Mamici de ianuarie- februarie 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ursoaica da ce i_am facut mama ca nu ii fac nimic mancal_ar mama .
Hai si pana la mine sa imifaci un masaj ca platesc bine plus ca mai bagam si ceva la ghiozdan bun. Iar de jucat si eu vreau sa joc ceva da nu ceva gen zuma sau carti ca m_am plictisit vreau ceva de aventura (dar am babardit tot) sau un sims sa vad dc m_am desteptat ( amincercat de vreo doua ori dar mi_au dat aia foc la casa , au murit de foame, ...).
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

La mine se juca Tino junior toata ziua cu apa din wc. Si m-am enervat si l-am sters (jocul). Ma mai distram cu Age of Empire...dar m-am plictisit si de asta ... off ce ciufuta sunt.

Mai ma ciupeste ceva in burtic ... ce o fi?

Ursoaica 37

Mergi la inceput

Uite vezi dc viila mine iti dadeam eu strategie ca joaca al meu ca eu nu am rabdare si nici nu inteleg prea mult ce tre sa facu cu omuletii aia.
Monica ce ai mama cu pc_ul?
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello gasca,
Am venit de la plimbarea pe -5C, ca dc maine vine furtune de zapada ( eu nu cred ca e asa de nasol, dar om vedea) nu stiu dc mai apuc sa ie spe jos, desi as vre maacr 30-40 min.
M-am pus sa maninc un pic de iaurt cu cereale cu fibra si mi-am luat ep linga iaurt si o inghetata noua, cred ca e faina, ca e cu capsuni si zice ca e usoara, adica cu iaurt si cu calorii putine, mie cutia mi-a facut cu ochiul- asa ca Moni- vrei?cine mai vrea?
Eu dupa ea bag si un pahar de nectar de prune, sa vedem ce iese.
M-a suant si Dragos ca vine in 15 min, o sa incerc asa fu destul de activa, afzae ca peste 2h pelcam ca avem cursul prenatal- ultima sedintza si inainte sa ne oprim sa luam un stand de flori, am vazut eu unul alreduceri, sper sa fie ok.( cele 2 care le am nu sunt suficiente)

Ursulina- haiosi pisoii.
Irina- sa-ti fie de bine vzionarea sexosului!
Moni de ce te enervezi?
Giova- somn usor!

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Cum ziceam...revin pana mai pot!
Ca azi a venit un tembel sa-mi instaleze programul de salarii.De juma' de an tot il instaleaza da' nu reuseste. Pana acum am folosit programul de la birou ,dar acum am zis ,gata sa vina sa-l puna cum stie! Si a venit...s-a chinuit, evident ca nu i-a iesit pe nici unul dintre harduri in schimb mi-a dezinstalat toti antivirusii din zona, ca cica din cauza lor nu se poate instala!!! N-a mers nici asa! Pana la urma a zis ca vine maine!
Dar dupa ce a plecat...jale!
Am zis ca intru pe net de pa hardul fara conta...se blocheaza in draci!!! Am trecut dincolo...nu imi functiona deloc net-ul am zis ca innebunesc de nervi! Acu' am piscalit pe-aici si dracu stie cum am reusit sa intru...numai prin Internet Explorer nu!
Si parca vad ca vin si toti virusii pe capul meu ca nu stiu daca am reinstalat bine dracia aia!
Il mai las maine sa vad ce naiba face si numai dupa aia il chem pe tipul ce se pricepe sa-mi faca oleaca de ordine pe-aici!
In concluzie,am reusit cu chiu cu vai sa va citesc,dar nu mai am nervi suficienti sa mai raspund cuiva...presupunand ca mai si tin minte ceva dupa asa zi
Vad ca IRINA si DENISA tot la meniul meu se gandesc
Pai printre altele, niste peste (la mami),cremvusti,clatite cu branza si acum baton de ciocolata ...
Apropo GIOVA acum e ok pagina si la mine (macar aia )

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ursulina- cat ceri mama pe un masaj de 1h? Ca aici e maxim 70 cad=50 euroi, unde zici tu ca e mai scump?

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Monica nu te mai enerva te rog ca dc te apuca nasterea de nervi apoi pe mine ma apuca de........... Lasa ca ii dau ei de cap maine la pc si apoi sa vezi ce bine e.
Denisa pai depinde nu cred ca ai vrea sa stii ce scoruri sunt la unele saloane in Cta ca in Buc nici nu imi inchipui.
Irina 38+

Mergi la inceput

Fetele sotul a luat-o pe urmele mele ... face o noua carare la wc ... De obicei doarme la ora asta de rupe patul...dar lasa ca vine vremea sa nu mai doarma ci .

Ursoaica 37

Mergi la inceput

A si Denisa sa iti zic ca sa nu uit sa iti iei bani cu tine cand pleci in tara mai mult decat iti trebuie de regula in Canada ca ai sa cheltui mai mult. Acum vorbesc din proprie experienta multe din preturi sunt mai mari in Romania. Serios.
Irina 38+

Mergi la inceput

Denisa 1.000.000 lei, dar nu o ora ci 2 - 2.30.

Ursoaica 37

Mergi la inceput