Mamici ianuarie-februaire 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Pai Maraki la capitolul durere cauzata de altii ma apuca toate alea si fac urat.
Asa ca ... vad eu maine... daca iese asistenta cu ochii vineti...ii zic sa-si puna carne cruda ca ii trece mai repede.

Ursoaica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Fetelor, am un nou DPN, ar fi la 18 febr, dar cum e cu doar 2 zile diferentza de lista, poate sa ramana asa. Doctoritza mea e Zahner Mihaela, de la maternitatea Odobescu, iar fetitza mea va purta numele de Diana. Acum ma duc sa fac baitza (cu toate ca nu-i place deloc bebelushei) si dupa vin sa va mai citesc.
la toate fetele!
Ingrid S 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Diana, bafta la doctor (conversatie placuta)! Sigur s-or gasi ceva fete in zona cu care sa te conversezi tarziu!
Janina, cum stai cu ofetele de calculator?
Irina, cand zici de bebelele noastre ( a mea si a Ursoaicai) o zici de parca n-ai naste si tu anul asta! Crezi tu ca asteapta Mario ANul Nou? SI nu-ti fa tu griji cu greutatea lui! Sunt convinsa ca va fi numai bine. Mie mi-e si groaza: "de ce e atat de mare?" Ma tot gandesc la diabet gestational, ca eu n-am facut nici un test si am si mancat ciocolata (Fetelor nu ma luati chiar in serios cu cioco. Eu daca ash putea sa ma abtin m-ash abtine!. Dar la fiecare bucatica, imi repet ca dupa nastere ADIO!). SI de obicei copiii din mame cu diabet gestational sunt macrosomi (parca asa le zice celor cu greutate mare la nastere). Asa ca iar ma aberez cu grijile!

Bee 37 +
si Fetitza

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ursulina, vezi www.librarie.net/cautare-carti.php?pg=&t=&au=Emil%20Cioran&co=&e=&field=au&k=Emil%20Cioran&categorie=&nia=101" target="_blank">aici.
Sunt trei carti aparute in 2005, dar nu stiu daca sunt ultimele. Asta este ce am gasit cautand cu google.

32fix si 04/25/2000

Mergi la inceput

Ursoaico, daca la durerea provocata de altii faci urat, cea provocata de tine propriei persoane itzi place?. Cat despre ultima carte a lui Cioran........... sorry, n-am idee. O sa ma mai uit pe net sa vad daca gasesc ceva. Am vazut ca aseara se plangea Monica de lipsa timpului de citit si de imposibilitatea de a mai cumpara carti. Adevarul e ca sunt scumpici! SI mi-am facut pofta in ultima vreme! LA targul de carte am luat 4 sau 5 (cu sacosa, vb aia!)

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Da, mai fetelor, este Ingrid pe listuta, unde mi-o fi fost neuronul, dar faceam si eu in mintea mea o prezenta si nu imi iesea la socoteala.
Ursoaica, ce te faci la nastere naturala cand te va durea si vei avea tendita sa dai vine pe cei din jur ca te doare?
Bee, nu-ti mai fa griji ca stresezi copilul, vei vedea ce bubulina frumoasa o sa fie..si apoi si ecografele mai dau rateuri.

Ralu 36+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Bee sunt cam aceleasi produse la aceiasi bani asa ca ramane de hotarat unde este dobanda mai mica, pentru ca il iau in rate. E prima oara cand fac asta (rate) dar acum daca gasesc sa ma mut undeva o sa am nevoie de bani cash. Nu te mai stresa si tu cu diabetul si cu copilul mare (da, asa se spune, macrosom).
Ursoaica nu fii violenta! Make love not war! UPS! nu mai ai voie!!
(sa nu te superi pe mine te rog! vad ca sunt pusa pe glume in seara asta, ceea ce e rar!) Uite am tot cautat dar nu gasesc deloc cartea aia a lui Cioran! Stii macar cand a aparut?

J 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Janina, dar tu mai esti la munca la ora asta? De unde scrii?

Ralu 36+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Rali si Janina, multam de incurajari. La ce burtoi am, mi-e sa nu greseasca ecograful.....in minus.

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Rali, ma chinuie pe mine Vodafonul dar nici chiar asha!! Sunt acasa, dar era stapanul plecat. Stapanul PC -ului,nu al meu, ce credeati??
Intre timp a venit acasa iar eu am trecut la aparate, adica incalzit mancarea etc.
Ma tot gandeam la tine si la echipa ta saptamana asta, eu o sa sufar rau fara ai mei! Sper sa mai vina pe la mine!

Bee stai linistita ca nu are legatura marimea burtii cu kg copilului, ca daca e asa eu fac un pui de pisica. Mai tii minte burta mea? A crescut foarte putin...

J 32 fix

Mergi la inceput