Mamici ianuarie-februaire 2006 (92)
Raspunsuri - Pagina 7
Bee spune:
Janina, tin minte burta ta, cum sa nu! Dar in cazul meu, eu sper sa aiba legatura dimensiunea burtii cu copilul! Altfel ce sens ar avea asa o burta imensa?
. E drept ca eu am si lichid mult, dar oricum.
Bee
si Fetitza
ralirali spune:
Asa da, mai Janina. Ma chiar gandeam sa iti fac reclamatie la Arun ca stai prea mult la munci
.
Si mie mi-a fost greu tare sa ma despart de omuletiimei cu cae am lucrat mai bine de trei ani, mai ales ca dupa ce ma intorc la munca nu o sa ii mai am tot pe ei, o sa am echipa noua, dar nu ma lasa ei sa imi fie prea dor...sunt la curent cu toate barfele
de la munca.
Aporpos de marimea burticii: si eu am obsesia ca e mica, dar azi mi-am masurat-o si eu si am 115 cu 44, deci cred ce bine
.
Ralu 36+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
Ingrid S spune:
Pana la urma, masurata in jurul taliei am 90 cm. Mie nu mi se pare chiar asa de mica...dar poate ca ma imbrac in negru si pare mica tuturora...Dana, daca poti, trece-ma si pe mine cu noile date in lista, iar la maternitate adauga si orasul, Timisoara, ca eu am uitat.
Ingrid S
30+
Ingrid S spune:
A, si inca ceva: diabetul gestational depinde de indicele glicemic? Pt ca eu am glicemia sub normal...si toata ziua bag dulciuri in mine...
Ingrid S
30+
J G spune:
Rali ce este Arun? Da, si eu o sa mai lucrez de acasa, sigur nu ma abtin. Si ce e mai important e ca imi pastrez demo. Ca probabil muream fara!
Bee probabil e de la lichid. Si esti si mai mare in saptamani. Oricum mai ai... cate zile? 9? Foarte putin. Unde nasti, ca nu mai stiu?
Chiar, nici una din fetele care au nascut nu au intrat pana acum sa ne povesteasca si noua, amaratelor, experienta lor.
Si Dana ne-a lasat de izbeliste...
J 32+
ralirali spune:
Janina, e Arun Sarin, marele sef indian de la Vodafone. E bine ca reusesti sa pastezi demo, desi de multe ori mi-a dori sa nu am gratuit ca prea sunt ca la centrala si uraaaaaaaaasc sa vorbesc la telefon

.
Fetele de la schimbul 2, unde sunteti???
Ralu 36+
Poze cu familionul
Giova spune:
Au plecat si nasii bebelui.
A sunat proprietara si m-a enervat, ca cica nu i-am deschis la instalator azi dim. Dar la 7.30 dupa ce am facut noapte alba, sa-i fi deschis ea nu eu.
Lasa ca-mi aduc eu instalator, uffff ce m-a enervat!!!
Referitor la DPN, are Denisa dreptate, si eu stiu la fel: primul DPN este cel adevarat, care se ia in functie de UM. Pe urma se decaleaza din cauza greutatii bebeilor, dar nu sunt cele relevante.
Mie prima data mi-a zis 12 ian. asa ca l-am schimbat, nu mai e 11 cum era pe lista.
gio
si bb Marco 35+
J G spune:
Uite ca sa vezi ce distrus e neuronul meu de nu stiam chestia asta (sau probabil nu imi amintesc...). Eu inca ma bucur ca nu mai e Mure la vanzari...
Asta cu demo e adevarat, eu am demo de ani de zile si deja mi-a intrat in reflex sa dau rejecy si sa sun inapoi.
Fetele scuze de off-topic.
J 32+
irinadum spune:
Ete aici si cele de la schimbul doi doar ce mi s_a terminat filmul si asteptam ca prostii sa se faca ciupercile pe carele_am pus la cuptor.Si ca sa vedeti cum e omul prost dupa 20 de minute Marian imi zice "poti sa mai astepti inca pe atat cel putin, ca ai uitat sa dai drumul la cuptor"

.
Bee ai dreptate da daca Mario e puturos ca masa poate sa vina si la anul.
Bombon nu cobeam insa incepusem sa ma intreb serios cum de nu ai mai intrat mai ales la simptomele tale.
Janine se vede ca nu intri noaptea dar citesti ca ai luat_o pe urmele noastre : " nu ai dat nici un semn de vita" 

ai e bine ca am mai ras un pic ca ma enervasem de la ciuperci.
Hai ca ma duc acum sa nu se arda dar revin.
Irina 38+
ralirali spune:
Giova, sunt nasii care de fiecare data aduc ceva pentru Marco? de data aceasta ce a primit
?
Nu baga in seama proprietareasa, atata timp cat platesti chirie poti sa deschizi cui si cand vrei.
Mai fetelor care mai mergeti pe cursuri prenatale, nu mai veniti cu noutati? Ana, parca tu mergeai.
Ralu 36+
Poze cu familionul