Mamici de ianuarie- februarie 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 4
irinadum spune:
Giova stiu de treaba cu apucatul de facut treaba dar dupa cum zicea stresatul meu de doctor mai e de asteptat . Oricum nu am facut mare lucru ca am luat mereu pauze. Sa stii ca si la mine s_a labartat pagina dar parca acum ca inainte nu era, dar nu ma deranjeaza.
Janine dar a fost tare faza ca am fost pe jos de ras.
Toanca nu e greu deloc chiar e primul mesaj nu ai cum sa nu le vezi.
Irina 38+
utocatalina spune:
Fetelor am o pofta de un tort de bezea cu crema de ciocolata
...nu stiu ce o sa ma fac dupa nastere ca va trebui sa renunt la ciocolata si o sa-mi fie extrem de greu!
ca eu pap in fiecare zi cel putin jumate de ciocolata, daca nu chiar una intreaga!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
34 + 4 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

ralirali spune:
Na, ca m-am vospit si eu cu putin roz sa fiu in ton cu fetitza
..valeu, daca iese baiat ce ma fac cu atata roz in jur
?
Mai fetelor, eu nu vad nimic labartat.
Janina, nimic nou la orizont.
Giova, te-a luat si pe tine harnicia? Eu chiar la geamuri nu ma incumet, o astept pe mama dupa ce vine bebe si atunci o pun si la geamuri...acum le acopar cu perdele si nu se vede
.
Ralu 36+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
Ingrid S spune:
Ioana, ma bucur ca te simti bine, abia astept povestile din spital, mai ales cat, si la cine ai cotizat (sa mai fim si noi la curent cu preturile). Sa-ti traiasca bebele, e dulce foc!
Giova, daca ar fi nasterea dupa cheful de curatenie, eu sigur nasteam la 3 luni! Acuma, dimpotriva, m-a apucat o leneee...mai ales cand o vad pe cea care face curatenie cum se misca prin casa!![]()
Eu mi-am spalat si calcat toate hainutzele copilului si le-am pus deja in sertarase. Acum mai raman "doar" cosmeticele, sterilizatorul si biberoanele. Si dupa aceea...pot sa stau linistita si sa astept..
Ingrid S
30+
irinadum spune:
Gata nici la mine nu se mai vede.
Raluca sa iti fie de bine... rozul. Eu ma apuc sa sterg geamuri maine poimaine ca nu are cine sa ma ajute mai ales acum 
.
Gata am plecat la bucatarie sa vedeti ce repede ma intorc ca ma ia cu capul cand ma gandesc sa fac treaba.
Irina 38+
Giova spune:
Ralu eu le fac numai la sufragerie si bucatarie. In dormitor deloc. Poate cand vine mama la mine, vorba ta.
De era zapada, batea Clau covoarele pe zapada afara, dar asa cu aspiratorul si gata.
Ieri am dat comanda de praji la mama si la soacra.
Eu fac sarmale si alte chestii, dar nu ma voi omora cu foarte multa mancare. Musafiri nu vom avea, decat pe vara-mea cu prietenul.
gio
si bb Marco 35+
Bee spune:
Am venit si noi de la plimbarica si am zis sa va scriem. AM umblat o ora jumate si a fost tare bine.
Ioana, ma bucur ca sunteti bine. SA creasca Razvanel maaare, ca tu o sa scapi rapid de kilograme, mai ales daca alaptezi!
Denisa, pai noi la numele Fetitzei ne-am hotarat de la 15 saptamani: Ana Teodora. Dar nu-l pun la semnatura........din superstitie?
Ingrid, sa-ti fie de bine masajul.
Bee
si Fetitza
marchplayer spune:
Giova, nici eu nu stiu de ce se vede labartata la mine prima pagina. Este pt. prima oara cand mi se intampla iar eu tind sa cred ca este din cauza programului Opera cu care intru incepand de astazi ca idiotul care mi-a reinstalat win aseara s-a gasit sa-mi dea prioritate la Opera in detrimentul Explorerului. Damn!!! Deci eu cred ca este din vina mea!
daniela 32 fix
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
asteryaro spune:
Buna seara, frumoaselor!
Teolinda, felicitari! Sa fie bebe sanatos si sa va bucurati de el!
Ioana, felicitari si sa va traiasca minunea! S-aveti parte numai de bucurii impreuna!
Dragelor, eu n-am mai scris de ceva vreme... intru dimineata, la laptic, incerc sa acopar ce s-a mai scris, si-apoi ma iau de treburi, ma mai odihnesc, iar mai fac cate ceva, mai plec pe la banca, pe la contabila... noroc ca inca sofez!
Piciorul este mai bine, n-am calcat direct pe el, inca mai merg in calcai.
Mama mea la fel este bine, i-a revenit auzul.
La petrecere a fost dragut, doar la plecare am avut o mica problema, ne-a asteptat militzia "dupa colt" si i-au ridicat permisul soferului, cica a baut. Ma rog, ne-a turnat cineva, altfel nu-mi explic. Omul bause cu 48 de ore inainte. Cred ca aveau fiola pregatita... In final, am ajuns cu bine acasa la buzau.
Mi-am gasit doctorita cu care sa nasc, sa traiasca prietenii! O cheama Mogos Magdalena, si este la Polizu si la o clinica particulara din Ploiesti. Luni seara am cunoscut-o. Nu va spun ce morala mi-a facut si ca abia m-a acceptat ca pacienta. In final, s-a imbunat.
Am si eu o intrebare la voi: cate dintre noi cele trecute de 30 de ani si-au facut triplu test si amniocenteza? Mai avea putin si ma lua la pumni, in sensul ca-mi asum riscuri infinite, avand in vedere varsta... De parca avortul este asa, o chestie simpla... Eu, de emotii (caci m-a luat plansul) n-am mai putut sa vorbesc, sa-i explic ca responsabilitatea este in totalitate A MEA SI A SOTULUI. Bine ca a trecut cu bine.
Inca nu stiu cum o sa nasc, deoarece din cauza multiplelor hernii pe care le am la coloana vertebrala, este posibil sa nu mi se poata face epidurala pt. nastere naturala si atunci facem cezariana cu anestezie totala. Asta va hotari anestezistul, atunci pe loc. Plus ca am si astm bronsic...
Am rugamintea la fetele care nasc la Polizu sa ma lumineze si pe mine in privinta bagajului de spital, scoruri si a altor chichite... orice info este pretioasa. La fel, ce voi afla si eu, "vars" aici, cu voi. Multumesc anticipat.In rest... e relativ bine.
Sper ca sunteti bine toate.
-ici pentru toate gravidutele!
Kiki
32w
http://community.webshots.com/user/astery100
marchplayer spune:
Ioana, ne bucuram pentru tine si pentru razvan nazdravan! Deci asta urmeaza: stam numai cu bebe, adio timp liber..nu tu un chat nika!
Irina felicitari draga pentru mario grasan si care vrea sa stea mult de tot in burtika.
daniela 32 fix
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos