Mamici de ianuarie- februarie 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 7
Giova spune:
Maraki bafta pe maine la testul glucozei.
In Ro se face? Nu cred, caci n-am auzit pe nimeni.
Ana, Ursoaica, Denisa, Irina, Bee, Monica conversatie placuta la schimbul 2. 
Merg la Tv si nu cred ca mai vin la comp.
si
la burtici!!!
gio
si bb Marco 35+
T_Ioana spune:
Am mai intrat putin pana la baita baiatului (baita e impropriu spus, ca il spal cu o carpa umeda pana ii cade buricutul).
Voiam doar sa va spun de preturi. Nu cred ca se compara cu Bucurestiul sau orasele mari. La medic i-am dat 3.000.000 , mult mai mult decat se da in mod normal (adica 1.500.000-2.000.000) dar a fost de nota 20, pupai-as talpile! La moasa care a fost extra si de fapt ea a fost cea cu care am nascut, ca ea a fost la "prindere" si mi-a spus ce sa fac si m-a taiat i-am dat 700.000 (in mod normal moasa primeste 400.000-500.000) iar la tanti care m-a spalat, carat cu scaunul, ingrijit si schimbat dupa nastere i-am dat 100.000 (fata care nascuse cu o ora inaintea mea i-a dat 30.000 si a fost multumita saraca tanti, ca era o ingrijitoare.)
La CURVELE de la nou-nascuti le-am dat si cate 150.000 si 100.000 doar ca sa vorbeasca frumos, sa-mi spuan cate una alta si sa se poarte cat de cat uman cu bebe. Ca sa nu vorbesc de cata ciocolata le-am dat, cum ii spuneam si lui Cristi, cred ca alea fac diabet numai pe urma mea. Ca saracu Cristi in fiecare seara cand venea la mine aducea 5-10 ciocolate (si am stat 6 zile in maternitate). Dar cu toate ca au primit bani si cafea si ciocolata, cu mici exceptii, au fost niste nemernice care erau tot timpul nemultutmite. Nu stiu la ce se asteptau, un rinichi probabil....
Acum va las ca fug la baietel....si nu mai stiu cine spunea ca dupa ce nasti adio chat si forum, dar nu intru pentru ca nu pot, nu intru pentru ca nu reusesc sa ma desprind de el. Si cand doarme stau langa el si il studiez si il tin de manute si il pupicesc si il ADOR!
Ioana
lui
Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
irinadum spune:
Denisa ma uit la o telenovela cu unu care e sexos tare
.
Ursoaica te asteptam dupa ce citesti.
Maraki faci ce faci si dai peste socroshenie. Vezi ca uite asa incepe dragostea chioara.
Ana nu e grava chestia cu streptococul nu mai stiu exact cat dar au un procent foarte mare de femei acest streptococ si stau bine merci cu el toata viata fara sa stie. Chia rpentru bebe la anstere este o sansa infima sa il ia tocmai de asta pentru a fi siguri se face ca sa se poata administra un antibiotic. Asa ca stai linistita. Iar in legatura cu cretinii ai vazut cum m_a expediat pe mine azi spunand sa vin pe 28 dc nu nasc pana atunci ca sa ma monotrizeze. Maine ma duc sa fac scanner l abazin si nu stiu nici unde sa il duc apoi.
Monica ce mananci?
Irina 38+
irinadum spune:
Ioana uita ce a fost greu si uita-te la bebe ce bine e sa il ai langa tine. Te cred ca ti_a fost greu . Eu nu stiu dc m_as fi abtinut dar presupun ca treci peste tot. Nu e nici o forma prin care pot fi reclamate cumva?
Bine ca esti bine si cand il mai ai pe bebe in bratze te mai asteptam sa ne scrii , sa ne incurajezi un pic.
Irina 38+
Giova spune:
Irina tocmai s-a terminat telenovela, nu?
te-am mai intrebat odata: Trupul Dorit?
e super sexos tipul ala, mama, mama....
Am uitat sa va zic, mama ce m-a certat Clau cand a auzit ca am spalat geamurile!!!
A zis ca-l fortez sa-si ia concediu, ca sa ma supravegheze 24 din 24.
Ioana admira-l, ca tare frumusel mai e.
Deci sa inteleg, ca sunt date naibii peste tot asist. de la nou- nascuti. Nu le-ar fi rusine!!!
Gata acum am plecat in pat.
Pupici.
gio
si bb Marco 35+
irinadum spune:
Da Giova ala e sexosul ( daca si aia il arata mai mereu dezbracat eu ce sa ii fac? ) ca altul nu prea mai e .
Irina 38+
luizza spune:
Buna mandrelor........
am intrat sa-i spun Giovei doar ca la mine pagina e perfecta nu e labartata deloc...si eu cred ca probabil la laptop se vede ok,ca stiu ca si Giova are laptop (parere de blonda,daca vreti va doau voie sa radeti)![]()
in rest ce mai faceti?
noi maine mergem la doc,sa vedem ce ne mai zice,hai Irina ce faci?vrei sa ti-o iau inainte?
sper ca nu,in rest noi suntem ok,vad ca nici voi nu o duceti rau
in legatura cu
noi la greu
cel putin de doua ori pe saptamana
aaaaaa
si am uitat merci fetelor care nu m-au mai scris incolor pe prima pagina
chiar daca nu scriu eu prea des,e pentru ca nu pot tine pasul cu voi...dar sa stiti ca va citesc in fiecare seara,asa ma simt si eu mai de-a casei....
in rest
la toateeeeeeeeeeeee......
si aveti grija de voi..........
luiza &bebelina 37 fix
monica70 spune:
HEllO gasca aici sunt imi mananc ...nervii cu PC-ul!
Revin cu amanunte!
MONI 36+ si bebelina DIANA
irinadum spune:
Da chiar ca imi place de tine Luizza deci tu stai si te strici de ras cum noi debitam prostii pe secunda. Pai nici nu mai ai nevoie sa te uiti la tv ca ai ce vedea aici. Si deci intri si tu in clubul celor care au de gand sa mi_o ia inainte

. Am stiut eu de ce nu am ramas la noi_dec ca miroseam ca tre sa am un baiat care sa semene cu mine adica imprevizibil. Dar eu tot cred ca e smecheras si iese anul asta ca asta sigr nu asculta de francezi.
Tu ce ne mai spui de bebelina ta?
Irina 38+
Ursoaica spune:
Waw Irina sa-ti traiasca bblinul grasunel si lasa-l in pace ca o sa coboare el ... si sa te tii atunci.
Ingrid continua masjul ca este ieftin. Asta in cazul in care iti maseaza tot corpul, de la degetele de la pic pana la firele de par. Eu iau mult mai mult cateodata si 100 Ron, dar nu fac decat la straini, nu ma prea bag la romani. Stiu este foarte mare pretul dar comparativ cu ce platesc ei afara este mizilic. Sa nu am injurati.
Monica mai ai mult?
Ana 
Fetelor m-am plictisit rau, am ajuns sa nu mai am rabdare.
... Vreau sa ma joc ... dar nu stiu ce ...
... Vreau sa zburd ... dar nu stiu cum ...
Probleme existentiale ... pe capul meu.
Pisoi, Bee si cine mai vrea sa se uite, uitati aici ultimele poze cu matzii mei (albumul "pisoii mei").
poze pisoi
Ursoaica
37