adar,semnatrua aia mi-a facut-o cineva.Desi am si eu programul,mai trbuie un altul instalat pentru sclipici,si pana acum n-am gasit versiune gratis de downloadat!
Ieri am fost de i-am cumparat iubitului meu sot cadoul de craciun si de ziua lui!El face 36 de anisori pe 21 decembrie!Pentru craciun i-am luat o crema antirid,sa fiu sigura ca il tin langa mine tanar,atat cat pot!![]()
Va
pe toate si week-end placut!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
manu spune:
Andreea, vrem si noi reteta de cozonaci. Ma hotarasem sa nu mai fac anul asta, dar daca tu ai o reteta asa de buna n-am sa rezist ispitei. Cozonacii mei imi ies destul de buni dar nu sunt asa cum mi-as dori. Eu vreau sa se desfaca in fasii cand rupi din ei. Nu stiu daca ai inteles ce vreau sa spun, dar dupa cum i-ai descris tu e cam ceea ce vreau. Multumesc anticipat! Si m-am distrat tare mult cum descrii tu starile tale nocturne. Sa stii ca si fetele mele sunt jumatate modovence, sotul meu e chiar din Bacau.
MP, multumim! Si mie imi e tatre grija de cum o sa suporte.Cred ca o s ama simt tare ciudat fara ele acasa.
Va doresc la toate un sfarsit de saptamana cat mai placut!
Manu
Poze
Zuzilici spune:
Buna dimineata burtici. ![]()
Azi noapte mi-a fost cam rau si nu stiu de ce.
se foia si eu aveam o stare ... abia am adormit pe la ora 12 .... si azi fiind weekend aveam impresia c-o sa stau in pat pana la 12, da de unde, la 6 eram mai activa decat
. E prima seara cand ma simt asa 'ciudat' dupa o lunga perioada de timp. Si m-am trezit c-o durere de cap... Simt eu ca o afurisita de raceala incearca sa-si faca culcus la mine. Pai ea nu stie ca eu am alt 'musafir' mai important acum? ![]()
Andreea deja 'miroase' a cozonaci la mine in casa doar citindu-ti mesajul.
Asteptam reteta caci se pare ca ai amatoare destule aici. La cate suntem putem avea si-un concurs. ![]()
Ciuf superbe pozele de la Las Vegas. Eu inca n-am ajuns dar norocosul meu de sot a fost...trimis de servici.
Pe-atunci inca n-aveam cetatenia caci altfel ce-o mai zbugheam si eu in delegatie cu el.
Cum se mai simte Luca?
Laura Ioana felicitarile mele sorei tale si multa bafta azi la echo. Sa ne-aduci vesti bune.
Bancul tau ...am ras cu lacrimi. 
Tina fain pomul da zi-mi si mie cum stai cu research-ul? Ai gasit pozitia ideala pe langa el?
Eu zic ca sotul tau inca n-are nevoie de creme antirid dar poate ca acum e momentul ideal sa inceapa a le folosi daca-l vrei fara riduri forever. Eu pentru al meu vreau sa-i iau o masina de tuns insa vreau ceva de calitate Phillips sau in directia asta nu de duzina la $30-40. Mai rau e ca nu prea gasesc, parca zici ca nu le mai fabrica, nu alta. ![]()
Noe am ras si la bancul tau si chiar mi imaginam pe protagonisti.
Hai ca l-am gasit si pe-al doilea
de unde le gasesti soro? 
Catrinutza
lectia de engleza, am ras cu lacrimi
asta dupa ce mi s-a impleticit limba-n gura. Ca sa vezi ce bancuri bune am pierdut eu zilele astea. ![]()
Anairda sa sti ca am verificat acasa numele exact al dicarbocalmului si asa se numesc ROLAIDS - si le gasesti la Walmart cu siguranta.
Kim parca ai fi la Polul Nord, nu Montreal. Vai de cei care trebuie sa-si curete masinile dimineata. Ma numar printre ei, dar inca n-am avut asa ceva. In orice caz super pozele. Si pana la urma ce-ai primit cadou? Si eu tind sa cred ca-i o mingie. 
Manu succes printeselor la gradinita. Dar de ce in grupe diferite?
Erika
bine-ai venit, sarcina si nastere usoara, bebel sanatos si frumos, si wellcome to the club. Cum nu stii care? Cel al bufnitelor.
Nu esti singura sa stii, asa ca daca gasesti vreo solutie poate ne-o zici si noua. 
Nashiro pofta ta tocmai mi-am facut-o weekendul trecut ... n-a iesit ca la mama acasa, chiar daca mi-a gatit-o mama, dar a fost o imitatie destul de reusita de tochitura.
Sa-ti traiasca bombonica si sunt convinsa ca totul e in regula.
Eu niciodata n-am reusit s-o vad mai bine ca intotdeauna trebuia sa stau intinsa pe masa si vedeam monitorul dintr-un unghi mai prost.
Dar sunt convinsa c-o sa fie frumusica.
Fetelor weekend placut si odihnitor va doresc. 
Zuzilici
cu-n pitic
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
kim spune:
Se lasa asteptata AndreeaG cu cozonacii, si noi de cand poftim...! Eu am ceva reteta de cozonac si de baigli dar, ca si manu, niciodata nu mi-au iesit asa cum as fi vrut. Acum de Craciun cu printzesuca in burtica trebuie sa-mi probez mainile magice. Deci astept reteta!
Nshiro, eu simt ca am fetita, nici nu mai concep altfel, acum si daca e baiat as fi in stare sa-l imbrac in fetita, asa m-am fixat pe ideea asta. Nu inteleg de ce in loc de semnatura mea iti apar hieroglife
.
Tina, am inteles de Craciun, dar de ziua lui ce i-ai luat? nu ne mai fierbe te rog. Si vezi cata zapada iti doresti ca nu e gluma...
Anairda, stiam eu ca ma ierti
, dar nu cred ca ai avut nametzi de 43 de cm...
Zuzilici, daca te consoleaza un picutz sa stii ca nu esti singura racita, m-a prins si pe mine, ma doare gatul noaptea mai ales parca am cutite-n gat... Cu dezapezitul masinii n-am avut de lucru ca a mea e in garaj, sotul in schimb a dat la lopata din greu, si strada noastra nefiind artera principala nu a fost inca curatata asa incat au parcat toti cum au putut peste noapte, pe mijlocul drumului, numai cat sa nu blocheze circulatia.
MP, ai castigat! In poza 1 e ce am primt toate anu' asta ca am fost cuminti (burtica
), in poza 2 e un balon moale (tot de la moshu', dar ala de anu' trecut, burtica mi-a adus-o dupa un an). Mica diferenta cand le vezi, ce ziceti, parca am inghitit mingea...
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
Tina_Welsh spune:
Zuzilici,al meu sot are o masina de tuns marka "WAHL" sa stii ca e foarte incantat de ea.Vezi poate gasesti si tu acolo,si a fost cam 40$.CU research-ul inca nu stau prea bine pentru ca nu prea am avut timp.Am zis sa fac si eu cat de cat ordine,sa imi fac lista pentru ce cumpar,sa mai caut prin stanga si prin dreapta sa vedem ce mai gasesc pentru mancarice (condimente si etc) si chiar am vorbit cu macelarul din colt sa imi aduca mate de porc sa fac carnaciori!
Kim de ziua lui i-am luat o felicitare care este pentru Un sot Extraordinar!Cel putin asa scrie pe ea!I-am luat un breloc frumos de chei,si un colier de lemn si piele.Iar el mai urmeaza sa isi cumpere un joc de calculator.Am zis ca prima data sa incerce demo si dupa aia sa isi cumpere jocul!
Va pup si week-end placut!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea