Mamici de ianuarie- februarie 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 12
Ursoaica spune:
Nu am fugit sunt aici.
Si uite m-a fulgerat un gand.
Voi va ganditi daca ne apuca noaptea cu cat mancam noi cum mai facem anestezia, cum mai nastem?
Cred ca o sa ne dam si sufletul afara cand o fi, numai sa avem stomacul gol.
poze pisoi
Ursoaica
37

irinadum spune:
Monica omul si_a dat seama dupa eco una la mana ca a zis ca sta domnul bine merci cu picioarele in stomacul meu iar capul e jos insa nu suficient ca si cum nu e pregatit . Ca sa nu mai zic ca de cum m_am dezbracat m_a paucat de sub piept si apoi apus mana deasupra liniei pubiene si a zis ca "uite cat e de lung si inca nu e coborat cum tebuie". Deci imi luase copilul de cap si picioare
. Bun. Dupa eco a trecut la bagat degetul. L_a bagat de ma tot intrebam unde naiba mai intra si a zis ca o e ok dar nu e pregatit . L_am intrebat dc e deschis a zis ca nu. Dupa care ne_am pus la barfa si mi_a spus ca e ultima programare si ca normal dupa calculele teoretice tre s anasc pe 25 ei iau ca marja 28 dec. Deci d cnu nasc pana pe 28 sa vin fara programare dimineata ca ma vede o moasa si ca trebuiesc monitorizata la 48 de ore si ca nu te lasa mai mult de 10 zile peste 28.
Dar asta nu inseamna ca nu pot naste asta seara deci dc observ ceva ciudat scurgeri ; pierderi de lichid, copilul nu misca ca de obicei tebuie sa vin imediat ca este o moasa mmereu. Si mi_amai dat analize la sange iar plus maine bazinul.
Irina 38+
maraki spune:
Ursulina prietena mea a facut si kk cand se scremea sa iasa bb
Era si deranjata la stomac
Tu te referi la cezariana?
34+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Ana_m spune:
Pe aici Monica. Cum am spalat frigiderul, la final am dat cu o carpa cu apa cu oet si m-am stropit in ochi cu otet .Acum mi s-a inrosit si ma doare
. Orbesc de la otet ?

Ana
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
irinadum spune:
Maraki vomiti vomiti asta este a doua zi nu te mai duci ca o sa iti dea mai mult.
Auzi da daca esti deranjata la stomac chiar atunci?
Ana spala cu apa rece.
Irina 38+
Ana_m spune:
Apropo, ca zicea Maraki de facut kk. Sa stiti ca au zis ca e absolut normal si nu se intampla nimic. Inseamna ca lucrurile merg bine, si copilul iese. DEci sa nu ne mai facem atatea complexe. Da eu sunt prima care moare de rusine.
Ana
35+
Ursoaica spune:
Maraki la amandoua:
- daca nasti normal iti iese si pe gura si pe fund am auzit ca faci si pisu';
- daca este cezariana anestezia este posibil sa nu prinda sau sa iti vina toata mancarea inapoi si sa te tii...
Si plus de asta cred ca o sa ne simtim atat de pline si de naspa cu mancarea in burtic ca ... o sa ne apuce nervii si mai rau ... rau de la nastere, rau de la stomac...brrr... ce o sa mai tragem.
poze pisoi
Ursoaica
37+

monica70 spune:
ANA n-are nimic,da-i cu apa rece! Si eu sunt toate rosie la ochiul drept,am simtit azi ca ma deranjeaza ceva,am crezut ca-i o geana...nustiu ce m-a iritat! Dar o sa iau un rand nou de lentile de contact si oricum pe acasa port ochelerii,sper sa-si revina in cateva zile!
La cezariana trebuie sa fie stomacul gol,normal ar fi sa fie programata si sa nu mananci cu o dupaamiaza inainte...
IRINA tot e bine ca macar ti-a zis cate ceva! Dar eu ce sa zic? In afara de nr. de teelfon ...n-am nici un indiciu 
Si in plus m-a durut tare rau pe unde m-a apasat cu chestia aia de la eco...e normal,pe voi va doare ??? Mai demult nu ma durea deloc!
MONI 36+ si bebelina DIANA
maraki spune:
Ursulina cand am nascut eu imi era o foameeee..si cumparasem niste covrigi iar intre contractii mai luam o gura si mancam
Ma grabeam sa mestec pt. ca aveam contractiile alea nasoale unde nu ma abtineam si urlam de ma auzea tot spitalul, nici o secunda nu mi-a venit mancarea inapoi
plus ca inainte de asta bausem si o cana mare plina cu ulei de ricin![]()
34+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Ana_m spune:
Si inca ceva. Ce ne-a zis ieri la curs. E foarte important sa te relaxezi intre contractii. A trecut contractia, nu te mai gandi la ea, relaxeaza-te , gandeste-te la ceva frumos, nu te gandi, vai cat de rau mi- a facut, vai ce va fii la urmatoare. Oricum va veni. E foarte important sa fim relaxate, ca uterul sa se relaxeze, e doar un muschi care se contracta. Si daca il lasi sa se relaxeze si dilatarea va fii mai rapida, si copilul va fii mai bine. Ne-au zis ca trebuie sa nu fim egoiste si sa ne gandim doar la noi. Sa ne gandim cat de traumatic e pt bietul bebe nasterea. Cu peretii uterului care se strang in jurul lui. E un proces foarte stresant pt el.
Daca 9 luni ne-am ferit de toate , poate si ce trebuia si ce nu trebuia, putem sa facem un ultim efort la nastere.
Adevarul ca de dat sfaturi e foarte usor. Practica ne omoara. Da oricum pe mine m-a convins si mi-a placut tot ce a povestit ieri si am de gand sa aplic .
Na uite cat m-am intins dar voiam sa va zic si voua ce invat eu.
Ana
35+