Mamici Ianuarie-Februarie 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

nicoleta raducu cred ca putine sunt spitalele unde gasesti anestezisti noaptea; si mie mi-e teama sa nu cumva sa nasc noaptea tot din acest motiv.....

Toanca si Matei Alexandru 35+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Pai cit sunt mai aia olandezi...eu nu vreau unul asa si asa...i-am zis lui Dan ca vreau un brad frumos cadou de ziua mea...poate totusi il plateste socru!Sper eu dar cred ca spere degeaba, ca pina acum socrii nu mi-au dat pentru Bia decit un elefant de plus..in rest !

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 4 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Auziti dar la cezariana nu cred ca apare problema cu anestezistii...nasol este la naturala, ca nu stii cind te apuca!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Cata, aia olandezi sunt peste milion; sunt si la 2 milioane daca te tin buzunarele; nici eu nu vreau brad asa si asa .......intotdeauna am urat brazii aia schilozi si vai mama lor.
Zi mersi si pentru elefant; eu n-am primit nici macar atat de la socrii;

Toanca si Matei Alexandru 35+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Toanca, tu vad ca nu vrei sa stai acasuca la caldurica si sa te bucuri de momntele de liniste dinaintea venirii lui bebe.
Vad ca esti bine si nici nu ai pus kg multe pe tine, bravo tie. In schimb eu acum 2 saptamani, deci la 34 aveam aproape 13 kg, si cu siguranta ca o sa mai fie pana la final. O sa vad acum joi ca merg la medic cum stau, si o sa-mi faca si un eco sa-l vedem pe bebe cum e.

Cata, ma bucur ca esti bine si tu, sa sti ca si eu am probleme cu soldurile din cand in cand, dar pe mine ma omoara spatele daca stau mai mult pe scaun. Sa umblu toata ziua si nu am nimic, cum stau jos un pic ma apuca durerea de spate si pana ma urnesc din nou la mers zici ca sunt papusa mecanica.

Florinini si bebe David 35+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Sa le zic mercic pentru elefant? Uite ce le zic......sincer ma asteptam macar sa intrebe acum de sarbatori ce mai avem nevoie...ma gindeam si eu la un sterilizator, un scaun de masina, etc...dar vad ca nici o sansa sa ma bage in seama...si atunci de ce sa zica ca au o presimtire ca nu o sa o prea duc in vizita pe Bia la ei??Immm...hai ca mi-au venit piticii cind m-am gindit la ei!Imi revin

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Fetelor aici sunt foarte scumpi brazii.
Unul la vreo 1,70m- 2m e de la 1.200.000 lei in sus.
Cica astia sunt straini, cei romanesti apar sapt. viitoare.
Eu as vrea sa pastrez traditia si sa-l impodobesc in ajun, ca la mama acasa, dar mai vedem noi, depinde cand il luam.

Stati linistite in ce priveste socrii. Doar sunt facuti din acelasi aluat.
Noroc cu sora-mea, nasa lui bebe si mama, caci de nu luam noi tot. Chiar si bunica-mea saraca i-a cumparat o pereche de papucei. E drept ca nu-mi plac, dar gestul conteaza.
Chiar si cumnata m-a intrebat: eu ce-i mai iau la Marco ca vad ca are de toate?
Dar nu gandeste scorpia nici aia, ca doar multe mai sunt de luat.
Si eu ma gandeam sa-i zic un sterilizator sau pompa de muls, dar la cat e de zgarcita cine stie ce nimicuri lua.
Ma intreaba si soacra si socru de sanatate si de bebe, dar atat, zici ca bebele asta n-are nevoie de nimic.
Nu zic sa mi-l tina ei cu de toate, ca doar e al nostru, dar sa ia si ei ceva.

gio si bb Marco 35+

Mergi la inceput

Florinini tu ai pus putine kg...eu cred ca 18 pina acum...si culmea, cu spatele nu am nici o problema, am avut in trim. I, dar soldurile sunt varza!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Buna dimineata
Ursoaica feliciatri pt fetita, sa ai o nastere usoara
32 fix

Mergi la inceput

Giova macar sa gasesc cu 1.200.000 lei unul misto...eu cred ca aici nici o sansa...asta este, va fi unul fumos si scump cadoul sotului de ziua mea...nesimtitii...o sa ma duc la Gradina de Vara, in Berceni ca acolo aveau si in ghiveci, poate totusi sunt mai ieftini...

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput