Mamici de ianuarie- februarie 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ursulina ..nu am de ce sa ma supar Chiar fetele din Ro,am vazut la tv ca o prajitura tiramisu costa 85 mii lei..atat au ajuns prajiturile? O amandina cat este?

34+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bee deci faci si tu ca Luizza intri spui doua vorbe si fugi.Pai ce e asta?
Bombon mai ai sau ai nascut ca vad ca tu nu raspunzi decat intrebata.
Florinini ziceai ca nu esti sigura dc intri sau tragi si tu cu ochiul?
Irina 38+

Mergi la inceput

Maraki poate era la Marriot prajitura ca pare cam mult 2 euro si ceva . Amandina e mai mica deci cred ca e 75.
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Maraki de unde le iau eu, prajiturile sunt intre 20.000 si 25.000. Si sa stii ca sunt proaspete si cu crema gen cremele de budinca sau daca mai tii minte sarlota (nu stiu cum se scrie).
Am mai umblat un pic la mess de la incep capitolului daca o sa-l deschid eu sa-mi zici cum se vede.

poze pisoi
Ursoaica 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE somn usor!
URSULINA degeaba ca nu merge nimic! Tot e dereglat...Si am mai zis si data trecuta ca nu-l mai las sa-si bage degetele p-aici!!!!
DENISA nu te-ai saturat de Dragos?
IRINA si ce ti-a mai zis doctorasul ala?

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina am vazut intr-un serial, erau pe strada la o a terasa si in spate era scris pretul 8,5 ron...asta nu inseamna 85 mii? Ursulina sant chiar dusa rau...am uitat ce vroiam sa iti scriu, acum 1 minut am citit mesajul tau si l-am uitat

34+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Maraki cine stie in Bucuresti orice e posibil. Cine stie ce terasa de smecheri ai vazut.
Monica doctorasul stresat e seful maternitatii ( de altfel un tip misto tinerel , aratos, ceea ce e mai rar pe aici) si eu l_am luat la ture ca sunt cam nebuni cu sistemul lor ca unu urmareste sarcina, cu altul nasti, nu au anestezisti in weekend sau noaptea la ditamai spitalul,... Plus ca la final sa ii mai dau si cu piatra in cap zicandu_i sa se uite pe un site( pe care mi l_a dat Ana de altfel) unde fiecar epoate intra la maternitatea unde a nascut si sa isi dea cu parerea despre doctroi, nastere, conditii.... si i_am zis sa intre sa vada ce critici are ca are destule. Era pe jos de ras ala dar si_a notat repede site_ul ca a zis ca e bine sa stie ce crede lumea. Eu i_am zis ca nu era nevoie ca putea sa maintrebe pe mine..............
Deci dc ma castreaza aia pe la maternitate ..... de asta or sa o faca.
Irina 38+

Mergi la inceput

La Arad o amandina e cam 18-20000 lei(l-am intrebat pe sot ca el cumpara) si sunt superbune si proaspete.

Mergi la inceput

IRINA cu

Mergi la inceput

Las ca vad eu cand nasc poate nu imi mai fac peridurala nici in cursul saptamanii dar lasa ca ii zic lui Marian sa nu isi mai ia barba sa o lase asa sa para a arab si il duc peste ei ca si asa mor de frica arabilor.
Irina 38+

Mergi la inceput