Mamici de ianuarie- februarie 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Fetelor unde gasesc pozele cu Razvanel ca am intrat pe site-ul nostru comun, dar nu stiu unde sa caut

Toanca si Matei Alexandru 35+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Irina cica femeile inainte sa nasca, au chef de curatenie. Deci sa ne asteptam......

Toanca e in mail-ul nostru comun. daca nu ai adresa si parola zi-ne si ti le trimitem.

gio si bb Marco 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Toanca sunt pe emailul comun si nu pe site , dar tes fatuiesc sa incerci altadata pentru ca merge foarte greu pentru ca probabil toata lumea le acceseaza.
Ma duc sa vad ce se mai prinde de mine.
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ioana ma bucur ca te refaci repede si abia astept sa vad pozele...acum intru!Eu am stat in pat 2 ore ca ma durea burta rau si acum imi fac ciupercute la gratar!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 4 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Fetele, am mutat pozele pe contul comun la photos sa ne fie mai usor. Mai lipseste una, ca a mers f greu, dar ii dau eu de cap.
Aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/bebeianfeb/album?.dir=9697&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/bebeianfeb/my_photos

Ralu 36+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Sunt acum pe emailul nostru comun, dar nu stiu unde sa le caut ca in INBOX nu vad nici de frica

Toanca si Matei Alexandru 35+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

L-am vazut...sunt super...Razvanel mic este scump foc...

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 4 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ziua buna gravidutze.
De vreo ora va citesc si m-a luat un somn...Aseara am dormit tare prost, nu din cauza burtii ci din cauza unor "ciori" de vecini, scuzati expresia dar inca sunt plina de nervi, care urlau si rageau ceva de speriat. Am vrut sa chem politia, dar m-a calmat sotul. Acum sunt nauca de somn.
Giova, incearca sa pui numerele capitolelor pe mai multe randuri, vreo trei sau patru si asa nu cred ca se mai labarteaza pagina.
Ioana, ma bucur mult ca te simti bine si totul a decurs bine.
Fug sa ma intind.
Pupici.

32+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Fetelor am reusit sa vad pozele cu Razvanel (am facut forward la mail catre alt inbox) e foarte frumos! Dar e mic de tot! Mi s-a facut frica... of... cum ma descurc eu cu bebe?
Rali cum mai stai cu ... semnele?
Irina bravo pentru vestile bune!

Cred ca ma duc si eu spre casa, mai intru daca gasesc calculatorul liber!

J 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Diana le-am pus pe 3 randuri.
O astept pe Maraki sa imi dea verdictul. Ca sa pot sa-l trimit pe mail-ul comun.

Am spalat geamul la sufragerie:exterior si interior, maine fac cel de la bucatarie.

gio si bb Marco 35+

Mergi la inceput