Mamici Ianuarie-Februarie 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 5
irinadum spune:
Ei mai plec pe naiba. Pai pana ma trezesc imi vindeti baiatul pe un kil de seminte.
Irina 38+
monica70 spune:
Ati vazut mai diferenta intre occident si noi...?
Doar niste rahat ratacit mai am la capitolul dulciuri si uitasem de el de-un cincinal! Mi-era pofta pe jeleuri si am zis ca in loc de chimicalele alea iau rahat ca-i mai natural (iar o sa radeti!)
MONI 36+ si bebelina DIANA
Denisam spune:
Irina- nu am insirat decat cam juma din frigider si ce imi place mie acuma, ai vazut ca nu-mi prieste tot..I-am zis ce ii dau la schimb, ca dc tu si cu Florinini- m-ati tradat cu baietzii vostri, macar prietene sa aiba Emma![]()
Monica iti dau tot ce vrei, dc o vrei pe aia cu cirese no problem, cred ca are si lichior deci Diana va fi happy!
Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Bombonicaaaa spune:
Ma hai ca mi s-a facut foame cu voi asa ca bag si eu o prajitura
Monica o fi fost dr. mea din "aia" dar era batrana saraca , de fapt trecuta bine de prima tineretze si era si indianca de aia cu "buton " in frunte asa ca nu m-am gandit ca s-ar da la mine dar nici placut nu a fost si am renuntat sa mai merg la ea
www.GlitterMaker.com/created/7577927.gif" target="_blank">Bombonica-O mamica nerabdatoare
36+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn
irinadum spune:
Gata eu nu va mai dau baiatul meu ca o sa fiti niste cotoroantze de soacre ... Gata . Mai bine e pe invers decatcu soacre ca voi.
Monica las ca e bun si rahatul( oare cum naiba mananci porcaria aia gelatinoasa?).
Iar restul unde sunteti?
Irina 38+
Denisam spune:
Irina - eu nu am zis nimik de baiatul tau si vad ca tot nu e bine, tot nu ma vrei de cuscra
sau Emma nue buna, desi zestra are deja prea multa![]()
Moni- cu ce era rahatul ala mai![]()
Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
Denisa stiu ca nu ai zis nimik dar cu tine incep sa ma dubii ca tu esti cu CANADA in cap si dc il corupi si pe al meu copil sa stea acolo e grav . E prea departe . Hai mai aproape si poate negociem.
Irina 38+
monica70 spune:
BOMBO faina afacere emigrezi in SUA sa-si bage indiencele degetul in 
DENISA si IRINA da' ca frigidere aveti,cat un apartament de-al nostru?
IRINA ar fi bine sa fie gelatinoasa da' e cam tare parca mai bun era pe vremuri! Si daca am avut pofta de dulce ce sa fac? Doar banana mai era pe-aici dar n-am chef! Mai eu pe Mario il vreau si fara ciocolata la schimb(schimbul se referea la oltenesti!) ...numa' sa semene pe ma-sa!!!
S-a trezit gagica...mai rasfoiesc presa si cred ca o-ntind la culcare!
MONI 36+ si bebelina DIANA
irinadum spune:
Acum chiar ca plec ca sa nu fiu avion maine la doctor.
Noapte buna si treceti la culcare mai ales Monica ca e 03 la voi.
Irina 38+
Bombonicaaaa spune:
Florini te-ai evaporat ? sau a-i inceput pregatirile pt. nunta aia romaneasca ?![]()
Monica de multe ori te invidiez
cat potzi sa mananci , mi-as dori sa pot manca macar jumate cat tine, ca eu de o vreme parca-s bolanda , nu pot sa mananc nimic cate o zi intreaga ...
www.GlitterMaker.com/created/7577927.gif" target="_blank">Bombonica-O mamica nerabdatoare
36+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn