Mamici Ianuarie-Februarie 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 6
Denisam spune:
Irina- hai ca negociem sa venim udneva la mijloc![]()
Bafta maine la eco si la tot ce vrei, sa intri sa ne dai vesti, ok?
Noapte buna!
Moni- mai stai, eu mai scriu un mesaj si gata, ca trebuie sa termin ce am aici de facut!Somn usor si m-ai tradta si tu vad
Nici macar prietena nu vrei sa fie Diana cu Emma
Bombo si Florinini-somn usor si voua si sa va odihnitzi!
Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Bombonicaaaa spune:
Fetelor care mergeti la culcare sa avetzi o noapte buna
si odihnitoare cu vise placute ![]()
Eu mai bantui pe aici sa recuperez cu cititul .
www.GlitterMaker.com/created/7577927.gif" target="_blank">Bombonica-O mamica nerabdatoare
36+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
monica70 spune:
IRINAAAAAA!
Culca-te odata ca si eu am plecat!
Va pup fetele ! Visati-va socrosenii!
MONI 36+ si bebelina DIANA
monica70 spune:
DENISA ...unde la mijloc ,in ocean???
Sa vezi ce prietene super or fi...mai ales daca se bat pentru MARIO 
MONI 36+ si bebelina DIANA
Denisam spune:
Monica si Irina- gata noapte buna ca nu mai terminam cu petitul, bietul Mario!
O sterg si eu, somn usor si o noapte buna!Iara nu am facut exercitziile si ma arde spatele
Fug sale fac, va
pe toate!
Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
diana12 spune:
Am aparut si eu la spartul targului.
Am fost la doctor, toate bune si frumoase. Am mai intrebat cate ceva, m-a lamurit omul, ne-am zambit, ne-am urat toate cele bune si cica ne revedem pe 27 decembrie tot la o vorba mica.![]()
Maine are fiica-mea serbare, daca ii pot spune asa. Canta si ei vreo doua cantecele invatate pana acum, dar nici unul cu iarna sau cu Mosul.
Si ce serbari frumoase trebuie sa aiba copilasii din tara... Chiar mi-e dor.
M-ati distrat in seara asta cu subiectele alese. Oare ce ne-om face cand va vin bebeii si nu cred ca veti mai avea atata timp de computer. Oare cine preia stafeta?
Hai pupici si o noapte fara insomnii.
32fix si
04/25/2000
Florinini spune:
Fetelor imi pare rau ca am disparut asa fara nici un semn si ca magarul in ceata. Tocmai si cand s-au incins spiritele...mama ei de socrosenie si de...doctori dentisti.
Maine sper sa fiu iarasi cu voi desi nu promit ca o sa fiu un pic ocupata, iar joi ma duc la cotrobait in cele 2 micute orificiute, si sa-l vad pe bebe sa aflu si eu despre el cum mai e si ce mai face ca asa cum a zis Irina de o sa-l "scot" greu, il tin langa fusta mea sau pantaloni dupa cum se pare ca sunt intentiile modiste.
Pupici si sa-mi tineti pumnii la ... si la...
Florinini
si
bebe David 35+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
andiaroro spune:
ce v-am mai cautat
............cand aveam si eu timp de scris nu gasesc noul capitol.......bine macar ca l-am dibuit acum la ultima incercare.
noi suntem bine,sanatosi.........de punga nu vorbim
.am tinut-o in chefuri si musafiri, da fu frumos si eu zic si ca de bine...ca in sfarsit am invins si eu duminica noaptea insomnia-am dormit neintoarsa de la 12 noaptea la 6 dimineata
neintoarsa "gravidistic" vorbind-cu trei potecute pe la baie sau poate 4.....cine mai stie si nu conteaza. am cumparat si bradut(incanu e instalat) si un fotoliu meserias pe care o sa-l folosesc la alaptat.de citit v-am citit ,dar am fost hyperprinsa:luni cu scoala, iar ieri cu tot felul de materiale pentru la scoala si alte reclamatii.........oricum, sotul meu nu mai poate fi chemat sa-i arta ceva la calculator ca a ramas cu o idee fixa de cand cu pozele lui Razvanel: ma chemi sa-mi arati pozele ultimului bebelush! -ca e la curent cu restul nasterilor.si sa vezi dezamagire cand vede ca nu e vb de poze.......fetelor-vorbaretelor sa punteti poze cu
bebeii ca va gasirati aici un privitor serios. de fapt cred ca e f curios cum arata bebeloiul care patrateste burtica mea si cu care se converseaza el si uitandu-se la cei nascuti incepesa si-l inchipui pe al lui...incanu s-a vindecat de ideea ca vrea sa-i afca patutul-su inca mai sper sa-i treaca ![]()
gata......s-au dus tineretile mele:a inceput sa se cunoasca burtica.....colegii nu mia incearca sa am agate, au inceput sama intrebe daca-i baietel sau fetita
, iarprofula inceput sa o ia pe aratura vorbindu-ne de natalitate in lume cand nu era cazul.........ma rog, ce poate face o burtica!!!
Maraki-curaj astazi. eu am scapt de faza cu glucoza- le-a fost de ajuns analiza sangelui
Irina-nici eu nu am facut analiza secretiei pana acum, dar din ce povestesti tu cred ca totusisunt mai ciudati aia de la spitalul tau.Nu e in toata Franta asa;Pe mine m-au trimis lacurs dealaptare,dar nu m-am dus eu ca ar fi insemnat sa chiulesc de la scoala si nu am vrut.........sa vedem azi cand mai sunt.La cele de nastere ma duc incepand cu13 ian-voi aveti scoala vietii pana atunci.
Fetelor va pupicesc pe toate ca tr sa fug sa-mi trezesc sotul sisper sa reusesc sa mai intru azi cama asteapta iar o zi de umbalturi: moasa, dieteticiana- pe asta o vizitez asa de fun ca sa-i mai pun intreb de cultura generala, ca mi-a zis sa vin numai daca am chef, ca ea considera ca nu e cazul. Asa ca va zic inca o data: daca aveti vreo nelamurire cu alim in sarcina bagati intrebari aici ca vin cuy raspunsurile seara. da lista de intrebari e deschisa numai pana la 1 ca apoi am plecat.......si seara ma mai duc si la o conferinta....ce mai zi am!
ana 29+
utocatalina spune:
Neata
...iaca ca a trecut si prima noapte fara Dan
...culmea am dormit mai bine ca de obicei, adica m-am trezit numai de 5 ori/noapte din cauza soldurilor si m-am foit non stop, dar am dormit de la 22:00 la 7:00
De vreo sapt. ma dor genunchii mai nou, cind ma asez pe wc am impresia ca ridic greutati de 20 de kg in spate, asa apasa pe genunchi...si credeti-ma ca am facut sport, 20 de kg te pot cocosa
...de aceea innebunesc cind vad o scama prin casa, ca vreau sa o ridic, ma aplec in genoflexiune si am impresia ca acolo ramin!
Ca si kg luate pina acum cred ca am 18, dar ma cintaresc simbata la 35+ si va zic atunci...Auziti, daca 19 este luni, iar DPNul meu este 19 ian, nu inseamna ca intru in luna a9-a de luni?
Azi o sa citesc "ingeri si demoni"...misto cartea, in rest nu am de facut nimik, ca mi-am gatit ieri si imi ajunge pina maine!
Bine ca s-a mai linistit Bia ca ieri a galopat foarte mult...Mama insista ca simbata sa mergem in oras sa ma uit ce cercei imi plac pentru Bia pentru ca vor sa mi cumpere...eu vreau sa-i pun cerceii din spital sa scap de o grija...sa fie rotunzi, mici, jumate aur alb si jumate aur galben...v-ati cumparat vreuna cercelusii pina acum sau sunt singura nebuna care vrea sa-i puna asa repede cerceii?![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
34 + 4 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!