Mamici de iulie - august 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 7
cornelia_laura spune:
Am si eu o intrebare la care sper sa-mi raspundeti cat mai multe:
pe voi va dor rau sanii? In fiecare zi la fel? Eu am zile in care sunt f umflati si durerosi si altele in care sunt mai moi. Probabil e paranoia dar am ajuns sa-i studiez mereu.
Cornelia mami de Eduard(21 06 2004)
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
madacristina spune:
anasia - eu am fost la ea la spital,la municipal,lunea dimineata are consultatii la ambulatoriu....
am facut rost de nr de mobil si un numar de la un cabinet,am inteles ca acolo mai face consultatii,eu nu stiu cum se numeste cabinetul sau unde este,dar ti-l dau oricum sa incerci sa vezi despre ce e vorba: 212.78.69 - dar parerea mea e sa incerci luni dim sa te duci la municipal,platesti consultatia si te vede...insa vezi ca e f multa lume la usa,mai bine ajungi mai de dimineata acolo...iti urez bafta si sa-mi spui ce parere ai despre dna doctor...eu nu stiu cum e,am fost doar o data la dansa,insa am auzit de la alte persoane ca e draguta pe timpul sarcinii,dar dc tb sa nasti cand nu e ea de garda la spital incearca sa-ti provoace nasterea inainte....acum eu voi vedea cum evolueaza totul.....si in ianuarie ma voi duce tot la ea la control.
Te pup
Bebelusul meu la 12 saptamani
anasia spune:
cornelia si eu am aceeasi problema, dor ii ating fara sa vreau, si la fel, cand ii simt mai grei, cand mai moi;
madacristina, multumesc, nu stiu daca o sa merg la d-na dr., am dr, dar e bine sa ai o alternativa;
anasia
madacristina spune:
Fetelor va rog mult un mare ajutor...
Am mari probleme cu constipatia,nu stiu ce sa fac...nu pot iesi,insa simt nevoia,si am niste crampe din cauza asta...si vreau sa-mi spuneti ce sa fac ca nu mai pot....
sper sa aveti un remediu si pt mine.......nu tine cu mere...am auzit pe cineva ca dc mananci un mar seara poti sa iesi bine mersi,insa la mine nu are nici un efect....am incercat mai devreme sa fac,insa m-am chinuit f rau si nu am putut,si mi-e si frica sa ma chinui f rau sa nu pateasca ceva bebe...
va multumesc anticipat
anasia spune:
madacristina, ai sa razi, dar la mine, remediul perfect este pepenele si varza calita(doar de mine, cred ca din cauza piperului)!!mananca legume fibroase (salate de cruditati), consuma multe lichide, poate stiu fetele altceva, oricum daca iei un laxativ trebuie sa-ti consulti dr.
anasia
dandana spune:
pup burticutele!
gio si chocho, nimic nu va poate linisti acum, cel mai bine este sa va lamuriti singure ca asa sta treaba, la un ecograf bun cu un medic ingaduitor. abia dupa ce sunteti SIGURE, va internati si faceti chiuretajul, nu asteptati ca e mai bine asa. si cereti anestezie, aveti dreptul, NEAPARAT! nu se simte nimic, ba chiar e un soc nesimtirea, si in 3 ore puteti pleca acasa, nu uitati sa aveti mai multe tampoane mari, dar sangerarea nu dureaza mult. luati apoi concediul medical la care aveti dreptul (medicul de familie poate da pana la 2 saptamani) si stati in pat cat mai mult, nu va miscati, nu faceti efort, ca sa se vindece tot, e foarte important.
sper ca nu v-am socat cu amanuntele tehnice, dar stiu ca nimic nu va alina acum si mai bine sa treceti cat mai repede prin asta si SA O LUATI DE LA CAPAT!
noi aspirantele stim ca asta e cel mai important, sa o iei de la capat fara sa te uiti in urma!
eu am facut analizele la synevo, gratuit cele specifice si toxo si cmv doar img pt ca eu le-am bifat pe celelalte inainte de odiseea bb. din pacate nu au si listeria si acum trebuie sa caut un loc, poate ma duc si eu la laboratorul acela de pe dorobanti
chiar nimeni nu a facut ph la tatici?
dandana
8+
dandana spune:
ah, am uitat! pt constipatie incearca kiwi, dimineata pe stomacul gol
nu carecumva sa bei ceai de crusin si cinestie ce prostie de pastila
succes!
dandana
8+
madacristina spune:
Mersi mult,o sa incerc....pastile oricum nu iau,abia le iau pe astea pt bebe,vitaminele,acidul folic,nu prea suport sa iau pastile asa ca.....dar voi incerca cu kiwi..dc mai stie cineva vreun remediu...astept..
Va multumesc oricum
MADYN spune:
Pt. constipatie eu stiam un remediu eficient cu prune uscate!
Ufff, fetele, Chocho si Anda 
! Va doresc curaj, pentru a merge mai departe!
6+
Bebelica
Galushca spune:
madacristina, la mine remediile sunt eficiente in ordinea urmatoare:
- varza murata (nu doar zeama, o salata din jumate de varza cu ulei de masline si piper, e buna, are vitamina C si e incredibil de eficienta :) )
- apa rece (nu de la frigider, dar sa fie destul de rece) dimineata, pe stomacul gol
- cerealele (musli) cu lapte, dar din alea de la plafar, mai tari; se inmoaie in laptele caldut
Si mai ales sa nu mananci chestii care constipa: orez, morcovi fierti, ou fiert tare, cascaval, branzeturi cu cheag, banane.
Cat mai multe fructe si legume crude, apa multa si nu te stresa, dureaza putin pana se obisnuieste organismul.
Poate papi prea putin intr-o zi.
Ai renuntat brusc la cafea?