Mamici ianuarie-februaire 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ralu, la mine apare Ingrid pe lista, dpn 20 februarie.
Nicoleta, banuiesc ca daca doctorul nu ti-a recomandat fier nu ai nevoie.
Catalina, frumoasa semnatura.

32fix si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Mirela frumos citattul si total adevarat.Cat despre testul cu glucoza eu nu am facut si nu cred ca mai fac . oare e normal?
Ursoaica nu cred ca iti face rana ca doar nu sunt nebuni . Si eu am simtit ciupitura dar o fi de la betisor sau naiba stie de la ce.
Bee , tu si cu Ursoaica o sa aveti doi bebei grasani si in plus mai vin si anul asta .Ce misto de voi. Ce putin mai e.
Nicole mi_ai facut pofta de ciulama maine asta fac acum imi da mama indicatii.

Giova da sa stii o sa o vedem pe prima Raisa romaneasca la stirilre noului an : copilul 2006.
Raluca hai sa stii ca si eu incep in seara asta si maine vad cat are bebe la eco iar apoi cand s_o naste dc a luat ceva in plus sau in minus de la ciocolata. Iar Ingrid este pe lista.
MONICA unde esti?
Bombon a nascut mai mult ca sigur ca nu mai intra.
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI si URSULINA felicitari pentru bebelusi!
MARAKI nu te mai stresa cu testul ala,mai important e sa iasa bine!
URSULINA deci a nimerit-o IRINA ca-i fata! Si numele e fain!
Pe mine m-a apucat un somn dupa masaj,dar am mai facut niste echlibristica intre conta si bucatarie si abia acum merg sa ma trantesc putin in pat ca mi se inchid ochii!
Sper sa nu-mi vina inapoi mancarea...
Ca am bagat in mine niste supa de fasole verde, spanac cu ou si-o ciocolata...Noroc ca aveam spanacul fiert si congelet si fasolea fiarta si pusa in borcan: le-am aranjat urgent de cina, mai mult a durat pana am curatat usturoiul pentru ele...
Plec,sper sa n-adorm cu totul ca mai am treaba!

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Hello fetelor!
Irina nu cobi ca nu am nascut inca doar ca azi sunt putzin mai ocupata pana spre seara , sa duc pachetele la posta si sa mai fac cate ceva prin casa.Aseara i-mi pare rau ca nu am intrat dar am ajuns f. tarziu acasa de la shopping iar apoi am fost cu sotzul la meci
Azi chiar sunt mai odihnita ca am dormit si eu bine aseara asa ca fug repede sa termin ce mai am de facut si revin
la toate fetele !

www.GlitterMaker.com/created/7577927.gif" target="_blank">Bombonica-O mamica nerabdatoare 36+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Irina, normal testul de glucoza se face intre 24 si 28 de saptamani. Deci daca nu l-ai facut pana acum nici de acum incolo nu il vei face.
Probabil frantujii nu se tem de diabet sau au un procentaj destul de scazut de nu il fac. Zic si eu.
Maraki probabil il face acum din cauza "vederii" pe care a avut-o doctorul la ecografie.
Irina, parca Bombonica a scris aseara cum a fost la doctor si totul era ok. Nu cred ca a apucat-o nascutul. Probabil se pregateste sa intre la schimb.

32fix si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Bee, apropo de depopulare, radeam acum cateva zile cu o colega "cum ar fi daca barbatii ar trebui a faca copii... eram extinct de mult!"
Bombo bine ca ai dat un semn de vita ca deja noi faceam scenarii!
Cata e cool semnatura ta de iarna.

J 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Nicoleta noroc cu mesajul tau ca asa mi-am amintit ca trebuia sa i-au magneziu si antivomitivulDoamne am niste arsuri acum...de vreo 3 ore ma chinuiesc, siropul degeaba l-am luat de n ori, nu stiu ce sa mananc si poate din cauza asta ma arde, au trecut prea multe ore fara sa mananc consistent.Ma amagesc cu pufuleti dulci dar tot degeaba, arsurile le simt

34+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

No, ca a scris si Bombonica pana am scris eu.
Monica ma uimesti in fiecare zi cat poti manca si ce combinatii. Bine ca iti priesc.
Fetele, eu am pierdut azi toata zua pe forum. In afara ca am mancat si m-am dusuit nu am facut nimic. Si doar i-am promis mandrei ca pregatesc niste materiale sa facem niste felicitari pentru Craciun. Asa ca pana plec la doctor va pupic si mai vorbim mai pe seara. Sau daca nu mai sunteti vorbesc singura in miez de noapte, la voi.

32fix si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetele, care dintre voi stiti, care este ultima carte aparuta a lui Emil Cioran (cum se numeste) daca stiti si editura ar fi super?
Va rooogg ajutati-ma si pe mine!

Ursoaica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ursulino pe mine nu ma doare absolut nimic jos, doar cand eram pe masa simteam tot si ma trecuse toate caldurile,ma atentionase dr. ca doare

34+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput