Mamici de ianuarie- februarie 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Burtici,
Am venit si eu, nu am rezolvat nimic din ce cautam, m-am plimbat un pic cu anasa si fetitza ei cea mare.
Acuma maninc o supa, apoi am de cusut o husa=10 min si apoi s acalc rufele emmei si apoi vreau s aies iara 40 min pina la un magazin sa cumpar iaurt si sa verific ceva, sa vad cum ma simt, dc nu maine sigur, ca diseara am si cursul-ultima sedintza- Daddy class- cum pot ajuta taticii si alte amanunte.
Irina -sa ai spor la bucatarie si ai grija cu geamurile, ca asta inseamna ca vine Mario mai devreme.
Si eu vreau sa le curatz dar incepind cu 6-7 ianuarie si dc vine Emma asta este.Eu stiu de la persoane patitze ca efortul excesiv si caratul ajuta la declansarea nasterii si in general la un travaliu rapid-vezi cazul IneiDar nu e o regula, for sure.

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Astery- ma bucur ca esti mai bine cu piciorul, si ca maam ta e ok, ia-o incet si zic sa mai vb cu doctoritza ta ca eu stiu ca amniocenteza se face dc triplu test nu iese bine,deci triplu test fa-l ca se face si dc nu ai 30 de ani si e bun si ala si amniocenteza nu e eobligatorie mai ales ca va iesi bine triplu test.
Ralu- sa-ti fie de bine rrozul, Daniela tu ce mai invarzti azi?

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ioana, am vazut si ultimele poze. Pupam pe Razvanel care e un dulce si un frumos. Sa creasca baiat mare si mamai si tati sa fie mandri de el.
Irina, uite ca ai si tu un grasunel. Deci sa inteleg ca o sa ai activitate seara pana prin ianuarie.
Giova, daca mai pui pe inca un rand capitolele, probabil nici la mine nu se va mai vedea labartat. Dar oricum pe mine nu ma deranjeaza labarteala asta, rezit o pagina.
Azi ar trebui sa ajung pe la banca inainte de serbarea mandrei, dar nu am nici un chef.
Mai revin.

32+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Denisa departe de mine de a face efort asta doar ca sa il scot pe bebe. Lasa sa stea ca statea tare misto si nu cred ca i_ar place sa il deranjez. Plus ca nu as suporta ideea ca din cauza mea copilul meus_a chinuit sa vina pe lume si asta pt ca asa mi_a venit mie. Lasa ca vine el cand are chef. Din cate am vazut eu ii placea.
Astery ce doctorita nebuna dar bine ca s_a potolit si ca ati ajuns la un consens. Ai sa vezi ca o sa fie bine. vb din timp pentru anestezie ca sa stii o treaba.
Daniela bafta maine la eco . Sunt curioasa ce o sa inteleaga Robert mai ales ca e prima data cand si vede printesa.
Plec la bucatarie sa vad ce face supa.
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

buna,burtici!!
Maraki,daca tot ai arsuri incearca sa mananci fructele fara coaja sau pielite.eu curat tot,si pielita la portocale si mandarine si vad ca nu ma mai supara stomacul asa de rau,desi ma privez de cateva vit in plus.in schimb nu prea stiu ce sa ma fac cu gazele si am mai baut niste ceaiuri care mi le-a recomandat la plafar.
IOANA nu-mi vine sa cred ce repede te-ai refacut,parca ne mai incurajezi.ma bucur ca si tu si bebe sunteti bine.sa dea Domnul ca toate fetele sa aibe o nastere usoara si refacere rapida.
si eu ma duc la cursuri prenatale si aflu o gramada de chestii.de exp.daca alaptam putem sa uitam de biberoane si suzete,pt ca altfel bebele o sa refuze sanul.mai bine dat laptic cu seringa sau cu un paharel decat cu bibe.si nu are nevoie de apa sau ceai pana la 6luni daca e alaptat corect.si alaptat la cerere nu dupa orar.
mirelutza34+

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Nu mai invart nimic Denisa, doar mananc si am arsuri! Cam neplacute aceste stari dar nu renunt la ce-mi place, plus ca am observat ca arsurile se manifesta mai ales cand stau intinsa, ca sa nu mai spun ca deja pe partea stanga imi vine sa vars, bleah! Azi am gatit caneloni si clatite cu branzica! buune...am fost si eu harnica
Fructele ma omoara ca-mi provoaca aciditate! Nici sucurile nu le mai suport!

daniela 32 fix

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara fetele!
In sfarsit, IOANA si-a facut mila de noi si a intrat! Ma bucur ca-i bine si ea si Razvanel!
IRINA vazusi ca am avut dreptate si are MARIO cel putin 3 kg? Si ca sa-i puna capac, ti-a "mutat" DPN-ul pe 8 ian. odata cu al meu Parca ti-am zis eu ceva de 42 saptamani,nu? Daca functioneaza meniul...da-i inainte !
Eu am fost la mami si m-am cantarit...SURPRISE ! 68 kg fara bocanci!!! Dar cum de obicei al ei arata cu 2 kg in plus ,inseamna ca am de fapt 66 kg, iar daca mai scad hainele groase...sa zicem 65 kg. Pai la ginecolog si la doctorita de familie aveam saptamana trecuta 65,5 kg ...cu bocanci cu tot - am zis eu 64 kg curat.
In concluzie eu zic ca am mai pus 1 kg saptamana asta!!! DECI 13 KG IN PLUS PANA ACUM!!!
In rest, am mai fost sa-i cumpar la tanti aia ce tot venea in vizita un cadou pentru nepotica de 6 luni,i-am luat un ursulet portocaliu cu sapca si fular albastre si care cand il strangi de incepe sa cante! Am dat de ea la mami...o ajuta la curatenie...daca tot nu are chef de stat acasa singura,femeia
GIOVA la mine e mai super...toate paginile sunt labartate
Va las acum, intru mai incolo ca am de facut niste urgente!
la toate!

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Stiti ce as vrea eu? tare mi-as dori sa evit aceste biberoane si suzete daca ar fi posibil, adica sa alaptez cat oi avea de la san si dupa aceea de la 6-7 luni sa-i dau cu lingurita! Credeti ca-i posibil?

daniela 32 fix

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Dana- normal ca e ok de l a6 luni s aii dai cu linguritza , del a4 luni se introduccerealele cu lapte si apoi pasatele, asa ca la 6-7 luni maninca clar cu linguritza bebe si de la san mai putine mese, noaptea si dimi si seara la cuclare dc ai lapte.
Moni- bravos, care e meniul ep ziua de azi?
Am plecat sa calc hainuztele, dar revin!

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am fost si noi la o plimbarica prin piata Operei. E frig, dar e atat de frumos....

M-ati omorat cu pag. labartata
Incerc sa pun cap. pe mai multe randuri, dar tind sa cred ca alta o fi cauza, care ...HABAR N-AM!!!!

gio si bb Marco 35+

Mergi la inceput