Mamici Ianuarie-Februarie 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Neata' fetele!
Ma duc sa citesc.
Ana vezi iti trimit un PM.
Giova ai salvat schimbarile care le-ai facut? A iesit super!

Ursoaica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

"Neatza,.burticute!!!!
Acum am facut si noi ochi...A fost o noapte fara trezit...eveniment!!!!Aseara mi-a picat netul...Culmea..cind am sieu chef de stat mai mult cu voi..imi pica netul....
Aseara vorbeam de spitalul Elias..unde cik daca ai nenorocul sa nasti noaptea..exista riscul sa nu ai anestezist..ca nu prea binevoiesc sa vina...E chestie traita de o graviduta...pacienta doctorului meu....Pe care au apucat-o durerile in miez de noapte..si s-a chinuit la greu pina dimineata..cind au binevoit sa apara anestezistii...Deci medicul a venit...iar anestezistii,nu....
Doamne-fereste.....
Cata..ce matinala esti...
Ma duc sa pap ceva..si vin...
Va pup.....
Nicole si Daria
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

neata fetelor.
Ce faceti?
Eu buineinteles ca am venit la munca.....ca n-am ce face acasa, dar nu cred ca stau prea mult azi ca vreau sa merg in oras sa-i caut sotului cadou de MOS...
Apropo, ati inceput sa va cautati brazi?
In rest, culmea azi noapte nu m-am trezit decat o singura data sa ma duc la buda....lucru care nu s-a mai intamplat de foarte mult timp.

Toanca si Matei Alexandru 35+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza !!!
Ce bine am dormit, cu toate ca aseara m-a luat o durere de burtica in partea dejos, dar cred ca e de la bebe caci asa se impingea si invartea.Poate nu i-a placut ca i-am dat bere, sau ca am baut cam multa Cola ieri? Cine stie.
Maraki bafta azi la testul ala!!! Fara frica!
Irina te asteptam cu vesti bune de la eco. Sa vezi ce baban e si Mario al tau!!!.
Ursoaica nu am mai apucat sa salvez mesajul de deschidere.
Il trimit imediat in mail-ul comun. Oricum, acum nu poate modifica decat Ana si pana intra ea deseara sigur facem un nou cap.
Fug la imbracat, papat si aerisit.
Revin.

gio si bb Marco 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Si acum sa incepem...
Mai fetelor dar voi tare atasate mai sunteti de colegii vostri, ce v-au facut?
Pt fetele de la schimbul 2, mi-a fost atat de rau cu incat mai aveam un pic si dormeam pe buda.
Cine zicea ca asta ar fi un semn? Sper sa nu. Nu vreau sa o iau inaintea Irinei.

Bee nici eu nu i-as fi zis mai lui Irina.
Nu prea dar supor durerea ca doar n-o sa ma bat singura.
Nu te mai agita atata in legatura cu bbita, este supe ca este mare ... bine nu mai mare de 4500g.

Diana iti multumesc mult de tot. M-a ajutat linkul si mi-a adus lamuriri pe care nu le gaseam nicaieri.

Ralu revenind la durere ... acea durere si anume cea provocata de cea mica, o sa fie cea mai placuta durere din lume pt mine. Tinand cont ca o voi da nastere la 2 parti unite in una singura ... o mogaldeata, nu cred ca voi simti mare lucru sau ca imi voi aduce aminte.

Janina esti tare.
Sa stii ca sunt buni si pisoii ca stiu sa toarca si sa se alinte.

Irina esti cea mai tare bucatareasa .
Si daca nimeresti si un roman printre cei din personalul medical?
Daaaa sa stii ca sarbatoream pe buda stricata rau la burta.
Irina si Monica ati ras cand am facut eu cartofi copti inloc de fierti ... stiti voi la ce ma refer...

Giova pai tu nu stii ca de aceea proprietarii isi inchiriaza apartamentele ... ca sa le repare chiriasii stricaciunile lor si sa le zugraveasca. Cunosc pe cineva care stia ca pe timp de vara este foarte cald in acel apartament si la inchiriat fara sa zica ceva, iar chiriasul, cand a venit vara ca sa nu lesine de cald a montat aer conditionat si dupa 2 luni a plecat ... si uite asa a ramas proprietarul cu aer conditionat.

Denisa si la voi se fura ornamentele de pe usa?
Ana
Florini nu am avut incotro pt ca s-a ascuns.

Nicoleta mi-ai dat o veste super naspa! Dar lasa ca-l intreb luni pe dr sa vad ce-mi zice.

Moama cat am scris.
Ma duc sa-mi fac analiza aceea buclucasa la col...sper sa nu fie nevoie si de alte gauri.

Ursoaica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Toanca si eu abia astept sa iau bradul...daca nu era plecat Dan il luam simbata si duminica deja era impodobit....asa cred ca il va lua luni si il voi impodobi marti ca miercuri este zi de doctor, iar joi de ziua mea vreau musai sa fie bradul gata, ca in fiecare an! Vreau unul mai mic si foarte stufos!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 4 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Cata, si eu as vrea sa merg in weekend sa cautam brad...ca abia astept sa-l impodobesc; sunt mai ceva ca un copil mic; si mie imi plac brazii mici si " grasi"....
Sunt asa de incantata dupa ce-l vad impodobit.....
Si, ca si tine, nici eu nu am rabdare sa-l impodobesc in Ajun; tot timpul il impodobesc inainte cu doau trei zile....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Asa este Toanca...si eu sunt innebunita dupa brad...nici nu concep Craciunul fara brad, beculete si restul...plus cadourile de sub brad...ufff ce l-as mai fi impodobit de acum...ma gindeam sa caut unul din ala in ghiveci ca dupa sarbatori sa incercam sa-l plantam in curtea socrilor...dar cred ca si anul asta vor fi asa de scumpi brazii, ca o sa imi vina sa-i string de git pe comercianti!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 4 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Imi zicea tata ca a fost prin piata pe la Obor si s-a uitat si la preturile brazilor; cica un brad nici prea urat nici prea frumos era in jur de 700-800 mii lei; deci, o placere!!!!
Zici ca sunt poleiti cu aur, asa de scumpi sunt.
Ce sa mai vorbesc de aia olandezi, care intr-adevar sunt de vis.....da si pretu.........

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Mai fetelor da greu va mai treziti, credeam ca stau la discutii si cu voi la schimbul I, dar se pare ca nu am nici o sansa in ritmul in care scrieti la ora asta "onorabila".

Florinini si bebe David 35+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput