Mamici de ianuarie- februarie 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Mananc covrigi, care de fapt sunt un fel de paine uscata fara sare, nu sunt dn aia veritabili, da ma consolez. Pot sa ma mai spal odata`pe dinti

Ana 35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Denisa cand ai sa intelegi ca glumim cu greselile?

Ursoaica da si mie sa citesc nu fii egoista.
Monica am bagat acum o ciocolata mare cat cas asi alba in plus dc ma apuca ceva ...................
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu am terminat cana cu lapte de-o vreme si m-am apucat iar de batonul de ciocolata (mi-a luat 1/2 kg ) si completez cu apa minerala!
Apropo de apa, plec sa ma scufund,nu stau mult ca nu am lasat apa prea calda.Mai revin dupa vreo 20 de min.probabil, sa vad daca a mai ramas careva!
Noapte buna la cine se culca!
URSULINA spor la ...deschis capitolul!

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Seara' fetelor !
Irina felicitari pt. bebe Mario grasutz si sper sa vina inainte de 28 ! Tu ce zici ?
Eu v-am citit azi dar pe reprize ca am avut o lene teribila si nici acum nu mi-a trecut parca-s cazuta in cap...
Acum ma mai pastrez si eu ( vorba vine) pana pe 28 ca nu vreau sa ma apuce inainte , asa ca nu fac nik toata ziua dar de obosita sunt rupta chiar nu stiu de ce ...

www.GlitterMaker.com/created/7577927.gif" target="_blank">Bombonica-O mamica nerabdatoare 36+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Imi place ca v-ati dat toate la ciocolata cand or sa urle bebeii nervosi o sa stiti pe cine sa injurati

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Burtici v-am pupat, si somn usor, am plecat la curs!
A domani!

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Pe maine Denisa !
Scufundare placuta Monica!

Ana 35+

Mergi la inceput

Daca ar fi adevarat ca " te apuca harnicia " inainte de nastere pai la mine e departe tareee , nici nu sunt in stare sa ma misc prin casa Ca tot vorbitzi de mancare m-a apucat azi o pofta nebuna sa mananc paste si cum nu aveam prin casa m-am dus la restaurant de una singura ca nu am avut companie si sa vezi ce se uita chelnerul saracu la mine de ziceai ca m-a adus vantul , singura si amarata dar mi-a satisfacut pofta
Sper sa nu mai am pofte de astea ca-i tare nasol sa mergi de una singura dar nici nu ma risc sa stau si sa salivez ...

www.GlitterMaker.com/created/7577927.gif" target="_blank">Bombonica-O mamica nerabdatoare 36+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Salutare Bombonica !
Ursoaica deschizi capitol , nu ?

Ana 35+

Mergi la inceput

Helloooo mai e careva prin zona? Sau m-am trezit la spartul targului...

Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput