Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (78)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Maria, cam asa am vazut si eu in maternitate.Numai ca doc de familie i-a aratat sotului ca trebuie un pic ridicat ,( acolo unde are ata e un putin desprins) si dezinfectat si sub el, cat ii permite. Probabil ca a fost putin fortat, acum se misca si de la pampers, asa ca ma astept sa cada curand.Am citit ca buricul cade si dupa o saptamana, asa ca sper sa nu fie o problema la noi care avem 9 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

quote:
Originally posted by mara95

Maria, cam asa am vazut si eu in maternitate.Numai ca doc de familie i-a aratat sotului ca trebuie un pic ridicat ,( acolo unde are ata e un putin desprins) si dezinfectat si sub el, cat ii permite.

Exact asa am retinut si eu Sa cada cat mai curand si sa se vindece frumos!

Si mai e povestea aia cu granulomul, care daca se formeaza va trebui rezolvat de medic cu nitrat de argint, parca. Dar mai bine sa nu fie cazul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Aproape am definitivat meniul de Craciun!

Si acum mi-e o foame!!!!!!!!!!

Ilenutza, 40 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Lavi02 oricum nu aveam de gand sa incep inainte de a-mi da medicul verde dar...intrebam si eu care ar fi riscurile si ce s-ar putea intampla ca am auzit multe fete care nu au respectat perioada de 6 sapt. si nu au patit nimic. Voiam sa stiu informativ.

Astept cu nerabdare Craciunul

Azi a fost si doctorul la mine si bb are 4.450 gr ceea ce e f. bine. In rest s-a dezvoltat corect, si e totul ok. La vaccinul de 2 luni mi-a spus ca vine tot el cu o asistenta sa mi-l faca.

Nu mai naste nimeni??? Va asteptati un pe cealalta?

Diana mamica de bb Stefan-Cristian (14.11.2005)
:http://community.webshots.com/user/dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris13 spune:

Salut fetele,

Asa suntem noi mai lenesi, si dupa foarte multa vreme de la ultima vizitare a forumului am revenit.

Am un raspuns pt Mara.
Eu am nascut in Toronto pe 22 nov, iar buricul bebeului a cazut dupa 15 zile, asa ca nu va impacientati daca nu cade repede.
La spital mi-au spus ca poti sa tamponezi cu alcool dupa fiecare baie sau poti sa nu folosesti nimic. Singura regula e daca incepi cu alcool va trebui sa continui. Tot in spital ne-a invatat ca are trebui indoita marginea de sus a pampersului ca sa nu jeneze buricul si ar fi bine sa tinem copilul putin cate putin doar in pampers ca sa se usuce buricul mai repede (la noi nu a functionat).
Cand a picat buricu ce er dedesubt eraumed si alb galbui, am intrebat doctorita si am primit un antibiotic - polysporin, unguent cu care il faceam de fiecare data cand il schimbam.
Dupa o zi deja arata mai bine si dupa 3 zile era uscat locul respectiv si aparea ca un buric normal in miniatura.

Felicitari pt noile mamici si multa bafta pt gravidute!!

Pt moderatori- puteti sa ma adaugati pe lista va rog?
Am nascut pe 22 nov, in Toronto, North York Hospital, bebele se numeste Victor, a avut 55 cm, 3,330 kg si Apgar 9.
Mi s-a indus nasterea si am nascut prin cezariana.

Multumesc,
Mariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Fetelor, azi trac chiulul de la adus Silvia de la gradi. A luat-o sotul si merge cu ea la petrecerea de Mos Craciun de la el de la servici

In schimb noi doua am fost in parc, era soare dar frigut.

Maai, eu stau langa parcul Tineretului, cel in mijlocul caruia e Sala Polivalenta unde a fost Baby-expo. Si ce vad eu prin parc de cate ori ma duc? Full de carucioare Graco Ultima Plus! Acum imi cam pare rau ca nu mi-am luat si eu unul. Dar atunci n-aveam nici un fel de nervi sa merg la baby-expo pe inghesuiala aia cu colul meu scurtat. Am incercat unul intr-un magazin: e mai usor decat al meu! Al meu mi se pare totusi mai confortabil pt folosirea ca landou, la bb pana in 6 luni. Dar daca la baby expo din primavara o fi iar oferta speciala la ultime plus poate imi iau si eu unul. Voua cum vi se pare, cum va impacati cu el? Reusiti sa-l ridicati cu bb in el cu tot? Ca eu intai cobor carutul (al meu - Hauck), apoi fata. La intoarcere, eu iau fata iar carutul mi-l urca portarul blocului ; macar atat la cat costa...

Trioul nostru formidabil: Tania, Ilenuta si Alex pe bune incercati ceea ce Dordia ar vrea si nu se recomanda. La voi se recomanda Data trecuta, la Silvia, cand am nascut la 40s+6z - luni, duminica pe ziua am tras o plimbare prin oras urmata de una-alta la sosirea acasa si noaptea s-a rupt apa. Nu stiu daca are legatura una cu alta... dar al meu cand am fost la consultatie cu 2 zile inainte sa nasc, la 37s+4z si i-am cerut unda verde inapoi, ne-a dat-o si ne-a zis ca ei chiar recomanda asa ceva la gravidele care depasesc termenul pt declansarea nasterii. Din pacate n-am mai apucat sa profitam de unda respectiva, intentionam cam dupa 39s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

am primit mesaj de la madalina... cred ca abia acum si-a mai revenit nitel cu somnul

Alexia Miruna a avut 3400, si 53 cm!!!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

subiect nou

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64497

Mergi la inceput