Mamici de ianuarie- februarie 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 13
Ursoaica spune:
Ana si eu
.
Eu am zis ca o sa imi cer scuze daca cumva dau vreun picior la vreuna pe acolo (mi se face mila de pe acum, pt cea care v-a incasa asa ceva de la mine) am vazut ca iti sprijina picioarele, dar cred ca la faza asta o sa-l cheme pe sot de afara si o sa treaca peste toate regulamentele. Nu de alta dar (ma laud
) impingeam inainte de a ramane gravida 400kg, deci va dati seama ce poate sa tina contra o mana de om ... ca numai dintre acestea am vazut pe acolo.
poze pisoi
Ursoaica
37+

maraki spune:
Fetele ma duc la somn ca la ora 8.00 trebuie sa fiu la test
Va
sa aveti o noapte linistita![]()
p.s. Ana macar sa poti avea controlul atunci cand ai contractiile alea grele
34+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Ursoaica spune:
Monica si pe mine ma doare mai ales pe lateralele burtii.
Maraki ulei de ricin, pt ce?
poze pisoi
Ursoaica
37+

Denisam spune:
Wow burtici,mai aveti un pic si terminatzi capitolul, vad c amaraki mi-a tinut locul
va d cati trecut la chestii serioase despre nastere,cum zicea Ana, sa nu ii dea vreun picior, auzi![]()
Maraki-bafta la test si du-te calma ca va fi bine totul
Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ursoaica spune:
Monica de ce
? Ca eu sunt tare de cap la ora asta, tradu te rog.
poze pisoi
Ursoaica
37+

Ana_m spune:
Ursulina

Maraki, stiu ca vreau sa par poate tare, eu care nu rezist la durere. Vai de capul meu. Dar cel putin am sa incerc.
Bafta pe maine
Ana
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
monica70 spune:
ANA pai ma gandesc atunci ce stresata trebuie sa fie biata bebelusa daca toata ziua mi-a fost burta beton! Ma gandesc ce-o strange! Si pot lua si No-spa si gynipral ca totuna-i!
UAUUUU ca s-a trezit si cred ca se da peste cap acum!!!
Cred ca merg si eu la un dus si plec mai iute la culcare ca maine vine handicapatul ala s vedem ce naiba face! Si dup-aia merg cu mami la Practiker sa vedem de covor pentru camera de zi....mie mi-e tare comod cu parchetul (mocheta ma scos-o de cand cu mobila noua) dar n-ai cu cine vorbi!!! Vezi doamne, or sa vina multi in vizita...cum sa stau fara covor???
MONI 36+ si bebelina DIANA
Denisam spune:
Monica si eu te intreb ca si Ursulina..de ce
Nu am fugarit sotul, doar a mincat, ne-am uita un pci al stiri ca zic astai ca vin 25cm maine si eu treb sa ajung la medic si il incearca o raceala ,asa ca nu il fugaresc pina nu ii trece.
Mai stau juma de ora cu voi si sa bag nsiet acte, c ami-au venit hartiile de la banca si apoi o sterg la cursul prenatal-Finalul!
Irina unde esti, sa inteleg ca Bombo si Florinini sunt absente?
Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
URSULINA pai
imi si imaginez ce tai-bo
le tragi la alea prin matern! Macar trage-le pentru tot ce fac nasol la altele ,razbuna-ne 
MONI 36+ si bebelina DIANA