Mamici de martie-aprilie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Zuzilici, si eu tot masina de tuns WAHL am. Si am folosit-o de 5 ani in mod curent. Adica sotul inca nu stie ce e aia sa se duca la salon sa se tunda. Acasa il tundeam cu foarfeca, aici am zis ca sa ma rasfat si eu un pic. In 5 min. e fresh baiatul.
Al meu sot bate apropos-uri la o masina de barbierit. Sa vedem cat de cuminte va fi.
Kim, ai o burtica minunata. Ma uitam la poza 1 si ziceam: Nuuu, e imposibil sa o aiba asa de mare... nu se poate. Eh, sa o stapanesti sanatoasa si sa iasa o fetita cumintica si frumusica. Mi-o si imaginez ce dulce va fi in hainutele alea.
La noi e o vreme de kko. Frig, ninge, azi vroiam sa-mi pun sotul la decorat casa pe exterior, dar avand in vedere ce temperaturi avem cred ca zicem pas.
Pup fetele,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ete' ca am ajuns! Deci, s-o luam cu inceputul: fetita e tot fetita, l-am pus pe dr sa-mi arate fatzuca si am vazut-o cum molfaia ceva si inchidea si deschidea ochisorii draga mamii. Are 864g, eu m-am panicat si l-am intrebat pe dr daca nu e prea mica si a spus ca e perfecta. E bine, sanatoasa si mai ales miscacioasa, ca m-a bombardat pana la Iasi si inapoi de nu stiam cum sa o adun prin burtica

Multumesc fetelor care m-ati felicitat pt sora mea si va dau cate un si din partea ei.

AndreeaG vezi ca e treaba serioasa cu cozonacii; pai ce faci, ai aruncat pastila si ne-ai lasat cu gura cascata si buza umflata? Vrem reteta!!!

Laura cu ? 26+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Kim chiar ca e frumoasa burtica si maricioaica

Laura cu ? 26+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erika24 spune:

zuzilici si MP de primire . azi sunt destul de emotionata pt ca nasa mea se dilata, si are niste dureri destul de mari. dar nu vreau sa va speriu desi am vazut ca sunteti multe la al doilea copil. cat despre insomnii cred ca am gasit ceva ....
o cana cu laptic cald si un dus cald si parca dorm mai mult . dar azi ma durut un pic spatele dar nu conteaza pentru ca ma gandesc ca nu mai am mult si ma duc la medic sa vedem ce face bebe, daca e bine, desi la cat e de activ eu zic ca e ff bine. cat despre reteta acee misterioasa sunt si eu curioasa. vam si aveti grija de voi

erika 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna fetelor!!!
eu am devenit paranoica pana saptamana trecuta ma plangeam ca nu mai pot si cand ma ridicam de pe scaun sau din pat sau de unde stateam parca imi cadea si burtica, ma simteam grea si abia ma miscam.... acum de 2 zile ma simt usoara ca un puf si parca nici burta nu am, in schimb ma doare spatele si am simptome dinaintea ciclului. ce ma fac???? pana acum se misca pufetta la greu iar acum abia o simt, nu o fi nimic??? sotul meu se uita cu mila la mine nici el nu mai stie ce sa-mi spuna...
parca as fi la prima sarcina, oare cand se intoarce cu capul in jos se simte mai putin???
in alta ordine idei, azi am avut serbare la gradinita si din pacate nu am reusit sa facem poze din cauza aglomeratiei desi as fi vrut sa pun cateva asa ca vom pune cu bradutul si noi, ca ne-am hotarat sa-l facem in seara asta.
cat priveste cadourile, eu i-am luat sotului un ceas, iar pe baietel l-am rezolvat cu un camion de polizie (chiar daca in fiecare zi ii cere altceva lui mos Craciun) mai este bunica sotului de rezolvat, cam atat...
fetelor ce de moldovence!!!! ce sa spun... ca la origine sunt si eu tot moldoveanca chiar daca parintii mei sunt acum in Bucuresti, restul fam a ramas in Iasi (frate, bunici, etc)
fetelor, azi m-am intiiiins... sa nu ma certati.
erika bun venit printre noi, si sarcina usoara!!!!
tcelen!!! unde esti? ocupata ca de obicei cu inchideri de luna? ai vazut ca a trecut si 15 dec? vezi ca incet ajungi la final
catrinel si delia va urez drum bun si sarbatori fericite!!! imi imaginez ca pana va intoarceti acasa nu ne mai auzim.
catrinel, uitasem sa-ti multumesec pt. oferta (de varza) se pare ca a ajuns pachetul. maine mergem la firenze sa-l ridicam, si cu ocazia asta dam si o raita prin magazine
nshiro da, asta este decizia, ramane de vazut daca se aplica. cand baiatul meu a decis (singur)sa doarma in camera lui, a doua seara incercam sa-l conving sa se intoarca cu noi in patutul de langa patul nostru nu am facut bine (am fost egoista) dar nu suportam ideea de a nu-l mai vedea noaptea langa noi.
manuam trecut si eu prin momentele astea cu gradinita si mi-a rupt sufletul la inceput sa nu-l mai am toata ziua (chiar daca uneori imi venea sa-mi iau lumea in cap)dar lui ia facut bine sa mearga printre copii. inca nu il las pana la ora 16, vom vedea cum ma descurc dupa ce nasc....
ciuf nu te mai ingrijora ca este doar un virus si nimic mai mult, anul trecut am avut si noi de tras cu acelesi simptome (vome, diaree, dureri de burtica) a fost doar un virus, care nu trece usor.
fetelor nu ma bateti ca azi am fost mai in verva si am umplut o pagina,
pupici la toate si week-end placut

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

si defapt am uitat ce am vrut sa va intreb . voi faceti gimnastica pentru gravidute? am auzit ca e destul de important . eu acuma m-am trezit sa incep. vam

erika 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.72 spune:

Imi fac si eu aparitia pe ziua de astazi, care a fost destul de obositoare, drumuri prin oras dupa mobila, cadouri si alte cele. Am impodobit si bradul - artificial- ca sa nu-i dau motiv Mosului sa spuna ca n-are unde lasa darurile.

Erika bun venit si sarcina usoara. Cu gimnastica , desi imi propun zilnic sa fac nu prea ma atrage. Am reusit de cateva ori dar mi se pare ca ma doare una alta si renunt. Sunt curioasa daca se fac pe la spitale cursule acelea pentru gravidute.
Fetele din Bucuresti daca stiti ceva apropo de aceste cursuri spuneti-mi si mie ca ma gandesc ca ar fi un bun prilej sa mai invat cate ceva, ca din carti e alfel decat pe viu dar daca aceste cursuri ar fi in spitalul in care voi naste mi-ar prinde bine sa fac cunostinta cu personalul- moasele mai ales-.

Astept si eu cu interes reteta de cozonac, n-am facut niciodata dar mi-ar place sa incerc anul asta.

si week-end placut, ce-a mai ramas din el.
Ema 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Fetelor, va multumesc pentru gandurile voastre bune. Intr-adevar, burtica e maaaaaaaare, plus ca am pozat-o de aproape, totusi nu e cat balonul, nici jumatate... sa nu va speriati sau sa credeti ca stau ca o bomba cu ceas.

Erika, bine ai venit printre noi! E buna reteta ta de dormit (cu lapticu' si dusul inainte). Asa ca fetelor, e de aplicat! puteti sa puneti si un pic de miere in laptic, dar nu uitati spalatul pe dinti inainte de culcare (ca si la copii, asa se fac cariile). Ce ziceti, ce aptitudini de mamica incep sa am?
In legatura cu gimnastica de gravidutze, eu numai cu balonul fac, e de-a dreptul placut, altfel... cosmar!

Am fost la cumparaturi, am luat si bradul de craciun, l-am instalat, miroase bine, urmeaza sa-l impodobim...Acu' ma duc sa trag un somnic de amiaz' cu consortu' ca ma tot imbie, si altfel ma cearta ca eu n-am program de somnic ca toate gravidutzele...

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

anairda36, pai cam asa ceva, poate si din cauza asta mi se pare ca am burta mica ca inca nu a ajuns la aceeasi inaltime cu sanii, dar asta este, nu prea am ce sa fac, asa m-a inzestrat mama natura, trebuie sa ma descurc. Sotul e tare fericit, numai sa se uite ca ii e cam frica sa faca alte alea asa ca s-a pus singurel la respect de mai multe luni ... tot incerc sa il conving ca e ok daca facem dragoste, dar ... asta este.
nshiro, ce n-as da eu sa pot merge fara sutien! la mine nu se poate, numai in casa si numai cand nu mai e nimeni pe langa!
Andreea 26 sapt. +

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Ema draga , am gasit ceva pe internet in legatura cu gimnastica, zice se ca e fff bine mersul pe jos si inotul, dar in bucuresti te poti duce la spitalul universitar bucuresti sectia ginecologie sunt ceva cursuri nu stiu daca se platesc dar te poti duce la oricine si-ti va spune. am mai auzit si de exercitiile Kegal(cate 25 pe zi) adica intaresti muschii din zona vaginala si anala pentru 8-10 secunde. poti sa o faci si stand pe scaun in picioare, am auzit ca ajuta mult la nastere.

va
erika 25+

Mergi la inceput