Mamici de ianuarie- februarie 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Maraki- bravo, eu nu am luat decat 3 bibe, stiu ca nu se recomanda ceai deloc pina la 3 luni,asa e aici si o sa respect ce mi se spune aici de medic, asistenta( dc instinctul imi izce si altceva, normal ca o sa fac), si sper sa nu am nevoie de bibe pian la 3 luni cel putin, apoi ii voi introduce clar, cate un pci ca la 4 luni jumate mergem in Ro si acolo voi avea nevoie, normal c ao sa mai iau apoi si eu bibe in fctei de ce cantiatate maninca, ale mele astea sunt mici de 200-260 ml.A si vine mama pe 12 ianaurie pian ape 26 martie, deci in perioada cea mai grea voia vea ajutor, de aia vreau s alaptez 100%.
Moni- ai plecat la treburi?
Ursulina tu ce faci?
Daniela nu te-ai trezit?
De Dana ce mai stitzi? Sper ca este biensi ea si Oana si Sansana

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Aoleuuu ce ma enerveaza nesuferitul de Gioanaasta la banii lui nu poate sa isi puna dintii de jos? Eu de cate ori il vad la tv am impresia ca are plastic roz in loc de danturadaca vreti sa vi se faca rau uitati-va la realitatea tv ma duc sa ma pregatesc sa mergem la cumparaturi, am o leneeeee.....

34+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Scumpele mele va sarut si va imbratsez din tot sufletul!
Stiu ca sunt o nemernica ca nu am scris de atata timp dar toata ziua ma minunez de ingerasul meu, plus de asta inca nu am voie sa stau in fund asa ca mai este putin....Intre timp scriu povestea nasterii!
Va multumesc din tot sufletul pentru telefoanele, mesajele si mailurile de incurajare. Ati fost extraordinare!!!
Noi suntem bine, crestem, papam san cam la 3 ore- 3 jumate (alimentam la cerere). Eu ma simt excelent, chiar ii spuneam aseara lui Cristi ca daca nu ar fi minunea din patutul de lamga mine nici nu as sti ca am nascut.
Singurul lucru care ma supara sunt coastele, am febra musculara cum s-a urcat nenea doctorul pe pmine sa il impinga pe Razvanel-Somnorel, care aproape ca dormea cand s-a nascut (la fel ca si mamica lui, pe care Mialginul a facut-o sa atpeasca pe masa de nasteri intre contractii!)
Epiziotomia s-a vindecat excelent, este doar o dungulitza mica roz, am avut doar 4 copcii externe, nu m-a durut niciodata, doar in a 6 zi ( ca 6 zile am statin maternitate) m-a strans putin, pana mi-au scos firele. Pana in 15 ianuarie am voie sa "O" folosesc doar pentru pipi (asa zice nenea doctorul). Nasterea a fost excelenta, personalul medical de asemenea, totul a fost super pana m-am mutat din sectia ginecologie la nou-nascuti, unde a fost un cosmar. Dar e o poveste lunga si o scriu separat. Sper sa apuc zilele astea sa o trimit.
Dupa ce m-am dat jos de pe masa de nasteri m-am urcat pe cantar si aveam 78 kg (inainte de nastere aveam 82!!!!)
Azi aveam 72, deci mai raman 12 dse dat jos. Vreau sa va zic ca arat super (mi-au murit laudatorii, in sensul ca am burtica la fel ca la 2 luni de sarcina, poate mai mica, iar de sambata vreu sa ma si strang putin cu un brau din ala ptr lehuze.
Am trimis niste poze cu Razvanelul in contul nostru comun.
Va pup si intru cat pot de repede, acum fug sa hranesc MINUNEA!

Ioana lui Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Bee- dc nu mai poti sa conduci e ok, eu mai pot si sper sa o fac pina la capat, mai putin cand merg la spitalSi eu ma mai panichez cu sotul, nu stiu de ce, ins chimb eu cand conduc o cam tai, cum sezice, dc soseaua imi permite mai gonesc uneoridar nu am risc..
Hai sa-ti trimit putina zapada sau vin-o in vizita oricand, dar cu fetitza, da?V-ati hotarat la nume?
Astery- esti bine?
Bombonica nu te-ai trezit inca?
Irina- te-ai apucat de gatit?
Eu in 20 min plec sa rezolv niste treburi si cred ca o sa revin dupa 7 seara la voi.

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Ioana- felicitari pt ca MINUNEA creste si maninca bine si tie pt ca ai fost curajoasa si pt o asa refacere rapida.
Stai linistita si scrie cand potzi, important e sa fitzi voi sanatosi si sa manince
Va pupam si numai bine!

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Ioana ce bine ca ne dai vesti! Abia astept sa ne povestesti totul!

J 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Mama fetelor......cat ati scris....
N-am intrat cateva ore si ati scris, nu gluma.
T_Ioana, felicitari pentru baietel; abia il astept si eu pe al meu

Toanca si Matei Alexandru 35+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Buna sa va fie ziua la burtici!

Ioana , super ca ai scris si e minunat ca va simtiti bine! Asteptam cu nerabdare povestea nasterii tale amanuntite (ce nu ti-a placut dupa ce te-ai mutat? cam cu cat ai cotizat prin maternitate?)

Giova la mine pagina nu e labartata, chiar se vde foarte bine

M-am uitat la inceputul capitolului, ar cam urma Irina, Ank, Bombonica....asta daca nu ne fac surprize, surprize alte burtici
Ank n-a mai scris de mult timp, o fi bine?

Noi mergem maine la control si la ecografie sa vedem ce ne mai zice nenea doctorul, o sa mai vin vineri la birou si apoi sunt IN CONCEDIU!

Sper sa mai vorbesc cu voi, aveti un apetit la "vorbit " si la scris ceva de groaza, umpleti pagini dupa pagini; asta inseamna o stare de spirit foarte buna, tineti-o tot asa

Va pup,

Iulia 31+ ,Alex nazdravan (09.05.2000)

albumul meu
eu la 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Doamne IOANA ce frumos e!!!!!
Sa va traiasca si sa aveti parte numai de bucurii de pe urma lui.
Asteptam cu calm povestea nasterii.

Nu stiu de ce la Maraki si Daniela li se vede pagina labartata. Am devenit obsedata de chestia asta acum.

gio si bb Marco 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ioana cat ma bucur ca ai scris si ca e totul ok. Nu am apucat sa vad toate pozele ca se incarca greu insa Razvanel e frumos tare. Ma bucur ca tu te simti bine si imi doresc sa ne simtim toate asa ca tine. Si nu te chinui cu povestea nasterii ca acum ai tot timpul din lume sa ne spui. Cand ai sa ai timp. Te pupam si te asteptam cu drag.
Fetele din carnatul de lista pe care o aveam ieri d efacut am aspirat toata casa si am spalat o tura de rufe acum ma duc sa fac baile , sa bag rufe si apoi vedem ce fac cu bucataria si cu vestita ciulama.
Irina 38+

Mergi la inceput