Mamici de iulie - august 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 8
Fabya spune:
Eu beau mult ceai pe zi cel putin un litru jumate si parca e mai bine cu constipatia.
Fetelor am fost la gineocolog azi la prima ecografie si a zic ca el nu vede nimica,eu am fcaut stimulare in noiembrie.
Deci ieri (miercuri ) au fost 3 saptmani de cind sa prudus ovulatia si 2 saptmani de cind sa implintat .Pe 7 decembrie trebuia sa i-mi vina ciclu inainte cu o zi am facut test in urina care era pozitiv ,am mai repetat un alt test de alta firma produs dupa o intirziete de 5 zile care tot pozitiv a iesit.Ma doare capul de mor
ca mi-a zis med. ca nu vede nimica inauntru si ar trebui sa fie deja inautru ,ce sa mai cred???
A ramas sa fac analiza de Hcg luni eventual dau o fuga maine dimineata de la munca si o fac mai repede ca nu am rabdare.
La voi sa vazut la cite saptamani???o fi prea devreme
l-am intrebat pe med.daca sa mai iau Utrogest inocntinuarie si nici nu stia ce sa i-mi raspunda ca era si el tare dezamagit de ecografie.
Va pupic pe toate si ce va doresc o seara placuta .
Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya
[ url="http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060818/dt/-2/k/94e7/preg.png" ]Buburutza[ /url ]
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
Cristina_Ioana spune:
Pup fetele!
Azi am fost mai mult plecata dupa cumparaturi si ocupata cu curatenia, atat cat pot eu sa fac si nu am intrat decat acum sa citesc.
Dar sunt tare tare trista de ceea ce citesc, fetele scumpele mi se rupe sufletul prin ce treceti voi si e tare frustrant sa fii asa cu mainile legate, sa nu poti face nimic...
Nici nu stiu ce sa spun, sunt convinsa ca nu va veti simti mai bine, dar sunt alaturi de voi cu sufletul si astept vesti bune, poate face Doamne-Doamne o minune...
Galushca, din cate stiu eu, la noi in tara se poate naste in apa numai in orasul Victoria-Fagaras...si pe mine ma batea gandul, dar e peste mana sa ajungi pana acolo sa nasti, e drum lung si nu stii ce se poate intampla.
Cornelia, sanii ma dor si pe mine rau, ba mai mult, in afara ca s-au umflat tare, am obs ca si sfarcul e putin modificat, marit parca si usor schimbat ca nuanta...ma dor cand ii ating cu bluzele, cu sutienul si nu pot dormi pe burta...
Mada, si eu merg pe varianta prune uscate sau combinatii de fructe pt constipatie...si eu am crampe ca naiba si am citit ca ar fi normale in perioada asta...
Legat de soacre, si noi am stat cu ei 2 luni, dupa care ne-am luat lumea in cap si ne-am mutat cu chirie ca nu se mai putea...nu ne-a fost usor, dar vorba cuiva de aici, mananci pufuleti numai sa stii ca ai linistea ta si intimitatea de cuplu...nu au nici un drept sa se bage in viata voastra si sa creeze tensiune...cred ca socrii pot face o relatie frumoasa sa se deterioreze...acum uitandu-ma in urma ii multumesc lui Dzeu ca am avut cap si putere sa plecam de acolo, pentru ca ne intelegem tare tare bine, iar pe ei ii vedem rar, ne mai auzim la un tel..mai rarutz ca-i mai dragut...
Mada, nu ai reusit sa atasezi poza de la eco? vreau sa o vaaad 
Mist, cum mai esti? 
Irinuca, pe unde esti? ![]()
Pika - mai e putin pana la marea petrecere, ha? Esti gata cu bunatatile? 
Cristina + bb 10 sapt
Cristina_Ioana spune:
Fabya, ce fel de ceai bei? Il indulcesti? 
Eu iti tin pumnii in continuare sa fie bebele acolo...sa ne tii la curent...
Cristina + bb 10 sapt
Cristina_Ioana spune:
Fabya, eu am fost la dr prima data cand aveam 5 saptamani si se vedea binisor...
Cristina + bb 10 sapt
Fabya spune:
Cristina_Ioana eu beau un ceai de fructe amestecat adica asa se si numeste ,,ceai de fructe" sunt mai multe amestecate si il beau cu zaharina ca asa beau de mult timp.
Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
mist spune:
Gio, mult curaj sa poti merge inainte si eventual sa o poti lua de la capat, asa cum zicea cineva mai sus. Noi suntem alaturi de tine!

Kehleyr, din cate stiu eu, 2D-urile sunt ecografiile astea alb-negru pe care le facem noi (sunt ca o sectiune printr-un corp tridimensional). 3D-urile iti dau impresia ca vezi intreg corpul tridimensional pt ca informatia e colectata simultan din mai multe puncte), iar 4D e un fel de 3D, dar in miscare. Uita-te la link-ul www.expectantmothersguide.com/library/philadelphia/ultrasound.htm" target="_blank">asta, explica ei mai clar. Mai citisem undeva pe internet ca 3D si 4D au sens incepand cu sapt a 16-a, dar cel mai bine se vad incepand cu sapt a 23-a.
Bravo tie ca n-ai nici o treaba cu greturile, esti o mare norocoasa. Am scapat si eu de ele de ceva timp si, in plus, vad ca sunt capabila sa ma reintorc la marea mea iubire, ciocolata. Deci o sa iti fac concurenta, tot cam una pe zi mananc si eu. Sper ca nu ne face rau, la urma urmei sigur contine mai putina cofeina decat o ceasca de cafea (care am inteles ca ar fi permisa).
Pika, nu te speria. Multe femei au ameteli in sarcina. Si eu am trecut prin faza asta acum vreo doua saptamani. Cel mai bine e sa il intrebi pe doctorul tau ce tb sa faci ca sa scapi de ele. Mult succes!
Bafta multa la toata lumea si sa ni se intample numai lucruri bune! 
"I am still learning."
"La gente tira a matar, cuando volamos muy bajo."
mist spune:
Cristina_Ioana, am aparut si eu prin zona tocmai cand ai intrebat de mine. O fi telepatia de vina
. Eu sunt bine, astept cu nerabdare u/s-ul de pe 21 si sper sa aflu ca si bb e bine. Iti doresc si tie mult succes la ecografie, am inteles ca mergi weekend-ul asta
.
Fabya, oare nu e prea devreme ca sa vezi ceva la eco? Nu prea ma pricep, dar eu zic sa mai astepti o saptamana si intre timp sa iti faci doar HCG-ul ca sa vezi daca valorile cresc asa cum ar trebui. Mult succes!
"I am still learning."
"La gente tira a matar, cuando volamos muy bajo."
emiliapop spune:
Buna fetelor
,
Cornelia pentru constipatie de care sufar si eu iti recomand musli cu iaurt dimineata sau am mai descoperit ceva aseara cand am mancat stafide ca asa aveam pofta si azidimineata cine crezi ca alerga la baie
...eu. M-au scos de 2 ori afara pe ziua de azi, rapid!
Emilia
6+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png
emiliapop spune:
Referitor la durerile de sani: pe mine ma deranjeza un pic varfurile care s-au marit si inegrit. Intr-o zi sunt mai mari si mai tari in alta zi sunt mai moi. Atunci imediat imi apare
fluturei si ma gandesc ca este ceva in neregula!
E... o sa ne obisnuim cu timpul!![]()
Emilia
6+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png