Mamici de ianuarie- februarie 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 9
Denisam spune:
Irina- da mersi de pontul cu bani, stiu ca sunt pretzuri mai mari, asta e, o sa imi iau, o sa ma consult si cu mama cand vine, cam cat imi trebuie, ca sa nu folosesc credit card pe acolo sa am apoi surprize, stiu ca mincarea si altele sunt mult mai scumpe, oricum macar cazarea nu o platesc si o parte din mincare, dar iti dai seama ca o valiza o sa o am pt Emma
.
Ti-ai rezolvat ym?
Moni- da nu te enerva ca nu merita si se va rezolva cu PC!
Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Buna seara, buna searaaaa
Ioana m-ai terminat cu bebe Razvan
Este super dulce, sa va traiasca sa fie sanatos si norocos in viata
E asa scump cu pantalonasul plusat, imi vine sa il mananc![]()
Te asteptam sa mai intri sa ne povestesti cum te descurci cu bebelinul
Astazi am fost la socrosenie,m-am saturat de cate ori vb cu ea sa imi povesteasca de nora-sa
Voi stiti cat de rau mi-a fost toata sarcina, in seara asta spuneam ca abea astept sa nasc sa ma simt si eu bine iar ea ce imi spune??? lasa ca si Matina ( cumnata-mea ) vomita in fiecare zi
Imi venea sa-i zic ceva de dulce![]()
Mirela merci pt. sfatul cu privire la fructe
santem pe ultima suta de metri
abea astept sa tin bebeul in brate si sa il vad in patutul lui cum doarme
Ursulino si eu ma miram ca-i pretul atat de ieftin pt. masaj, acum 5 ani si ceva plateam 250-300 mii si ma asteptam oricum sa fie mult mai scump astazi.Ingrid are noroc daca a gasit la pretul asta
Revin ca mi-am pierdut inspiratia![]()
34+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Maraki-uita de socrela, revin in 20 min, stau un pic cu dragos!
Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
URSULINA mie imi face tipu ala masaj cu pret de dumping 100000 lei pe ora (inclusiv un pic de reflexoterapie cand era voie...) Si mai imi aranjeaza si Pc-ul ca-i student la informatica - softist. Vineri dimineata trebuie sa vina sa repare ce-a facut tampitul alalalt! Si evident ca nu mi se deschide chestia aia sa vad pisoii

DENISA darling am citit de doua ori ce-ai scris si am ramas exact ca dupa un curs de economie politica
...n-am prea inteles nimic...stand...prenatal...curs...poate IRINA sa-mi traduca ![]()
Cu
vad ca stau la fel si dupa consumul de fier,adica ok (mai putin culoarea
)
MONI 36+ si bebelina DIANA
irinadum spune:
Denisa de abia astept sa vad ce reactii o sa ai cand vii din Romania ( ca ma astept la unele

).
Auzi Maraki poate Matina vomitea doar cand o vedea pe soacra-ta
. Hai ca mai e putin. Adevarul ca eu inebuneam dc pateam ca tine cu vomitatul pai pe mine m_a durut o zi stomacul si credeam ca ma bat singura.
Irina 38+
maraki spune:
Denisa de cate ori am fost in Ro am folosit si cardul la greu si nu am avut deloc surprize.Prea le vezi pe toate in negru la noi in Ro!
34+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
irinadum spune:
Monica acu pe bune unde ai gasit un "prost" de asta cu 100 mii ora ca eu il angajam cu juma de norma cred. Lasa ca o sa caut si eu unul pt la vara cand vin acasa. Sau m aopresc la ARAD vreo 2 zile ca tot e in drum. Las_o mai pe Denisa dc nu intelegi . Trebuie sa faci anagrame( parca asa le zice) inverseaza primele litere sau mai desparti. Las ca vine ea si iti spune.
Si eu am folosit cardul singura chestie nasoala e ca iti ia comision pentru ca nu facem parte din Ue dar in rest e ok ca doar nu il folosesc la taraba ci la magazine mari sau ... Denisa nu a mai fost de mult dar ai sa vezi are sa ii placa si are sa ramana uimita in bine sper.
Irina 38+
Ursoaica spune:
Monica stai linistita uite am pus linkul la semnatura.
Si nu mai chema dude sa se bage in PC-ul tau.
Maraki ... doamne cata rabdare ai ... esti o EROINA! Daca eram eu ... era de mult la 2m. Sper ca nu te superi.
poze pisoi
Ursoaica
37

monica70 spune:
Chiar asa MARAKI si eu zic ca IRINA! Eu am vomitat doar de vreo 5-6 ori in tot timpul sarcinii si din alea vreo 3 provocate de mine ca imi era prea greata! Doar seara s-a intamplat,odata dupa suc de portocale, odata dupa 2 iaurturi si in rest dupa ciorbe superacre...doar acid clorhidric a iesit din mine 

Nu stiu cum ai rezistat! Dar si asta e chetie genetica...mami a zis ca a vomitat o singura data in viata ei...cand era gravida cu mine.Cu frate-meu nimic!
DENISA las' ca la cate suntem ai cazarea asigurata cel putin in Bucuresti,Arad,Timisoara,Brasov etc.
Lasa cardu' acasa...ca te hranim si cu sorici si alte alea
Numa' s-o aduci si pe EMMA!
MONI 36+ si bebelina DIANA
Bee spune:
Fetele, in ciuda eforturilor mele sustinute (am incercat sa ma uit si la un film politist) somnul e mult mai puternic decat mine! Cred ca in ultima vreme m-a deochiat cineva de dorm asha! Pana o sa am si eu insomnii mai sanatoase, va urez conversatie placuta.
Noapte buna si multi
.
Bee
si Fetitza