Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 13
alexandrina spune:
Ilenutza, esti tare cu luna plina. Pana la urmatoarea totusi, cica asta actuala mai are efect vreo 3 ore.
Spune-i la sotul tau ca de Craciun o sa ai un bebe infofolit, n-o sa mai ai chef de meniuri de sarbatoare. Eu cel putin, cred ca daca mai stau pe-acasa, in week-end-ul asta o sa impodobesc bradul, sa stiu o chestie. De meniuri, sa se ocupe altii ca eu poate nici n-oi fi acasa. V-am mai zis ca eu stau la spital cel putin 5 zile...
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
tania-z spune:
Ilenutza...nu
. Speranta mea se leaga de faptul ca BB va vrea sa iasa de la sine pana maine. Sunt optimista, nu?...desi n-am semne.
Ma gandeam ca, daca pana luni nu "produc" nimic, sa-l caut pe dr. sa discut cu el de declansare.
Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 40 FIX !
Varsta BB Stefan
Poze
tania-z spune:
fetelor, acum am vorbit cu prietena mea...a iesit din operatie. Surprizele continua: are o fetitza!!!! Desi pana acum doua echo 3D i-au spus ca are 2 baietei. Fatul mort era baietel, iar fetitza e micutza, are 1,5 kg. Au bagat-o direct la incubator! Ea e inca la reanimare, nu mai cred ca poate reactiona la prea multe... Sper sa o ajute Dumnezeu pe fetitza sa supravietzuiasca!!!
Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 40 FIX !
Varsta BB Stefan
Poze
ilenutza spune:
Alexandrina, eu doar concep meniul
pentru ca mama e la mine si sotul cumpara iar ea o sa-l gateasca.II las pe ei ca eu oricum nu am chef de nimik deocamdata si am alte ganduri!Ce imi pare rau e ca nu a pot gusta si eu niste cokteiluri si bauturi fine de "sezon".Dar las' ca imi scot eu parleala!
Nici de brad sau ornamente nu am chef, dar am dormit prost si poate de aia!Maine e o alta zi!Si cred ca o sa ma duc si eu la carrfour cu sotul in seara asta asa de fun!
Azi am in meniu copanele de pui cu garnitura de cartofi prajiti si salata asortata de sezon( castraveciori, muraturi si varza)!Uite-asa!
Si nu va mai faceti iluzii cu durerile si cutitele prin burta ca eu le am de saptamani si nimik!
Ilenutza, 40+
ilenutza spune:
Am aflat cum am venit eu pe lume:rupt apa la 3 a.m., ajuns la spital la 5 a.m., nascut la 6.30 a.m. fara dureri prea mari fara nimic!S-o mosteni?????????????
Dar mama avea 20 de ani iar eu cu 9 mai mult!
A, si la desert prajitura casei!( nu ma intrebati reteta, ca o face mama)![]()
Ilenutza, 40 +
dordia2000 spune:
Buna ziua mamici si burtici!!!
Am venit de la control si totul e ok dar nu mi-a dat inca unda verde![]()
![]()
. Mia spus sa mai stau pe bara vreo 2 saptamani. Dar daca totul e ok si utrul si colul ce se poate intampla daca calci pe bec mai devreme? E ceva grav? Eu fac 6 saptamani abia pe 26 dec deci cam pana atunci ar trebui sa mai astept! Dar ce se poate intampla daca calc strmb mai repede?
Acum va pup ca mi se arde mancarea pe foc!!!
Diana mamica de bb Stefan-Cristian (14.11.2005)
:http://community.webshots.com/user/dordia2000
lavi02 spune:
Ilenuta, chiar nu-i exclus sa se mosteneasca. Pe bune. Ai tu 29 de ani, n-o mai fi CHIAR asa de usor, dar totusi...
lavi02 spune:
Mai Dordia, ai timp pt asta de acum pana la menopauza si dupa, daca mai vrei. Cu pauza la bb2 daca il vrei si pe el.
Eu zic ca au ei doctorii un motiv pt care recomanda 6 saptamani de pauza. Gandeste-te ca ai avut cezariana, poate nu e totul 100% vindecat inauntru. E bine sa-i dai organismului tau aceste 6 saptamani de odihna si refacere.
Hai ca o sa sarbatoresti Craciunul in a special way 
Tania sa ajute Dumnezeu sa-i traiasca fetita si sa fie sanatoasa!
mara95 spune:
Bine v-am regasit!
Va citesc mereu , dar sunt cam lenesa la scris , daca nu e ceva urgent.Timp as avea; mandretea mea de fata mananca si doarme in continuu, nici macar nu plange cand se trezeste.Nici nu simt ca am copil in casa. Asta-i un aspect! Dar urmeaza si al doilea: grijile de parinte incepator, care dupa parerea mea sunt imense.
O intrebare:Atunci cand cade buricul, zona de sub el este uscata sau e umeda? La noi, pampersul a jenat un pic buricul si e posibil sa cada, dar ce e sub el e ceva nevindecat, dupa parerea mea.
mara si flavia-nicoleta(9 zile)
maria_alexia spune:
[b]Mara[b], sa-ti spun teoria de la cursul de mamici (ca practic inca n-am apucat sa vedem cum e
): pana cade buricul, se tamponeaza zilnic cu alcool de 70-90 grade si se panseaza. Trebuie lasat sa se desprinda singur, nu se trage. Cand a cazut, normal ca ramane "piele noua" acolo. Se toarna apa oxigenata sa se curete bine, apoi se aplica pudra Baneocin si se panseaza. Curand se va vindeca total.
Mamicilor, asa se intampla si in realitate ?