Mamici ianuarie-februaire 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Janina...nu fi trista cu marimea burticii..bebe sa fie bine....
Irina..sa stii ca de regula eu nu maninc ciulama...am facut de dragul lui Marius....iar in seara asta..nu ma puteam opri...se vde treaba ca-i seaman fiica-sa la gusturile culinare....Sper sa-ti iasa...Eu cind am facut prima data..a fost super haios...momentul...
Maraki..ma bucur ca ti-am amintit sa iei pastilutele...
March..la somnic deja???
Diana...bafta la doctor..asteptam vesti....
Moni..cum esti???
Alina..tu cum te mai simti...sa-ti treaca starile alea ....
Ursulica...Rali...
toate burticutele...
Fetelor...sunt socata..am citit ce lucruri timpite se mai intimpla in spitalele romanesti..Auzi..vine medicul la 3 dimineata ca-i naste pacienta..si nu are anestezist...ca nu este program...Programul anestezistului incepe la 7 dimineata abia..Si nici macar insistentele medicului nu conving ...OFFFF...De neconceput!!!!
Sa dea Domnul sa nu avem parte de asa ceva.....
Hai va !!!!
Nicole si Daria
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Ingrid..eu am 96...si avem cam aceeasi virsta..Asa ca nu-ti face probleme...
Tu cind ai Dpn-ul?
Nicole si Daria
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ralirali pai tocmai asta e problema ca i-am dat o suma importanta de bani in avans, pe cateva luni si de 2 sapt. toate se strica in casa asta. M-am saturat, zau asa.
Sunt nasii lui Marco, dar acum au adus o cutie de cioco. la . Bebele are destule, lasa sa mai primeasca si altii.

Nicoleta in ce spitale?
Unde nasc eu, este anestezist de garda si daca nu se pricepe la pus epidurala, chem unul de acasa. Il platesc, dar am anestezist.
Numai ca, aici fiind spital universitar, cam toti anestezistii stiu sa puna o epidurala. Sper sa am noroc, sa nu mai dau in plus si la ala.

gio si bb Marco 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Nicole stai sa ma vezi pe maine ce fac ca parca vad ca ma enervez iar. Iar cu doctorii nu te mai mira atat mie aici mi_au zis ca dc nasc in weekend sau noaptea sa imi iau adio de la peridurala ca nu e anestezist pentru ca e considerata un moft peridurala. Mcar in Romania ii dadeam ceva si venea.
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Fetelor mergem in patut, ca am niste dureri de burta in partea de jos.
Sper sa dorm bine in noaptea asta ca am baut o bere si musafirii vin.
Nu stiu ce am, ca mie nu-mi place berea, dar sarcina asta m-a schimbat.

si la toate !!!!

gio si bb Marco 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am sosit si eu p-acilea...n-am reusit sa dorm nimic,am stat aiurea in pat si mai rau m-am ametit de cap!
IRINA vezi ce faci cu ciupercile alea sa nu patesti ca eu ieri cu cartofii
Eu am trecut la o cana de lapte cu cacao,daca tot am gasit un instant NESSQUIK intr-o revista, cred ca SUPER BEBE. Nu-i rau si macar ma consoleaza ca nu mai am cioco,sotul mi-a adus doar una pe care am topit-o urgent! Si tot urgent am ajuns si la.Asta cu fierul luat cu tot
Tu DENISA cum stai?
Eu mai stau prin zona ca la ora asta ma apuc de declaratii si ordine de plata
NICOLE las' ca eu am 97 cm si-s in saptamana 37!
IRINA ce la le mai dai si la medicins aia, eventual

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

GIOVA somn usor si nu te mai enerva ca nu merita!

Mergi la inceput

Monica le_am si hapait deja ciupercile bune rau. Si super usor . Stai sa ma vezi maine cu ciulamaua parca vad ca ii fac cunostinta cu wc_ul.
Ce ai vrut sa zici cu doctorii ca m_am chinuit ceva sa inteleg dar nu am inteles decat ca trebuie sa le dau cu bata . Deja gandeste_te ca sunt fericita ca pot sa ii injur cum imi vine ca nu inteleg deloc deci e mare lucru.
Irina 38+

Mergi la inceput

IRINA las' nu-ti mai chinui creierii ca dup-aia nu-ti pica bine ciupercile! Daca te-apuca in week-end stai pe forum si te monitorizam noi de nu-ti mai trebuie nici o epidurala...

Mergi la inceput

Mda cam ai dreptate .
Iar suntem singure pe aici? Maraki tre sa fie la tv da apare ea.
Florinini a zis ca vine deci nu trebuie sa ma intarzie.
Ursoaica sarbatoreste cred.
Bee doarme.
Denisa tre sa fie la curatenie, magazine sau hartii.
Bombonica ne pandeste de undeva.
Aloooooooooo care mai sunteti?
Ma duc sa ma dau cu crema si revin.
Monica vrei niste ciocolata? Ca acum am sa dau si la vecini . Toate culorile am.
Diana ca mi_am adus aminte amprobat sutienul . Tare mai e caraghios cand deschsi cupa aia zici ca se revarsa ceva si sta stramb si naspa rahatul ala de sub cupa c gaura. Mai bine il tai asa cand deschid cupa de sus stiu o treaba.
Irina 38+

Mergi la inceput