Mamici de ianuarie- februarie 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Monica , nu-i acelasi lucru cand ai acum contractii cand bebelusa e in apa, cu cele cand ai pierdut apa, si nu mai are un mediu care sa ii atenueze, si vin peretii aia pe ea sa o stranga

Ana 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ursoaica acum citeam si ma intrebam ai zis ca la nastere naturala iti iese si pe gura si pe fund. Ce iti iese frate pe gura in afara de urlate si injuraturi?
Monica si pe mine m_a durut azi cand ma apasa cu porcaria aia. Cred ca fiind bebe mai mare nu mai poti sa ii apesi asa usor prin cap ca doar nu il are de guma.
Ana asa e cu teoria dar acum cred ca tine de fiecare cum se poate abtine sau mai bine zis controla daca se poate. Lasa ca vedem noi care si cum.
Ursoaica 400? Pai creca luai un Tico si il mutai din loc.
Denisa sa ne spui de curs maine ce va mai zis la cursul final doar sa nu nasteti pe acolo.
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Aha, buna lamurire Moni-Ursulina asa sa faci, sa le batzi ep toate acolo in spital!
Moni- pai o noapte buna si sa gasesti maine covor!
Ursulina si tu ai disparut mai?

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA si la noi a iceput sa ninga,deja e tot alb si nu se opreste! Maine cred ca ies sa ma plomb prin zapada! Am luat cizmele lui mami azi,ca pe mine ma mai incap doar bocancii si pana ma inchei la ei ma apuca contractiile
Pai mai stau si eu putin atunci,mai citesc presa pe net si merg sa dau drumul la apa,mai bine fac o...baie!

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Si cum e sa te plombi in zapada , Moni ?

Ana 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Denisa nuuuu, am gasit un subiect interesant si citeam si pe acolo daca pe aici este curent...
Irina ma refeream la mancare, dar buna ideea si cu injuraturile.
Monica acum am inteles.

poze pisoi
Ursoaica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANA am vazut prea tarziu da' ma asteptem la IRINA...i-ai luat-o inainte de data asta

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mai e ok cu greselile de tastare sau inversarea literelor, fitzi intelegatoare ca asa li se intampla la gravide,e la fel cum unele au probleme cu neuronul, de, nimeni nu e perfect
Ana tu ce mai maninci, eu am bagat o cioco de la 45gr si apa si ma pregatesc de plecare, sper sa gasesc ulei de in, am inteles ca e cel mai bun in materie de constipatie, va zic maine dc functioneaza

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monica am vazut_o stai linsitita ca nu imi scapase dar eram ocupata dar lasa....
Ursoaica da zi_ne si noua unde e subiectul ca si asa ma uit la luna.
Irina 38+

Mergi la inceput

Eu nu mai mananc nimic, ca m-am spalat pe dinti. Da asa as manca niste covrigei , si cred ca ma si duc sa ii iau. Na ca m-ai provocat Denisa

Ana 35+

Mergi la inceput