Mamici de ianuarie- februarie 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Buna seara,burticutele mele...
Azi nu mi-a mers netul..mai deloc..Ma saboteaza Rds-ul......
Ati scris iarasi muult...Noi azi am frecat-o prin casa..nu am reusit nici sa dorm dupa amiaza...Acum ascultam un cd cu muzica faina...l-a adus Marius...pentru placintica lui...In rest...
Apropo de condus..sa stiti ca eu inca ma urc lejer la volan...eu chiar sunt nebuna dupa sofat...chiar daca mai sunt nebuni care nu mai tin seama de nici o regula....Si mai conduc precum in codru....
Azi m-am cintarit si eu...am 65 kg...doar cu pijamaua pe mine...Am intrat in sarcina cu 56 kg..deci am luat 9 kg...e ok...
Hai ca mai vorbim...Sunt cam ciudata in seara asta...nu stiu ce m-a apucat....Am o stare de nervi..fara motiv....
Va pup...

Nicole si Daria
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Gata pentru seara asta, burtica vrea in pat! Ma duc sa fac un dus apoi la tv pana adorm!
Giova, gasesti tu care-i "buba" pana la urma, nu te stresa.
Sporovaiala placuta noctambulelor si transatlanticelor!
Pupaturi pentru celelalte si noapte buna tuturor! A domani!

daniela 32 fix

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Noapte buna Daniela.
Giova, ma bucur ca ti-a priit plimbarea. SI la voi e frig? Ca eu asha astept zapada!
EU ma mai uit la Cronica Carcotasilor si stau cu sotzul! Fetele mai tarziu, vorbim.

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monica pai numai bine pe 8 se naste odata cu ursita adica cu fiita apoi mai e si ziua lui fratemiu. Dar iti dai seama ca nu are cum ca depasesc si alea 42 de spatamani si nu cred ca te lasa. Omul mi_a expus tot ce e de facut in caz ca............
Dar lasa ca vedem noi ce figuri ne face.
Hai ca ma uit la sexos si revin.
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Fetelor acum am mancat, merg sa ma intind putin, ca iar imi face figuri stomacul.
Revin mai tarziu, sper.

Ursoaica si restul fetelor, care deschid cap.: Am trimis mesajul modificat pe mail-ul comun. Dar aveti mare grija ca se modifica, din cauza ca e prea ingust spatiul.Va aparea asa cum i-a aparut Anei.
Eu il am pe comp. in Notepad- numai in programul asta nu se modifica.

Am plecat.
pupici

gio si bb Marco 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Dana-noapte buna si vise frumoase!
Irina la ce et uitzi mai- la sexos?
Am terminat decalcat, ma duc si eu la o plimbarica si revin intr-o ora!

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna seara burtici!
Am revenit.
Ma duc sa citesc ce ati mai scris si revin.

Ursoaica 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova acum este foarte putin latita, deci asta era problema Fetelor revin ca ma uit la tv ...am venit tarziu acasa ca ne-am intalnit in magazin intamplator cu socrosenia si Giorgos a facut program fara sa ma intrebe,a trebuit sa mergem la ea in vizita

34+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna seara gasca vesela !
Azi am fost la moasa m-am mai ingrastat cu 2 kg ( asta imbracata gros, eu zic ca mai mult de jumate de kg era pulovarul, asta ca sa ma consolez). Tensiunea imi era la 150 cu 80 , m-a mai tinut acolo si mi-a mai scazut.
Si ca sa vedeti cat de tampit e ginecologul la care umblam, dupa ce ca nu mi-a mai dat `programare la el , ca nu mai e cazul, ok, dar trebuia sa imi faca derivare sa ma trimita la spital in ultima luna sa ma monitorizeze acolo, idiotul nu mi-a facut .Eu habar nu am avut ca asa se procedeaza. Cand mi-a zis azi moasa am ramas masca. Acum incearca ea sa imi faca, sa vedem , ca e perioada asta de sarbatori cam naspa. Deci cretini peste tot.
Pt fetele care se ingrijorau cu streptococul B, e chiar asa problema cu el ? Mie mi l-au gasit , dar au zis ca nu e problema , doar in momentul nasterii o sa imi dea un antibiotic. Parca Catalina se stresa , da nu mai sunt sigura
Irina felicitari pt grasulin, vezi ai grija cum te programeaza Monica la nascut. Da-te bine sa nu fie in weekend
Azi mi-am facut salata de ciperci cu putin usturoi, si am crezut ca mor de stomac. Ca sa ma ¨¨dreg¨¨ m-am dus sa imi iau o sticla de cola si niste cioco, ca ce aveam acasa nu imi placea .
In seara asta am dezghetat si frigiderul si l-am spalat.
Giova sa stii ca la mine nu se vedea pagina labartata, era ok.
Maraki, bafta pe maine. Era mai bine daca te lasau sa manici ceva dimineata. Eu cand l-am facut, mi-au zis sa mananc la 7,30 si m-am dus sa beau glucoza la ora 9. Tin pumnii sa iti iasa totul bine.
Denisa
Diana
Florinini
Ursoaica , am citi mesajul, dar dupa cum vezi eu intru doar seara, asa ca nu am putut. Cred ca acum nu mai are rost sa-l modific ca doar suntem la alt capitol , sau ?
Bombonica

Ana 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Ioana, felicitari pt bebelinul frumos si pt optimismul tau!!!

Ana 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput