Nunti cu bucluc

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

quote:
Originally posted by Mara76
Sau cum m-a pus sa stau in fata usii, sa ma uit prin verigheta ca sa-mi vad alesul. Numai ca na, alesul era langa nas si i-am zarit pe amandoi. Asta ce inseamna?!
......
Iarasi faina a fost si faza cu furatul meu, ca a venit prietenul lui barbatul meu si m-a intrebat discret: Auzi, nu vii si tu sa te furam? Asa ca hai, la furat!
...
Si uite asa am ajuns sa-mi organizez rapirea. Cum n-am gasit un bar decent, fiind un oras mic, am mers la hotel si ne-am uitat la televizor in timp ce 2 s-au intros la restaurant. Ca sa fie si mai fain, incepuse o ploaie torentiala, asa ca zumzaiam cu fustele in maini si voalul pe cap printre balti! Ma rog, au negociat, au venit dupa mine si ramburs la sot in brate. Merita mentionat si talentatul de barbatul meu cum a negociat: unul a cerut o naveta de bere, la care istetul meu: "Doua!"


Bravo, super faza cu verigheta si nasul, eu nu stiam de obiceiul asta

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Andora, dar crezi ca il mai stia altcineva in afara de lautar?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

FETELOR? FAZA CU UITATUL PRIN INEL E CUNOSCUTA; SE SPUNE CA DACA TE UITI LA MIRE PRIN INEL VA RAMANE SUBTIREL CA TRAS PRIN INEL. NU E NIMIC TARANESC SAU TIGANESC. SI DACA L VEZI SI PE NAS ATUNCI VA RAMANE SI EL SUBTIREL. NU????!!!!

HAI VA PUP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Crinutz, mi-e ca la noi a avut efect contrar, la halul in care ne-am ingrasat amandoi. Asa ca acum suntem pe Monti, ca nu se mai poate de "subtirei" ce suntem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Hehehe, acum cred ca tre' sa ne uitam unul la altul prin cate-o za de lantz ca sa dam jos surplusul...
In Moldova unde am facut eu nunta nu stie nimeni de inel, dar cand intri-n sala de nunta te pune sa mananci ou fiert si dulceata ... ou ca sa fii productiv cred...

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Doamne cat am ras!

Eu nu am nici o patanie de la nunta desi toata lumea (150 de personane) s-a ditrat minunat, s-a dansat non stop si e greu de crezut ca totul a mers ca pe roate. Poate in culise au fost si nazbatii dar eu nu stiu de ele. Ce mi-a placut foarte tare a fost ca si la noi la nunta au fost 2 tabere care au vrut sa ma fure iar cei care nu au reusit s-au ofticat si ca sa se razbune l-au furat pe mire tocmai cand trebuia sa taiem tortul.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)


http://community.webshots.com/user/giorgios72





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Fetelor ma amuza subiectul.
Patzani la cununia civila nu am avut, dar la nunta...
In primul rind am uitat certificatul de casatorie acasa, de fapt nu l-am uitat, numai ca noua ni se parea firesc sa ne cunune si fara acel petic de hartie. Noroc ca preotzii (2 la nr.) o cunosteau pe mama si au acceptat sa inceapa pina cind cumnata mea a venit cu hartia in cauza.
Apoi preotul mai batran (70 ani) m-a cununat cu Dan Cristian in loc de Dan Corneliu, iar pe consort la cununat cu Cristina, apoi cu Alina si intr-un final cu Valentina, adica subsemnata. Binenteles ca toata audienta se amuza.
Trece si asta, noi petrecerea am tinut-o la cumnata mea la cabana, Poiana Secuilor, Predeal. Totul a mers bine, toti in masini, aliniati, pina la Comarnic unde sare piulita de la amortizorul fatza dr. si se opreste frumosul in capota (asta din cauza cumnatzelului care si-o bagat degetele fara sa intrebe). Opreste cauta piulita, da ia de unde nu-i. No si uita-ne pe noi cu am mers cu viteza melcului, 20-30 km/ora de la Comarnic pina la cab in Predeal (o vesnicie m-i s-a parut). Totzi nuntasii ajunsera mult inaintea noastra, iar noi eram dat disparutzi. Si va dati seama, cu mireasa in masina, pe avarie si viteza melcului ce caraghiosi aratam, si mai si ploua cu galeata. Petrecerea a fost super, 3 zile a tinut si tare fain a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Si eu m-am distrat copios ,la noi la nunta nu prea am avut peripetii.Asa daca nu socotim furatul miresii si faptul ca vineri seara -am facut cununia civila sambata si nunta duminica -s-a trezit mama cu o grupa intreaga ,colegii mei de facultate care trebuia gazduiti plus prietenii comuni si aia vreo 4 perechi .Am dormit si pe jos si in pat ,dormit e un fel de a spune ca am inceput "masa si dansul "vineri seara si am terminat luni seara dupa care am dormit 24 ore fara intrerupere .
Colegii mei de facultate si prietenii au pus ceasul sa sune la cununia civila ca sa ne trezim dar tot degeaba .Am adus mese si scaune si saltele de la un liceu care avea si camin ,copiii erau in vacanta de primavara ,am facut nunta la o saptamana dupa Paste .
Cred ca fiecare nunta are cate o isprava demna de tinut minte .
Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Si eu stiam de faza cu uitatul prin verigheta .Pe noi ne-a legat soacra mea cu un prosop din ala mare oltenesc si ne-a tras in casa si ne-a dat sa mancam dulceata si nu ma stiu ce mai era pe tava aia ca au recut vreo 13 ani de atunci.
Obicee si obicee !
Iusti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

sunteti mortale! Am ras cu lacrimi!

Am facut nunta la socrii si la o saptamana am facut o mare petrecere la mine acasa (e distanta de vreo 500 km). Ca sa fie totul ok, s-a pornit in mijloc de august o ploaie mocaneasca rece si enervanta care a tinut fix 11 zile (de joi dinaintea nuntii pana duminica dupa petrecerea de la ai mei!) Cand am iesit din casa sa plecam spre Bucuresti s-a oprit ploaia si a iesit soarele...

A doua faza, ma fura nasul, venit in aceeasi zi din strainatate... ma duce cu masina pe o straduta laturalnica... eu obosita dupa atatea emotii, el obosit de pe drum, adormim amandoi... ne-am trezit dupa un pui zdravan de somn si ne-am dus si noi, ca omul, la nunta... deja se plictisisera sa ne mai caute!



Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput