Mamici Ianuarie-Februarie 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 9
Ingrid S spune:
Neatza buna, fetelor!
Eu m-am trezit pe la 8,30 ca a venit o tanti sa-mi faca curatenie, sa spele geamurile ca am km de ele si faianta din baie. Sunt putin cam adormita, dar na, trebuie sa stau cu ea. Sper sa termine pana la 13 ca atunci vine maseuza si vreau sa fiu linistita.
Nicole, am DPN-ul pe 18 febr, dupa ultimele estimari. Daca ar fi dupa mine, as naste dupa Craciun, ca sa o tin in brate mai rpd. Oricum, cred ca de Craciun ma duc la eco 3D, asta e cadoul care mi-l fac, sa o mai vad la mutritza si cum se invarte in burtik. Bine, nu chiar de Craciun, o fi si medicul ocupat, probabil dupa.
Va
pe toate!
Ingrid S
30+
toanca spune:
Cata nu te mai supara....parca nu stii cum sunt socrii........
Mai ales SOACRELE

.
Giova, cum de ai rabdare sa impodobesti bradul abia in Ajun?
Toanca
si
Matei Alexandru 35+
poze
utocatalina spune:
Toanca gata m-am linistit!
Am eu probleme mai grave...vad ca fac n drumuri la baie doar doar scap de
dar vad ca nimik si e naspa
...mi-e ca o trezesc si pe Bia din cauza faptului ca ma tin degeaba de teava, dar tot nu reusesc!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
34 + 4 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

ralirali spune:
Saluti, burticute.
Ce subiect frumos...brazii si Craciunul
. Mie imi place aceasta sarbatoare in mod deosebit si de obicei si noi impodobim bradul in Ajun cu tot ritualul de colinde si atmosfera in familie, dar cred ca anul acesta il vom lua mai repede sa nu ne faca don'soara vreo surpriza si sa vina mai repede
.
Giova si Cata, nu va mai suparati, fetelor, pe socrii..luati-i ca atare si bucurati-va ca puteti sa le luati voi bebeilor tot ce le trebuie...mie mi se rupe sufletul de mamicile care abia isi permit pampersi, ce sa mai zic de pompe de san si sterilizatoare la care nici nu pot sa se gandeasca. Uite cate un
si cate unul de la bebe meu
sa va treaca supararea.
Florinini, nu stiu de ce, mult timp ma gandeam ca ai putea fi fosta colega de facultate cu mine...ziceai tu la un moment dat ca esti din Sighisoara si eu am avut o colega tot de acolo pe care o chema Ioana Florescu si stiam ca a plecat prin state, dar eu am terminat in 2000, deci nu ai cum sa fii ea sansa
.
Dana, ne e dor de tine

.
Pupici la toate fetele si o zi frumoasa.
Ralu 36+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
utocatalina spune:
Ralu ai tu dreptate, dar noi i-am luat ce-i trebuie cu CAR pe 2 ani
, asa ca tot ma doare inima cind vad ca ei au de unde si totusi nici macar acum nu ne intreaba daca avem nevoie...basca ca acum la final, nici nu am mai fi avut cine stie ce nevoi...in fine...nici nu mai am nevoie...ma lipsesc!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
34 + 4 zile ![]()

Bee spune:
Buna dimineata fetele.
De cand sunt gravida n-am dormit pana la ora 10. Cred ca sunt bolnava de dorm atat.
Fetele din schimbul 2, cand zicea Monica de mine ca dorm, inca mai citeam ce scriati! Si am tot citit pana la 2 cand m-am dus la culcare! Dar mi-am facut si eu pofta aseara, ca m-a rugat sotzul meu sa-l ajut cu o traducere Rom-Eng si taaare m-am bucurat sa fiu utila! Atat de tare, incat nici un mesaj nu v-am putut trimite. Dar la 2, m-a pocnit o durere de spate, incat nici in pat n-am putut sa ajung.
Toanca, vad ca la tine serviciul a devenit o ditractie acum. Nu mai muncesti, stai pe net.....
Irina, bafta la eco, la 13.30 ai zis sa asteptam vesti!
Maraki sa ne anunti cum ai suportat testul glucozei!
Ursoaico, sper sa nu bati pe nimeni azi prin spital, ca sunt convinsa ca nu au nici o sansa in fata ta!
Catalina si fetele cu brazi! EU deja am ochit unii in ghiveci! Cum vii de pe B-dul Tineretului, la intersectia cu Vacaresti, pe dreapta. SUperbi! Cam pispirici, dar cred ca au un pretz de intepenesti! Sotul de 2 saptamani tot vrea brad! Acum cred ca o sa-l si ia si o sa-l si impodobeasca singur! Si sa vezi ce o sa ma bucur eu cand voi veni acasa! Asha de fain ar fi sa pun fetitza sub pom!
Cat despre soacre, rude, prieteni si cadouri la BB.....Eu n-am primit nimic! Dar nici nu-mi pare rau! Noi am cumparat strictul necesar. Mama sigur o sa cumpere la greu cat vom fi noi in spital, iar socrii am inteles ca ne vor da direct bani sa cumparam ce stim ca e nevoie.
Ce-am mai citit eu prin zona? Kilograme!?!!
. EU ma fac ca nu ma mai urc pe cantar! Dar stiu eu ce stiu! 17-18 kg si se tot pun! Si imi vine sa-mi dau pumni! Lasa ca eu le-am pus, eu le dau jos! MAi nou intre poftele bizare, ash pune pe primul loc :painea.
. cand vad paine
. Nici nu mai tin in casa decat paine uscata! Si ce e mai ciudat e ca in ciuda gabaritului, eu nu ma vad
. Doar daca ma zaresc din profil......ma ia cu friguri (Nicole ala e singurul moment in care am frisoane!).
Bee 37 +
si Fetitza
irinadum spune:
Fetele buna dimineatza.
Acum m_am trezit ca intr_o ora tre sa fiu la eco.
Marian a venit si el de la radiografia lui si.... are ceva rupt pe la deget... deci maine vede cu doctorul sportiv dc il pune in ghips sau il opereaza 

. Deci va dati seama ce familie de nebuni. Poate totusi ne intalnim prin spital si bem o cafea.
Acum mi_a tecut si cheful de eco pe bune. Ma gandesc ce palpitant va fi eu cu bebe, el cu o mana badajata si aia dreapta nu oricum. Cred ca o sa fim ca in "Familia Adams".
Ursoaica

iti explic eu bucatarie ai sa vezi ce tare sunt.
Irina 38+
irinadum spune:
Am uitat sa va spun ca la 12 suntem invitati la masa deci dc intarzii putin sa nu credeti ca am nascut........ ca vin eu imediat.
Apropo de brad si noi facem bradul mereu pe 24.
Irina 38+
utocatalina spune:
Bee super faza cu fetita sub brad
...daca nasti pe 22 si te refaci repede, cum iti doresc, poate pe 25 esti acasa si ti se indeplineste dorinta, nu?
Irina si Dan a plecat cu un deget cica rupt si sudat strimb...cind se intoarce trebuie sa mearga la doctor!Naspa!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
34 + 4 zile ![]()

ralirali spune:
Off, Irina, ce nasol cu degetul sotului. Dar daca veti fi in acelasi spital va avea acces mai usor la tine si la bebe
.
CA pe mine m-au luat ieri nervii si mila de Ovi ca nu isi va putea vedea copilul pana iesim din spital...la maternitatea din Brasov zici ca esti la NASA(cum zicea dr. meu) de cand cu tamtamul cu streptocolul vietii, care de fapt a fost mai mult infloritura a mass media

. Auzi, dom'le, saracii tatici sa nu isi poata vedea copiii, dar sunt convinsa ca se strecoara el Ovi cumva, doar data trecuta m-am trezit cu el la reanimare dupa ce am iesit din operatie.
Ralu 36+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel