Mamici ianuarie-februaire 2006 (92)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Maraki am si eu o intrebare sper sa nu te pun pe ganduri: daca te-a ciupit nu a ramas si o mica (infima) rana?
Tre sa fac si eu testul pt cultura col si ma gandesc cu groaza.
Eu cand mi-am facut celelalte recoltari i-am zis domnisoarei ca daca ma ciupeste fac crize de nervi.

Ursoaica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ursoaico, mi-ai luat locul cu DPN-ul! Si bebitza mea mare a avansat pana pe 22 Dec, deci eu am scapat de grija beleleor de sarbatori. Bebitza ta 3.300 la 36+, a mea 3.650 la 37 +? Pai a voastra are cu cine sa semene, dar a mea? CA eu m-am nascut cu 2.900 si sotzul la fel!. Dar se pare ca mamele noastre n-au mancat ciocolata (ca sa nu mai spun ca soacra a tinut o dieta drastica si in sarcina, a luat pana in 10 kg si a facut un copil luuuung si slab). Mai am o speranta cu Daria Deei, sa ne ia cu brio la greutate. Aaaaaa si sa stii ca am auzit pe net numai lucruri bune despre doctorul tau,povestite de fete care au nascut cu el!
Mirela, multumim mult de incurajari! Bine ales citatul! Si eu stiu la fel, ca cele mai multe mame uita durerile facerii. Pai altfel ne-am depopula!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Gata..am papat si noi...Am tras o ciulama...cu mamaliguta...eu care nici nu voiam sa o vad..se vede treaba ca seaman cu tati fii-mea...
Ursulina...felicitari...sa-ti traiasca grasulina..si sa va bucurati de ea....Cit despre......aseara Marius se intreba daca i se mai ridica nivelul..ca...de cind ..nimic...Noi de 6 saptamini..nimic..Saracutul de el....Daca ar sti ca vorbesc asta cu voi..cred ca s-ar supara......
Fetelor..voi luati supliment cu fier?Mie nu mi-a zis Tutunaru nimic....Iau doar Materna si Magne B6....Si nu m-am ingrasat excesiv....
Ma duc sa fac un dusulik..si vin...
Nicole si Daria
30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ursoaica felicitari pt grasulina!!!
Poate vedem la TV primul copil nascut in 2006.. fetita Raisa..... a Ursoaicai.
Hai ca m-am aberat destul.
Diana si eu m-am gandit la posibilitatea asta, ca asa e mai clar, are legatura.

FETELE PUNEM DPN-UL, DUPA DATA NASTERII BEBEILOR?

gio si bb Marco 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Mirela, frumos si adevarat citatul care ni l-ai dat.
Adevarul e ca daca n-am uita prin tot ce trecem de-a lungul sarcinii, in momentul nasterii si primele luni dupa credeti ca ar mai face cineva doi copii sau mai multi? Dar cand vezi cum cresc copilasii, cum dau un sens vietii tale uiti de toate si parca ai mai vrea unul.

32fix si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

Maraki,primul test de toleranta la glucoza(proba o;sullivan)te inteapa prima data si apoi iti da sa bei 250ml glucoza cu gust de portocala,care e mai putin concentrata dar mie tot mi-a intors stomacul pe dos.apoi te inteapa dupa o ora si rezultatul ti-l poate da in aceeasi zi ,eu am asteptat cam trei ore rezultatul.dar cum mancasem biscuiti in seara precedenta,mi-a iesit glicemia peste normal si a trebuit sa fac celalalt test,unde bei tot250ml de glucoza care e si dublu concentrata,dar sper sa nu-l faci-tine un pic de regim de dulciuri cu 1/2zile inainte.
despre mine,pai azi a venit randul peretilor din bucatarie,asa ca am facut ceva echilibristica.cred ca o sa nasc facand treaba,ca nu ma dau in laturi de la nik.intr-o zi s-a stricat masina de spalat si m-am apucat de tras de ea cu gand sa o repar...a zis al meu iulian ca sigur ma bate.in rest,bebe dani e bine,nu prea are loc sa se mai miste,iar eu am ajuns cu succes la60kg
BEE ma bucur ca ti-a placut versetul.
mirelutza34+

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Nicoleta, eu nu mai iau nici un supliment de fier, doar prenatalele care contin si ceva fier prin ele. Banuieca si Materna contin ceva fier, nu?

32fix si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Ursoaica, bravo pentru grasunica. Bee, nici cu tine nu mi-e rusine...cred ca ma apuc de mancat ciocolata.
Giova, nu stiu ce sa zic cu DPN-ul, mie mi se pare ok si cum e acum.
Fetelor, m-am uitat acum pe listuta si nu am vazut-o pe Ingrid. Nu era si ea la mamici de februarie?

Ralu 36+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Da Ursoaico sa ma ti la curent cu scorurile...m-am mai informat eu, dar cu cit stiu mai multe, cu atit mai bine!m intreb ce o face Anca care are DPN pe 25 dec.? Fetelor eu pina acum nu am luat ioc supliment de fier...poate in luna in care am luat Elevit care contine fier..Materna nu are fier...eu de asta iau!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 3 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Hai ca mi-am gatit semnatura de sarbatori!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 3 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput