Nunti cu bucluc

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Foarte bun subiectul, am ras cu lacrimi. Din pacate la nunta mea nu s-au intamplat chestii haioase sau poate nu imi aduc eu aminte ca e o nebuloasa totala in mintea mea.(asta e sunt proaspata sotie).
Dar am asistat la o nunta la care s-a intamplat ceva incredibil. Dupa ce ca nunta a fost facuta in cort undeva in noiembrie si era frig de nu se poate, la 11 s-a furat mireasa.Nici nasul si nici ginerica nu a vrut sa negocieze, ba chiar mirele s-a enervat asa de tare incat atunci cand au adus mireasa, i-a turnat un pahar de vin pe rochie, a facut-o in toate felurile si a dat afara toti nuntasii. Asa ca nunta s-a incheiat la ora 12.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

La mine la nunta s-a intamplat o singura chestie super misto....mama si cu bunica care s-au strofocat sa se simta toata lumea bine si sa-i aseze pe toti in masini dupa ce pleaca toti ele raman ca doua pupeze in fata bisericii...nu mai erau masini....au gasit in final un taxi si au venit cu chiu cu vai la restaurant...si acum parca le vad fetele cand au ramas in fata bisericii...:)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

F bun subiectul....dar ca mine nu cred ca a mai patit nimeni la nunta...pe la ora 14 pleaca sotul meu pana in oras ca uitasem sa cumparam niste baloane pt masini,telefonu si-l uitase acasa,in mod normal trebuia sa fie inapoi in 15 minute ca nu era departe,dar se face ora 16 si el nu era de gasit...apare pe la 16.30 pe jos,murdar pe maini si pe fata ca se stricase masina si el se apucase de reparat la ea
Socrii trebuiau si ei sa vina mai repede(am facut nunta la mine in orasul natal,Alba Iulia) si era deja 17 si ei nu mai veneau...s-au oprit pe drum sa admire frumusetile tarii
Prietenii nostri din Bucuresti au aparut pe la jumatatea slujbei in biserica,imbracati in tricouri si pantaloni scurti
Si "cireasa" de pe tort....cand sa urc in masina calc pe rochie dar si pe "chestia" aia de sub rochie care oricum mi-era cam larguta si o simt cum cade,cade,cade...disperare maxima,o strig pe mama sa vina sa ma ajute,reuseste....asta cu nasul langa mine si cameraman,a doua oara in fata catedralei,acelasi lucru,doar ca m-a calcat mirele pe rochie si la fel...fac domnisoarele de onoare si mirele si nasa,nasul cerc in jurul meu si mama imi ridica si fixeaza "chestia" aia din nou(chestia aia era din material din ala de perdea,apretat ca sa tina rochia umflata)...dupa ce am ajuns la resturant si au venit toti invitatii m-am dus la baie si am dat-o jos....ca sa nu mai zic ca mi-au uitat pantofii mai comozi in masina la nu stiu cine care habar nu aveau pe unde era si am dansat toata seara in papucii de spital(din aia albi de doctor/asistenta) a mamei....
Dar oricum a fost frumos...
3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Fetelor, am ras cu sotul meu de aceste povestiri simpatice acum , ca atunci imi imaginezi prin ce ati trecut.
Eu nu ma laud cu astfel de experiente, dar am avut si noi pe ale noastre.
Noi am avut nunta la Sovata si am programat-o la ora 13.Al meu e din Tg Mures si autobusul pleca la 11.30 deci aveau timp suficient, iar ai mei veneau de la Maramures, si plecasera la 9 dimineata.La 12.30 il sun pe tata si imi zice ca mai au 20 de minute si ajung.Sunt la 12.55, sa vad pe unde sunt si imi spune soferul ca mai repede de 13.30 nu vor ajunge, un microbuz de 14 persoane.Il trimit pe nasul la biserica sa vorbeasca cu preotul sa amanam pana la 13.30 cununia.Pe la 13.25 sun iarasi si imi zice tata ca mai repede de 2 nu vor ajunge.Sunam preotul sa ii spunem ca pana la 2 nu facem cununia.
Preotul saracul, si ne spune ca mai tarziu de 2 nu poate fii, ca la 2.30 trebuie sa plece la Mures la o alta nunta.Pe la 13.40 sosesc cei de la Mures, iar de ai mei nici poveste.Noroc ca rudele mai apropiate, prietenii , si sora mea erau deja la Sovata.Pe la 13.50 il sun pe tata si imi zice sa ma duc la biserica ca mai repede de 14.30 nu ajung, ca mai au 100 de km pana la Sovata.Asa ca aveam de ales, ori ma cunun, la 14, ori nu am cine sa ma cunune dupa acea.Ne ducem toti la biserica, eu inainte sa intru in biserica il sun pe tata si imi zice ca in 15 minute ajung, iar preotul ma pofteste in biserica.Si m-am cununat fara sa ma vada tata.
Iar cand am terminat, am iesit din biserica si de pe scari l-am sunat si mi-a zis ca au ajuns la restaurant.
Acum ne distram, dar atunci aveam niste nervi, mai ales ca tipul cu microbuzul era un prieten de-al tatalui meu.
Alte fae au mai fost, cand am ajuns ai mei erau epuizati dupa atata drum cu toate ca teoretic erau 3 ore.
A fost si a trecut cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

A, drumul inapoi a fost si mai teroerizant.Au plecat la 23, caci tipul mergea a doua zi la o alta nunta, si au ajuns acasa la 8.15.Cica tipul s-a incurcat si s-a intors pana aproape la Sovata si apoi a mers pe drumul pe care au venit.Iar omul era sofer de autobus.Nici nu pot sa ma gandesc de ce era in stare acest om.
Insa am avut noroc ca drumul l-am platit inainte de a pleca de acasa, si nu a trebuit sa ii mai platim nimic, cu toate ca banii cred ca i-a ajuns doar de motorina.Bine macar ca au ajuns cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lywh spune:

La noi la cununia civila dupa ce ofiterul i-a spus sotului ca poate saruta sotia, el s-a intors catre nasa noastra (care era in dreapta lui) moment in care l-am tras de maneca si i-am amintit ca se insurase cu mine , totusi. Cand trebuia sa plecam la biserica, deoarece masina nasului se stricase, a rugat un var sa ii imprumute masina lui, fara sa ii spuna de ce..si varul respectiv a venit sa o aduca in pantaloni scurti si in tricou, si, pana la urma ne-a si condus la biserica imbract asa. Pe drum l-am intrebat daca are totusi carnet...Deoarece eram in intarziere, cei care ne asteptau la biserica au sunat sa ne intrebe daca totul e in regula, la care sotul meu le spune pe un ton f.serios ca s-a contramandat nunta. Noroc ca il stiau mai glumet. In curtea bisericii verisoara mea ma intreaba disperata unde sunt acele ca sa puna florile in piept invitatilor, la care eu m-am uitat zambind la ea si am raspuns candid: nu am (nici pana azi nu stiu de unde a facut totusi rost). In timpul ceremoniei, cand preotul mi-a dat sa musc din piscot, am muscat ceva mai mult, moment in care o aud pe nasa spunand "era sa musti mana preotului" iar sotul meu adauga oftand "asa face si acasa", va dati seama ca m-am inecat si nu imi imaginam decat cum o sa bufnesc cu toate firimiturile pe preot, care, realizand ce s-ar putea intampla, mi-a spus calm, ca ne oprim un pic sa ma linistesc. Invitatii nu intelegeau de ce radeam toti si nu ne puteam opri. Cand a trebuit sa bea vin, sotul meu i-a explicat preotului ca e cu masina si nu poate sa bea..Toata ceremonia le-au cazut din piept florile cand nasului cand sotului, care in final a renuntat sa o mai poarte si a pus-o in buzunar. Nunta noastra a fost atipica deja la ora 17 se terminase si noi ne uitam impreuna cu nasii la tv.
Va doresc un an nou plin de iubire!

Lilianna
Omul poate să facă tot ce vrea, dar nu stie să vrea. (Etienne de Senancour)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Buna mai fetelor,

m-ati facut sa rad cu lacrimi. la nunta mea nu prea am avut momente hazlii sau necazuri si totusi pe langa faptul ca atunci cand au venit sa ma ia de acasa a inceput un vant si s-a facut asa de intuneric de ziceai ca e 9 seara nu 4. asta dupa ce toata ziua fusese un soare si o caldura...!!!! a inceput sa ploua, eu nu eram gata, nu eram machiata si aranjata definitiv si ai mei incercau sa ii tina pe nuntasi de vorba ca sa termin si eu ce aveam de facut.

restul a decurs normal mai putin pana la rapire. Erau 2 tabere de prieteni care fiecare vroiau sa ma fure. au tot incercat toata seara dar eu stiam precis cu care dintre ei vreau sa plec. reusesc sa fug cu cei pe care ii vroiam eu dar cand am ajuns in fata masinii, ceilalti, care erau destui, trageau de mine, ceilalti nu vroiau sa ma lase. nu am mai putut pleca cu masina pt ca se blocasera unii pe altii. Am fugit cu preferatii mei prin toata curtea localului, care credet-ma era ff mare, pe o bezna incredibila, eu cu tocuri de 10 cm, afara noroi... si fugeam cu toti baietii in jurul meu. incercam sa ajungem la o poarta care dadea in sosea unde urma sa ne astepte masina sa putem pleca. Cu chiu cu vai , fara sa cad, am ajuns la poarta dar surpriza - poarta era incuiata cu lacatul. ce sa facem? solutia era saritul gardului pt ca eram si in contra timp. ceilalti ne urmareau de parca eram in filmele cu gangsteri. noroc ca poarta avea niste suporti de parca stia ca trebuia sa o sar asa ca baietii imi tineau rochia cu crinolina in sus ca sa vad pe unde calc, deci practic erau cumva sub rochia mea. Au vazut tot ce era de vazut dar ce mai conta trebuia sa ajungem la masina am sarit deci gardul si cand sa ne suim in masina apar si rivalii. pornim in tromba cu un jaf de dacie care statea sa se rupa si ei dupa noi. ne-am alergat asa prin tot orasul. ne-am oprit acasa la un prieten, un altul m-a luat in brate ca sa ne deplasam mai repede dar pe scari, asta grabit sa ajunga in casa se impiedica si ma scapa dar numai pe jumatate, imi calca pe rochie, pe voal de mi l-a scos definitiv. in sfarsit ne-am linistit si am ajuns la nunta cam murdara si fara voal. bineinteles ca a iesit putina intre cele 2 tabere pt ca si-au busit si putin masinile in disperarea lor de am fura.

Cam asta a fost intamplarea hazlie. mi-a placut si atunci si imi place si acum sa imi amintesc cu prietenii de ea. imi pare rau ca nu a putut fi filmata scena cand am sarit gardul. Ar fi fost de camera de ras.

nunta nu a fost intr-un local select, nici nu am avut aranjamente frumoase sau alte chestii de genul asta dar petrecerea a fost super, cu multi prieteni, cu dans continuu pana la 6 dimineata si asta ne-a ramas in suflet. Am fost multumiti ca toata lumea s-a distrat. sau aproape toata lumea.

va




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

noi am avut o gramada de evenimente "neplanificate" - dar tocmai astea au constituit "sarea si piperul" pina la urma...

Am avut cununia si nunta in aceeasi zi.
O zi cu soare (la inceput) de octombrie.

Ne-am programat sa dormim bine.... la 3 noaptea ne-am trezit brusc si al meu, cu ochii umflati de somn, s-a uitat la mine nedumerit: "auzi? Noi chiar O FACEM ?!"
Si eu eram al fel de inspaimintata.
Am dezbatut subiectu' pina la 6 dimineata, cind ne-am culcat, si ne-au trezit ai nostri cu picioare un usa, pe la ora 9... ca noi dormeam profund.

La 9:30 ne-am dus la starea civila.
Ne-am aliniat acolo toti, frumos...si incep nuntasii sa se scotoceasca de buletine: n-avea nimeni buletin, deci nu aveam martori.
Erau vreo 80 de persoane, dar martori ioc.

Pina la urma, am gasit un nene cu o tanti care treceau pe acolo , i-am luat cu forta si i-am pus sa dea cu subsemnatu' ca da, vrem sa ne casatorim...
Saracii, in fata puhoiului de lume, ce sa zica ?!

Au semnat... ne-am pupat...i-am invitat la nunta...au venit...

A urmat cununia religioasa.
Ca o floare, imbracata in mireasa, ma urc in masina nasului - porneste nasul in marsarier si POC - loveste masina din spate.
Lasam un bilet cu nr. de tel. proprietarului si plecam.

La biserica - sora-mea, don'soara de onoare.... Imbracata in matase.
Cu ditamai luminarea in mina.
Eu n-am avut timp sa ma uit la ea, ceilalti priveau cu interes ceremonia.
La sfarsit - in lumina blitzurilor si camerei, iese ultima din biserica si o aratare timida, rosie cu dungi albe: sora-mea, cu ceara in cap si dire luuungi de ceara topita pe fata si pe rochie: e fost asa patrusa de rol incit n-a avut curajul sa "miste" in front chiar daca luminarea se topea si curgea exact in cocul ei.

Ajungem la restaurant: toate bune si frumoase, pina m-au furat prietenii lui barbatu-meu.
Si au cerut..ce credeti?
Sa urce pe scena si sa le demonstreze ca ma vrea inapoi!

Dupa un moment de stupoare...a urcat pe scena, cu microfonul in mina, cu toata lumea holbindu-se la el cu interes, si fara poezia invatata!

Vreo 2-3 minute s-a tot uitat intrebator la toti pretenii, poate ii sufla cineva ceva.

In final, si-a luat inima in dinti, a coborit de pe scena, s-a asezat in genunchi in fata mea si mi-a facut cea mai frumoasa declaratie posibila!

Nu vreau sa mai povestesc ca am estimat cam 100 de persoane - si ne-am trezit , buluc, cu vreo 200, de am imprumutat scaune si mese de la restaurantul vecin.

Nici ca atunci cind am aruncat buchetul spre prietenele mele, a cazut direct in capul unui pusti de 4 ani care nu a vrut sa-l mai dea neam, desi au sarit toate femeile pe el!

Cu tortul a fost o alta nebunie: cineva din spatele meu l-a minjit pe ginere cu frisca. El a avut impresia ca am fost eu, si m-am trezit cu ditamai pleasca de frisca pe obraz. Revoltata, am intors..."lovitura" spre el si un invitat nevinovat, care s-a nimerit pe acolo - in final a iesit ditamai bataia cu frisca in toata regula. Cu tot cu ai mei, ai lui, nasii si prietenii.
Era un tort...generos, asa ca am mai apucat sa si mincam cite ceva

POzele si filmele care au iesit sint super meseriase: la un moment dat, pe caseta, toti, dar TOTI cei 200 de oameni dansau cu cite un balon.

Cre' ca a fost ceva molipsitor: probabil a "agatat" cineva unul din baloanele care pluteau pe acolo si restu' s-au molipsit: rideam de ne tineam cu mainile de burta cind i-am vazut, pe rind, mama dansind la sentiment cu balonu'... socrii topaind fiecare cu cite un balon... nasu' su "o balonica roz" ....toate figurile sobre de pina atunci, fiecare in tandreturi cu balonul lui...

Intr-o alta poza e taica-meu, singur strimbindu-se in biserica

In alta, ginerica pe sub fusta mea (imi aranja jartiera, de fapt) - dar din poza nu asta reiese.

In fine... au fost muuulte peripetii, dar deja m-am lungit prea mult!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

M-ati facut sa rad la 2 noaptea... saru'mana
Sa va zic eu faza de coma.

*** 4 zile pana la nunta - socrella vorbise cu preotul din comuna pt cununie, care insa s-a trezit ca el nu mai vrea sa cunune sambata (era in Moldova). Noi disperati sa cautam preot, pana la urma gasim in Harlau un parinte de nota 100-parintele Tincu.
*** dimineata nuntii - in curtea socrellei agitatie mare, aglomeratie maxima, tata imi arata un ziar cu o poza mare pe prima pagina - cica Bis Sf Gheorghe din Harlau construita in 1492 = mare descoperire arheologica + poza cu niste sapaturi.. zice tata "nu aici va cununati voi?" murind de ras. Noi - "ei na, au acelasi hram, nu e asta , dar totusi nu-i spune cuscrei ca lesina"
*** ora 18 - nunta soseste la Biserica, inaintam eu mandra nevoie mare ca tocmai iesea soarele dupa o picureala - ne apropiem de treptele bisericii - doi tipi fugeau de zor cu o scandura, apoi cu alta, cica "asteptati nitel va rog"... eu si Miti sa murim de ras, socrella furioasa aproape de infarct.
*** 18.10 - ajungem la usa Bisericii.. bai nene, am zis ca acolo mor, mie-mi placea enorm ideea, lui Miti la fel .. pai era uisa bisericii apoi o groaaaaapa maaaaare si spatiu pt mers prin biserica - doar maxim 70cm pe langa pereti ... Intraram, eu tinandu-ma bine de Miti... la intrare intr-o groapa lumanari aprinse, oseminte acoperite cu un cearceaf ... ajungem in fata, groapa tot groapa, scandurile impricinate erau puse de pe o parte a alta a gropii iar preotul zice cu zambet sugubat "stati voi doi pe o scandura si nasii pe alta mai in spate, ca sunt cativa metri buni sub noi "
Mey in momentul ala mi-a pierit orice emotie si m-am pus pe un chicotit de mi-a placut la nebunie echilibristica pe scandura. Mai haios a fost la "Isaiia dantuieste", va las sa va inchipuiti cum paseam... Cred ca oricum mai rar poze de la nunta cu nimeni in spatele mirilor Pacat ca in 2001 nu aveam aparat digital...
Ideea a fost ca mie mi-a placut la nebunie nunta mea, trebuia sa aiba ceva deosebit ca orice moment frumos din relatia mea cu Miti... si a avut... Ulterior am aflat ca in biserica respectiva se descoperise a2-a biserica suprapusa aflata sub cea existenta, iar ramasitele acelea erau chiar ale lui Petru Rares & boierii... desi se stia ca fusese inmormantat in alta parte, era o informatie eronata pt eventualii profanatori si acolo in biserica "noastra" odihnea de fapt .
Oricum, a fost superb, dupa un timp am fost iar acolo si-am fost intampinati de un craniu - primul adevarat pe care l-am vazut - tot in groapa. Am inteles ca se vroia sa se faca un muzeu....

PS: Aici am gasit un articol despre acele sapaturi... si AICIe Gogo a noastra in fata bisericii toamna asta...
PPS: Ufff, m-a apucat nostalgia, o sa caut pozele si sa le fotografiez cu digitala

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Fetelor, am ras de m-am prapadit imaginandu-mi toate peripetiile prin care ati trecut!

Noi nu prea am avut aventuri asa mari sau nu mi le mai aduc eu aminte? Cum civila si nunta au fost in aceeasi zi, a fost destul de aglomerat, desi ne-am organizat binisor.

Cu o seara inainte de nunta am aflat ca patronul restaurantul s-a certat cu DJ-ul, dar ca se ocupa el, o sa aduca o formatie. Asa ca surpriza, cand am intrat am dat peste 2 gemeni in niste camasi inflorate hawaiene. Am avut o emotieeee! Dar culmea norocului, au cantat super bine si au facut o atmosfera grozava.

In ziua nuntii, la mijlocul lui iulie, sa vezi si sa nu crezi: caldura mare, monser! Adica asa, vreo 30 si ceva de grade... sa te topesti nu alta, asa ca avem cam toti un luciu deosebit in poze.

Parintii mei au insistat mortis sa vina cu microbuzul cu invitatii lor, in loc sa vina cu o seara inainte, asa ca au ajuns taman cand plecam la primarie, ca mai avem putin si boceam ca eu spun "da" fara mama si tata!

Lautarul chemat de socru-meu, mare "artist", care se tot incrunta si la mine si la barbatul meu, dupa cum am aflat ulterior, cand incercam sa ne ridicam de pe scaune, ca nu-si terminase omul cantarea! Sau cum m-a pus sa stau in fata usii, sa ma uit prin verigheta ca sa-mi vad alesul. Numai ca na, alesul era langa nas si i-am zarit pe amandoi. Asta ce inseamna?! Apoi m-a pus sa iau busuioc si sa stropesc in cele 4 zari... si am stropit asa de bine si cu atata naduf ca i-am udat bine pe toti care erau pe langa mine. Mai aveam putin si-l bateam pe lautarul lu' peste si traditiile lui!

Dupa slujba de la biserica am uitat sa facem poze... asa ca nu avem fotografii artistice. Era atat de cald incat tot ce ne doream era sa ajungem la restaurant, la racoare.

Iarasi faina a fost si faza cu furatul meu, ca a venit prietenul lui barbatul meu si m-a intrebat discret: Auzi, nu vii si tu sa te furam? Asa ca hai, la furat! Am taiat-o noi din restaurant, mergem la masina unde mai erau alti 2 ametiti de prieteni de-ai nostri, urcam, pleacam si ii intreb: mai baieti, dar acu' ar trebui sa sunati si sa anuntati ca m-ati furat, sa negociati, etc. La care incep sa se caute de telefoane: doi le uitasera (scuza lor, erau emotionati ca ma fura! Aiurea!) si celalat il avea cam descarcat. Evident ca s-a descarcat incercand sa sune. Booon, apoi au inceput sa ma intrebe unde sa mergem! Si uite asa am ajuns sa-mi organizez rapirea. Cum n-am gasit un bar decent, fiind un oras mic, am mers la hotel si ne-am uitat la televizor in timp ce 2 s-au intros la restaurant. Ca sa fie si mai fain, incepuse o ploaie torentiala, asa ca zumzaiam cu fustele in maini si voalul pe cap printre balti! Ma rog, au negociat, au venit dupa mine si ramburs la sot in brate. Merita mentionat si talentatul de barbatul meu cum a negociat: unul a cerut o naveta de bere, la care istetul meu: "Doua!"

Dar, una peste alta am avut o nunta tare frumoasa si-mi e tare drag sa-mi amintesc.

Mergi la inceput